Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam annenizle bi çay içmeye bike razı değilmiş. Neden kovalıyorsunuz? Salın gitsin.merhabalar erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişki içerisindeydik arada inişli çıkışlı olsada çok güzel giden bir ilişkim vardı sevgi değer doruklarda olan bir ilişkiydi taki son 2 güne kadar annem erkek arkadaşın annesiyle gelsin çay içelim dedi bende erkek arkadaşımı aradım söyledim istemiyorum öyle birşey olmucak gibi konuşmalar yaptı bende üsteledim neden diye aradım durmadan küstü bana 2 gün konuşmadı sonra bütün fotoğlarımızı silmiş heryerden noldu dedim bir karar aldın haralde bu tek başına alabileceğin bir karar değil dedim cevap bile yazmadı tabi ben çıldırdım adam gibi bitirceksen bitir dedim tamam bitsin dedi sebeb benim onu zorlamammış sürekli aramammış bundan sıkılmış böyle saçma bir sebeb yaşayan varmı aranızda yemeden içmeden kesildim böyle ahlaksızca bir ayrılık olurmu ? kafayı yiyecem
Sal ipini gitsinmerhabalar erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişki içerisindeydik arada inişli çıkışlı olsada çok güzel giden bir ilişkim vardı sevgi değer doruklarda olan bir ilişkiydi taki son 2 güne kadar annem erkek arkadaşın annesiyle gelsin çay içelim dedi bende erkek arkadaşımı aradım söyledim istemiyorum öyle birşey olmucak gibi konuşmalar yaptı bende üsteledim neden diye aradım durmadan küstü bana 2 gün konuşmadı sonra bütün fotoğlarımızı silmiş heryerden noldu dedim bir karar aldın haralde bu tek başına alabileceğin bir karar değil dedim cevap bile yazmadı tabi ben çıldırdım adam gibi bitirceksen bitir dedim tamam bitsin dedi sebeb benim onu zorlamammış sürekli aramammış bundan sıkılmış böyle saçma bir sebeb yaşayan varmı aranızda yemeden içmeden kesildim böyle ahlaksızca bir ayrılık olurmu ? kafayı yiyecem
zoruma giden o zaten açıklama yapmadan ahlaksızca ayrılıyor olması isyanımAdamın sorumluluk sahibi olmadığı o kadar belli ki... Biriyle ayrılacaksan bile böyle yapmazsın. Senin onu sıktığını düşünüyorsa neden seninle insan gibi konuşmadı bu durumu? Kaçmış işte bariz belli.
Olur da bu adam döner de bir yola girmeye kalkarsanız bu sizin için buyuk bir hata olur.
bilmem belkide istekli oluşumun Allah tarafından bu durumu görmem içindirDurdul yere de neden çaya davet edersiniz ki? Adam size niyetini açıllamamış genelde erkek tarafı istekli olur tanışmak için siz niye tanıştırmaya isteklisiniz?
aynen canım teşekkür ederim yorumun içinAlt tarafı bir kez davet etmıssiniz ne zorlaması, hayır diyen herkese sorulur 'neden' sorusu. Bu ısrar falan degıl kı. Sacmalık.
Evlilikten falan korkmuyor, senınle evliligi dusunmemıs hıc.
Evlilikten korkmak boyle bisey degıl.
İnsan gibi simdı olmaz der, ani oldu hazır degilim der, ailem henuz bızı bilmiyor bana zaman ver der. Bir sekilde zaman ister falan filan.
Bu nedır direkt ayrılıp foto silmek?
Seninle evlenmeyi hıc dusunmemıs.
Bu arada kız evi nazevi derler, bırakın karsı taraf sızınle ve ailenizle tanısmak istesin once.
annemle tanıştı canım buarada ama kısa bir tanışma oldu annemde dışarda çay içelim dedie annen neden bu teklifle gelmiş, normalde adamın annesinin musaitseniz size kahveye gelicez demesi lazımdı?annen böyle yapınca senin değerini duşurmuş, bir an önce kızımı alın der gibi. asıl sorun annen ve onu engellemeyen sende bence.
ben çocuğa ayrılması açısından hak verdim(fazla aceleye getirmeye çalışmışsınız, 7 ay nedir çocuk evlenmek istemiyosa), ama bahanesi başka olabilirdi.
Yooo ilk mesajinizda anneniz baya eve davet etmis gibi anladim benannemle tanıştı canım buarada ama kısa bir tanışma oldu annemde dışarda çay içelim dedi
yok ben yanlış yazdım haralde eve davet etmediYooo ilk mesajinizda anneniz baya eve davet etmis gibi anladim ben
ayy dediğin gibi aynısını yaşamışsınAğır konuşmak istemiyorum ama 5 para etmeyecek biriymiş hiç ama hiç üzülme.
Ben de ilişkimin ortalarında aynen böyle bir olay yaşadım hatta direkt aynısını yaşadım durup dururken beni engelleyip bitirdiğini söylemişti ağladım zırladım geri döndü bir şekilde 1.5 sene daha devam ettik
Sonra bana ne dedi biliyor musun senin zorunla devam ettim ben bu ilişkiye istemiyordum senin gibi birini
Asla ama asla arama ağlama üzülme yoluna bak ilerde çok mutlu olursun
atlatamadım ama atlatmaya çalışıyorumayy dediğin gibi aynısını yaşamışsınşim napıyorsun nasıl atlattın
kıyamam ya nekadar çıkmıştınızatlatamadım ama atlatmaya çalışıyorum
2 senekıyamam ya nekadar çıkmıştınız
Allah kolaylık versin canım birde kendimi suçladım ben acaba acele ettimmi diye kendimi paraladım seni zorladım diye mesajlar falan attım pişmanlık mesajları anlaşılan ghiç deymezmiş :/2 sene