Bu kadar eleştirmişsiniz ama siz de 2,5 ayda evlenmişsiniz bu sitede eleştirme hastalığı var herhalde
Merak ettim, neyine asik? Benim bildigim, asik olmak icin, önce karsidakini tanimak gerekiyor.
Adam seni tanimadan, anneleri ortaya koyuyor. Bu demeki ki, herhangi biri ile evlenesi var. Derdi salt evlenmek. Biri evde yemek ütu yapsin, aksamda seks olsun. Haa tabiki bide annesini hizmet etsin. Anne ogul beraber 'seciyorlar' baksana hemen ilk date'te anneyi getiriyor.
Igrenc bir durum bana sorarsan. Ha senin isteginde bu yöndeyse, irkigime hizmet ederim ama maddi açidan rahat olayim dersen karar senin.
Ama o evde sevgi, saygi, ask felan bekleme. Görevin belli. Karsilikli çikar icin evlenmis olursunuz.
Yorumlara istinaden merakımdan soruyorum bu durumda görücü usulü delilik o zaman değil mi?
(Bunu karşıt bir görüş olarak sormuyorum)
Yorumlarda tek derdi evlenmek sen değilsin herhangi biri ile de olabilir deniyor da.O zaman mantıkla yürütüyorsun. Maaş, dış görünüş, kültür seviyesi vs. uygunsa denklik var diye görüşülüyor. O zaman dahi tanıma süreci işliyor görücü onayladı hadi evlenelim olmuyor.
Yorumlarda tek derdi evlenmek sen değilsin herhangi biri ile de olabilir deniyor da.
Sanki görücü usulünde de olaya direkt mantıkla bakıldığı hatta önce aileler sonra gençler bu yönüyle ele aldığı için sağlıklı olmazmış gibi geliyor.
Yani işin içinde duygu yok olursa şansına bir durum gibi
Ilk eşim. Boşandık. Benimle degil ağaçla bile evlenebilirdi.merhabalar arkadaşlar yeni tanıştığım bir erkek arkadaşım var daha tanışalı çok yeni oldu 3 ncü buluşmamız falan olucak ilk buluşmada baş başaydık tanımak için hemen annesiyle tanıştırmak istedi annemle tanışmak istedi ve annemle ilk buluşmada tanıştı ve ben çok ciddiyim seninle evlenmek istiyorum falan fistan yani yarın nikah masasına oturalım desem oturcak çok aceleci ve hızlı ama niyeti hep iyi düzgün düzgün konuşuyor işte 3 yıldır yalnız yaşıyorum tek başıma yemek yiyesim bile gelmiyor artık evlenmek istiyorum diyor durumlarıda çok iyi ( evi arabası falan var) bunlar önemli değil ama değerlendirmeniz açısından belirteyim... ben bukadar hızlı ve aceleci olduğu için şüpheliyim emin değilim evlendikten sonra çalışma gez toz eğlen diyor yani konuyu buralara kadar getirdi böyle bir durum yaşayan varmı ? (yaşlarımız benim 26 onun 27 yaşında )
İlk günden bu kadar evlilik diye coşan adam sıkıntı. Erkekler zamanla sevip bağlanırlar. Gazına gelmeyin adamın.merhabalar arkadaşlar yeni tanıştığım bir erkek arkadaşım var daha tanışalı çok yeni oldu 3 ncü buluşmamız falan olucak ilk buluşmada baş başaydık tanımak için hemen annesiyle tanıştırmak istedi annemle tanışmak istedi ve annemle ilk buluşmada tanıştı ve ben çok ciddiyim seninle evlenmek istiyorum falan fistan yani yarın nikah masasına oturalım desem oturcak çok aceleci ve hızlı ama niyeti hep iyi düzgün düzgün konuşuyor işte 3 yıldır yalnız yaşıyorum tek başıma yemek yiyesim bile gelmiyor artık evlenmek istiyorum diyor durumlarıda çok iyi ( evi arabası falan var) bunlar önemli değil ama değerlendirmeniz açısından belirteyim... ben bukadar hızlı ve aceleci olduğu için şüpheliyim emin değilim evlendikten sonra çalışma gez toz eğlen diyor yani konuyu buralara kadar getirdi böyle bir durum yaşayan varmı ? (yaşlarımız benim 26 onun 27 yaşında )
Kusura bakmayın, güldüm.Ilk eşim. Boşandık. Benimle degil ağaçla bile evlenebilirdi.
Benim bir arkadaşım vardı. Aynı işyerinde çalışıyorduk. Bana karşı birşeyler hissetmeye başladı, kuyumcunun yanından geçerken alyans beğen derdimerhabalar arkadaşlar yeni tanıştığım bir erkek arkadaşım var daha tanışalı çok yeni oldu 3 ncü buluşmamız falan olucak ilk buluşmada baş başaydık tanımak için hemen annesiyle tanıştırmak istedi annemle tanışmak istedi ve annemle ilk buluşmada tanıştı ve ben çok ciddiyim seninle evlenmek istiyorum falan fistan yani yarın nikah masasına oturalım desem oturcak çok aceleci ve hızlı ama niyeti hep iyi düzgün düzgün konuşuyor işte 3 yıldır yalnız yaşıyorum tek başıma yemek yiyesim bile gelmiyor artık evlenmek istiyorum diyor durumlarıda çok iyi ( evi arabası falan var) bunlar önemli değil ama değerlendirmeniz açısından belirteyim... ben bukadar hızlı ve aceleci olduğu için şüpheliyim emin değilim evlendikten sonra çalışma gez toz eğlen diyor yani konuyu buralara kadar getirdi böyle bir durum yaşayan varmı ? (yaşlarımız benim 26 onun 27 yaşında )
sesli güldüm vallaIlk eşim. Boşandık. Benimle degil ağaçla bile evlenebilirdi.
şıp sevdinin şıp evlendisi bunlarBenim bir arkadaşım vardı. Aynı işyerinde çalışıyorduk. Bana karşı birşeyler hissetmeye başladı, kuyumcunun yanından geçerken alyans beğen derdi. Arkadaş olarak gördüğümü söyledim, beni saldı. Sonra iki üç sevgilisi daha oldu. Onlarla da hep evlenmeyi düşündü . En son yine işyerinde bir arkadaşla görüşmeye başladı nihayet onunla evlendi Sonuç odaklı yaşıyor kimisi. Halbuki yol daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?