erkek arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
merhabalar arkadaşlar yeni tanıştığım bir erkek arkadaşım var daha tanışalı çok yeni oldu 3 ncü buluşmamız falan olucak ilk buluşmada baş başaydık tanımak için hemen annesiyle tanıştırmak istedi annemle tanışmak istedi ve annemle ilk buluşmada tanıştı ve ben çok ciddiyim seninle evlenmek istiyorum falan fistan yani yarın nikah masasına oturalım desem oturcak çok aceleci ve hızlı ama niyeti hep iyi düzgün düzgün konuşuyor işte 3 yıldır yalnız yaşıyorum tek başıma yemek yiyesim bile gelmiyor artık evlenmek istiyorum diyor durumlarıda çok iyi ( evi arabası falan var) bunlar önemli değil ama değerlendirmeniz açısından belirteyim... ben bukadar hızlı ve aceleci olduğu için şüpheliyim emin değilim evlendikten sonra çalışma gez toz eğlen diyor yani konuyu buralara kadar getirdi böyle bir durum yaşayan varmı ? (yaşlarımız benim 26 onun 27 yaşında )

Ben böylelerini çok gördüm. Sana karşı nasılsa senden öncekilere karşı da aynen öyledir. Sana özel bir durum değil yani. Evlenmiş olmak için evlenmek istiyor. Belkide evinde yemeğini yapan, çamaşırlarını yıkayan, başka ihtiyaçlarını karşılayacak birini arıyordur. Aklı başında olgun bir insan olsa biraz ağırdan alır.Hiç sağlıklı bir ilişki değil.

Biz de eşimle çok hızlı evlendik. 2,5 Ayda nikah masasindaydik ama bu kadar ateşi başina vurmuş değildi, ilk buluşmadan annemle tanişma olmadi hatta evlenme kararina kadar kimse kimsenin ailesini gormedi, evlenme konusunu dahi açmamişti teklif olana kadar.

Bilemedim, belki mutlu olursunuz ama sirf evlenmek olsun diye evleniyor adam, ilk gunden kimse kimseyi taniyamaz. Dunya yakisiklisi olsa sirf begendim diye biriyle ilk gunden nikaha gidecek kadar kafayi yemedim, kim boyle bisey yapar? Basbaya evlenmiş olmaya calisiyor ama evlenirseniz de insallah dediği sözleri tutar en azindan.

İlk buluşmalardan aileleri tanıştırmak bana çok itici geliyor. İlk buluşmalardan evlilik konuşmakta öyle. En azindan 1 ay geçmeli çok niyetinkz varsa da. İmzayı attıktan sonra geri dönüşü zor. Sevgiliyken ayrilmak kolay evlienince sans vereyim diye diye bi bakmışsın senelerin gitmiş. Yaşınıza bağlı gerçi 30+ tanidiklarimdan kısa sürede tanisip evlenenler mutlu genelde çünkü ne istediklerinden eminler hayat tecrübeleri var. 20li yaslardaysaniz henüz mesleğiniz yoksa çok erken.

belki de yapı olarak aceleci bir insandır
benim eşimde bir ay içinde evlilik teklif etti 3 ay görüştükten sonra nişanlandık 6 ay da nişanlı kalıp evlendik nasıl olduğunu anlamadım.
6 yıllık evliyim,mutluyum ama bana kalırsa evlilik işi aceleye gelmez iyice tanımakta fayda var

oldu bittiye getirecek gibi

evet aceleci bir tip sabırsız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…