erkek arkadaşım

troyofhelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
245
326
53
28
kızlar erkek arkadaşımda 4 gündür bir haller var. geçen hafta çarşamba akşamı gayet güzel görüntülü konuştuk şakalar espriler aramız çok iyiydi kapattık uyuduk perşembe sabah ne olduysa Günaydın yazdı sadece. normalde Günaydın aşkım der hep. neyse takılmadım. o gün de arkadaşımla buluşacaktım. ne aradı ne sordu telefonlarımı açmadı. mesajlarımı cevapsız bıraktı. akşam tekrar aradım eve dönerken meşgul çalıyor. aramaları engellemiş. sonra mesaj attı "ben iyi değilim, moralim bozuk. konunun senle hiçbir ilgisi yok. seni seviyorum. biraz kendi halimde kalmak istiyorum." diye. ben de tamam dedim ama içimde hep kötü bi his vardı. ne kadar söylediysem de anlatmadı bana ne olduğunu. ben senin sevgilin değil miyim bana anlamayacaksın da kime anlatacaksın dedim. her şeyi dedim ama fayda yok. anlatmıyor. bugün sabahtan beri hiç yazmadı. yine önceki günler bir iki kelime yazdı Günaydın dedi. napıyorsun dedim. ales vardı bugün ona bile gitmemiş. tüm gün evde maç izliyor Twitter a bakıyor. ne oluyor kızlar ne yapmalıyım bana bi akıl verin. aramıza soğukluk giriyor böyle yapma diyorum. beni sık boğaz etme diyor

Edit: Son durum 6. sayfada...

Son düzenleme:
Daha önce atlattığı psikolojik bir rahatsızlığı var mı?
Bütün gün evde olduğunu nereden biliyorsunuz?
Birbirlerini gerçekten seven insanlar, başları sıkıştığında bunu paylaşırlar. Ayrıntı vermek istemiyorsa en azından ailevi bir sebep var, sonra hazır hissettiğimde anlatırım gibi kabataslak bir açıklama yapabilir, biraz zaman isteyebilirdi. Bunlar yerine adam sizi hayatından uzaklaştırmak istiyor. Sürekli onu sıkan, darlatan bir yapınız varsa, kaçmaya çalışıyor olabilir. Öyle bir sorununuz yoksa, bir haltlar karıştırıyor diye düşünülebilir.

Cooook buyuk ihtimal ilgisini ceken veya konuştugu biri var. :)))) Bu durumlarin buyuk kismi boyle sonuclaniyor. Derdi olan genelde anlatir bir sekilde ya da faha az iletişim kurar ama kurar yine de. Bu isimsiz dertler ya da ailevi denilen anlatilmayan dertler bahanesiyle arayip sormayi kesmenin altinda yatan şey genelde başka kız oluyor.
İnsallah yaniliyorumdur. Ama cok istisna gormedim.

tüm şifreleri bende WhatsAppta kimle konuşuyorsun desem mesela anında ss atar. kimseyle konuşmak istemiyorum diyor. ve tanışacağı bi ortam da yok şu an.

ben her zaman yapıcı olmaya çalışıyorum. analt çözeriz birlikte diyorum. ileride anlatıcam biraz zaman ver dedi. şu an çok üstüne varmamaya çalışıyorum

daha önce hiç böyle büyük bi sorunu olmamıştı ama laf arasında demişti ki ben sıkıntılarımı paylaşmam kimseye anlatmam eski sevgilimle de bu yüzden ayrıldık demişti

Ilginc. Insan deger verdigi kisiyle yuzeysel de olsa sorunlarini paylasmaz mi?

Cok ustelemeyin ve kendi haline birakin biraz bence.

ben her zaman yapıcı olmaya çalışıyorum. analt çözeriz birlikte diyorum. ileride anlatıcam biraz zaman ver dedi. şu an çok üstüne varmamaya çalışıyorum
Belki anlatması zor bir meseledir, sindirmeye çalışıyordur. Gerçi anlattığında da gerçekten büyük bir olay olmadığı ortaya çıkarsa, o zaman sorgularsınız o tripler neydi diye. Şimdilik azıcık zaman vermekten başka seçenek yok.

tüm şifreleri bende WhatsAppta kimle konuşuyorsun desem mesela anında ss atar. kimseyle konuşmak istemiyorum diyor. ve tanışacağı bi ortam da yok şu an.

Konu sahibini fitlemeyeyim belki cocukcagiz gercekten sucsuzdur dedim ama cevremde boyle yapip aldatan cok gordum, bizzat kendi başima da gelmisti
Ben salak gibi cocugun ailesel problemi var diye uzulup yaninda olmaya ve cok sıkmamaya calisirken boynuzlarim arşa ulaşmiş meger. Ayy ne uzulmustum bi de dogum gunu suprizi filan dusunuyordum morali duzelir diye. Kendimden utandim
Bir arkadasim da butun şifreleri var diye haril haril kontrol ediyordu oradan ama hesap almak parayla degil sonucta yapan baska hesaptan da yapiyor ☺

Bence ayrılmak istıyo.Neden sen çabalıosunki canım.Boşver.Gereksızmısın bana bi acıklma yap yada ben daha fazla boyle durduremıcem de.Ne sanıo bunlar kendılerını ya.

Aynısını yaşadım asla da ihtimal vermezdim. Genelde bu yorumdaki gibi oluyor. Ama ne olur ne olmaz üstüne düşmeden bekleyin biraz derim. Derdi varsa eninde sonunda anlatır. Başka kız iması yaparsanız da sizi suçlu bulur. Ben olsam konuşmak istersen yazarsın seni sık boğaz etmek istemiyorum fln tarzı bişey yazar serbest bırakırdım dönerse sizindir

Eğer ales'e girmiş olsaydı derdim ki muhakkak hayatında başka biri var ama ales'e girmemiş olması bence başka sorunları olduğunun göstergesi. Böyle erkekler var. Kızın derdini dinleyip sonra da "kendi dertlerimle seni sıkmak istemiyorum" diyerek insanı çıldırtan. Bence çok sıkma. Hayatında başkası varsa ve pasif biriyse, ayrılamıyorsa geçmiş olsun ama böyle dertli olup içe kapanan çok erkek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…