erkek arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar eleştirmişsiniz ama siz de 2,5 ayda evlenmişsiniz bu sitede eleştirme hastalığı var herhalde

O 2,5 ayın içerisinde biz birlikte tatile de ciktik, uzun yolculuga da çiktik beraber de kaldik. Bazilarinin 1 senede yapmadigi şeyler...

Buluştuğumuzun 1. Gunu annelerle tanişilmadi bizde yani, arada fark var. Kimine göre benimki de erkendir eleştirebilir fikir beklersem...

Niyeti iyi olabilir ama şimdilik varsa işinizi, kariyerinizi bırakmayın. Hem birbirinizi daha iyi tanıyın. Evlendikten sonra huyu değişen çok erkek okuyoruz burada. Belki ileride çocuk olursa bırakabilirsiniz. Ona daha çok zaman ayırmak isteyebilirisiniz. Ama eş adayı ya da ileride eşiniz istiyor diye sakın sakın bırakmayın.

Aman dikkatli olun bana da ilk günden evlilik muhabbeti yapan tipler denk geldi sonra neleri çıktı piyasaya. Böyle tipler sıkıntılı olabiliyor. 1 yıl tanımadan evlenmeyin bence

Yorumlara istinaden merakımdan soruyorum bu durumda görücü usulü delilik o zaman değil mi?
(Bunu karşıt bir görüş olarak sormuyorum)

O zaman mantıkla yürütüyorsun. Maaş, dış görünüş, kültür seviyesi vs. uygunsa denklik var diye görüşülüyor. O zaman dahi tanıma süreci işliyor görücü onayladı hadi evlenelim olmuyor.

Yorumlarda tek derdi evlenmek sen değilsin herhangi biri ile de olabilir deniyor da.
Sanki görücü usulünde de olaya direkt mantıkla bakıldığı hatta önce aileler sonra gençler bu yönüyle ele aldığı için sağlıklı olmazmış gibi geliyor.
Yani işin içinde duygu yok olursa şansına bir durum gibi

Buradaki konu garip çünkü duygu var deniyor hatta aşk meşk mevzu. E insan şüpheye düşüyor daha tanımadığın etmediğin insana ne aşkı bu diye. Aşk da mantık da elde kalmış neresinden tutsan elde kalıyor.

Ilk eşim. Boşandık. Benimle degil ağaçla bile evlenebilirdi.

İlk günden bu kadar evlilik diye coşan adam sıkıntı. Erkekler zamanla sevip bağlanırlar. Gazına gelmeyin adamın.

Bekarlik canina tak etmis galiba
Evliliğe cok cabuk giden iliskiler gordum ama bu sekilde degil. Asik olursunuz, cok cabuk kaynasirsiniz falan tamam da sizin daha birbirinizi tanimaya ihtiyaciniz var

Benim bir arkadaşım vardı. Aynı işyerinde çalışıyorduk. Bana karşı birşeyler hissetmeye başladı, kuyumcunun yanından geçerken alyans beğen derdi . Arkadaş olarak gördüğümü söyledim, beni saldı. Sonra iki üç sevgilisi daha oldu. Onlarla da hep evlenmeyi düşündü. En son yine işyerinde bir arkadaşla görüşmeye başladı nihayet onunla evlendi Sonuç odaklı yaşıyor kimisi. Halbuki yol daha güzel

Yasit sayiliriz, hemen kanma derim. Bu gözler ne acele eden adamlar, bu kulaklar ne seni seviyorumlar duydu. Erkekler ilk heyecanla agizlarina geleni söylüyorlar. Bi kac ay sonra da yok emin degilim, ne istedigimi bilmiyorum falan filan. Yani senin erkek arkadasin da öyle olur demiyorum ama böyle aceleci tiplerden genelde kuskulanmisimdir. Sana tavsiyem kendine ve karsindakine bol bol zaman taniman. Beraber bol bol vakit gecirmeniz, fikirler ve dünya görüsleriniz hakkinda konusmaniz. Onu her firsatta gözetlemen. Sana karsi nasil davraniyor? Ailesine karsi nasil davraniyor? Yabancilara karsi nasil davraniyor? Bunlari iyice kestirmeden adim atma derim. Hem daha genceciksin, baski altinda da hissetme kendini. Tanisma evresinin tadini cikar doya doya, hakkinda hayirlisi olsun canim:)

şıp sevdinin şıp evlendisi bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…