- 10 Ekim 2014
- 32.956
- 148.555
- 798
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
Aynısını yaşadım asla da ihtimal vermezdim. Genelde bu yorumdaki gibi oluyor. Ama ne olur ne olmaz üstüne düşmeden bekleyin biraz derim. Derdi varsa eninde sonunda anlatır. Başka kız iması yaparsanız da sizi suçlu bulur. Ben olsam konuşmak istersen yazarsın seni sık boğaz etmek istemiyorum fln tarzı bişey yazar serbest bırakırdım dönerse sizindir
Benimki de 2 yıllıktı ve komik olan ayrılmıştık barışmak için aylarca uğraştı. Barıştık 2 gün sonra soğuk davranmaya başladı, sorunları vardı güya. Ben de saf saf onu bekledim sıkboğaz da etmedim. Bi süre sonra saçma sapan bişeyi bahane edip terk etti. Bi hafta sonra başka kızla sevgili oldu. Meğerse benimle barışmaya çalışırken o kızla da flörtleşiyomuş :))))Ben de ihtimal vermiyordum 3 senelik bir iliskiydi ve bana baya aşikti ustelik ve ilişki suresi icinde en ufak falsosu olmamisti. Kendimden cok guvenirim derdim ama cocuk akli tabi o zamanlar kucuktum ben baya.
Benimki de 2 yıllıktı ve komik olan ayrılmıştık barışmak için aylarca uğraştı. Barıştık 2 gün sonra soğuk davranmaya başladı, sorunları vardı güya. Ben de saf saf onu bekledim sıkboğaz da etmedim. Bi süre sonra saçma sapan bişeyi bahane edip terk etti. Bi hafta sonra başka kızla sevgili oldu. Meğerse benimle barışmaya çalışırken o kızla da flörtleşiyomuş :))))
sizinki daha büyük şok olmuştur. Bizim durumda muhtemelen elde edince değersizleştim, diğer kızı da terk etmiş sonra. Düzgün kişilerle karşılaşırız artık umarım..Bazisi emin olmadan tutundugu dalı birakmiyor cunku o kizla olamazsa seninle devam edecekti boş kalmamak icin. Bizde ayrilik filan yoktu ortada sorun bile yoktu oyle yapmaya basladiginda :)
sizinki daha büyük şok olmuştur. Bizim durumda muhtemelen elde edince değersizleştim, diğer kızı da terk etmiş sonra. Düzgün kişilerle karşılaşırız artık umarım..
Ne güzel mutluluklar sizeBen 5 yillik evliyim suan. ☺ Olaaayy ccoook eski ama ilk sevgilim gibi biseydi ve ilk boynuzum
Bence yalandır o da belki de girdi ama girmedim dediEğer ales'e girmiş olsaydı derdim ki muhakkak hayatında başka biri var ama ales'e girmemiş olması bence başka sorunları olduğunun göstergesi. Böyle erkekler var. Kızın derdini dinleyip sonra da "kendi dertlerimle seni sıkmak istemiyorum" diyerek insanı çıldırtan. Bence çok sıkma. Hayatında başkası varsa ve pasif biriyse, ayrılamıyorsa geçmiş olsun ama böyle dertli olup içe kapanan çok erkek var.
Ahh ahhBaşka kızı radarına aldıysa bahaneler bahanelerrr erkekler hep aynı
1 hafta mı diyor ? bu şey gibi olmuş haftasonu bize gelmeyin hasta olucam bendaha ne kadar zaman vericem 1 hafta diyor ama ben hiç sanmıyorum o 1 haftadan sonra da düzeleceğini
Haklısınız ama bu erkekler arasında çok bilindik bir ayrılma bahanesi. Konu sahibi şüphelenmekte haklı gibi geldiBana bu söylense alınırım.benim anlatmak bile istemeyeceğim bir derdim var ve karşımdaki yok aşkım cicim yazmadın yok aramıza soğukluk girer hala neyin peşinde. Lütfen biraz uzaktan bakın duruma.kendinizi de karşıdakini de bunaltmayın.bir yandan da şu var, siz yakınlığı her şeyi ama her şeyi paylaşmak olarak görüyorsanız ve karşınızdaki böyle düşünmüyorsa bu da bir uyumsuzluktur.
Neden böyle bir yalan söylesin? Yani bunun için bir insan niye yalana ihtiyaç duyar ki?Bence yalandır o da belki de girdi ama girmedim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?