Allah onlara gerçekten sabir versin ben 9 aydır katlanamiyorum psikolojisi çok kotu ama benim ağrılarında çok kotu sabir bana da gerekAaa aaa kız senin neren çirkin gayette güzelsin ablacım insanların her dediğini takarsan senin işin cooook zor ayrıca gören göz güzel olmadiktan sonra istersen dünyanın en güzel kadını ol seni sen olduğun için kusurlarinla seven insanlar çıkacak sen kendini sevmezsen kimsee sevmez seni önce kendini sevmeyı bil biri çirkin dedi diye insan kendini ise yaramaz hissediyorsa zaten kendini sevmiyodur ki ayrıca dikkat ettim tekerlekli sandalye de benim demişsin o tekerlekli sandalyeye hayatları boyunca mahkum olan insanlar var top oynayamamis ip atlayamamis gönlünce kosturamamis insanlar var senin durumun gecici sukret ablacım sukret... düşünsene dünyanın en güzel insanısin ama kalbin kötü için fesat hayvanları sevmiyosun bebekleri insanları sevmiyosun böyle birimi olmak isterdin yoksa kusurlarinla kendin mi ? Hemen toparlan insan kendinin doktorudur at o ise yaramaz dangalagin dediğini kafandan ve kendini cook seeeev