erkek arkadaşım

Ayrılığı kabul edin yolunuza bakın. Sebebi ne olursa olsun, sizi şu anda yanında istemiyor. Eğer bir gün dönerse düşünürüsünüz. Şu anda neden aramayın, üzülürsünüz.

bu yaz basimiza bir is geldi dolandirildik cok buyuk bir mebla
inaninkii biriyle konusmak dertlesmeyi birakin ne uyudugumdan anladim ne yedigimden ictigimden
kesin oyle olmustur diyemem ama hayat bu insanin basina hersey geliyor bu kadar ustlemenizi anlamiyorum
cok yakin arkadaslarim var onlarada hicbisey soylemedim herkesten herseyden her ortamdan uzaklastim hala da oyleyim
birakin nefes alsin kendiyle hesaplassin

Aslan burcu erkekleri kadar adi yaratıklar yok bence evet ilişki süresince sadıktır ama gözüne başka birini kestirince karşısına alıp pat diye ayrılmak istediğini söyler evet aşırı dürüsttür ama canın yanarmı yanar ilk peşinden öyle koşar ki öyle aşık görünürki asla inanmayın attıkları tekme çok fenadır çok iyi oynarlar asla güvenilmeyecek erkeklerin başında gelir bana göre Aslan burcu erkekleri kadınları süperdir ama çoğu kadın arkadaşım Aslan burcu

Kus yuvadan ucacak gibi.. kafasi karismis. Kendi halime kalmak istiyorum diyosa bi erkek genelde tehlike canlari caliyor.

Umarim sadece aslan burcu erkegi icindir bu dediklerinaslan burcuyumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…