canım foyası ortaya çıktı engelledim hayatımdanYasit sayiliriz, hemen kanma derim. Bu gözler ne acele eden adamlar, bu kulaklar ne seni seviyorumlar duydu. Erkekler ilk heyecanla agizlarina geleni söylüyorlar. Bi kac ay sonra da yok emin degilim, ne istedigimi bilmiyorum falan filan. Yani senin erkek arkadasin da öyle olur demiyorum ama böyle aceleci tiplerden genelde kuskulanmisimdir. Sana tavsiyem kendine ve karsindakine bol bol zaman taniman. Beraber bol bol vakit gecirmeniz, fikirler ve dünya görüsleriniz hakkinda konusmaniz. Onu her firsatta gözetlemen. Sana karsi nasil davraniyor? Ailesine karsi nasil davraniyor? Yabancilara karsi nasil davraniyor? Bunlari iyice kestirmeden adim atma derim. Hem daha genceciksin, baski altinda da hissetme kendini. Tanisma evresinin tadini cikar doya doya, hakkinda hayirlisi olsun canim:)
foyası ortaya çıkarttımKesin sizden birşeyler saklıyor aslında onun akrabasını bulup konuşturmak lazım veya bir gün onun oturduğu mahalleye gizli gidip yakın komşudan bilgi almanız gerekir , bu evlilik olacaksa temeli sağlam olsun, bu aralar hapishaneden çok çıkan erkekler oldu, aman dikkatli olun
Arkadaşlar foyası ortaya çıktı büyük birşeyden kurtuldum verilmiş sadakam varmış
Gercekti :)))sesli güldüm valla
neydi ki foyasıArkadaşlar foyası ortaya çıktı büyük birşeyden kurtuldum verilmiş sadakam varmış
şimdi biz cafede oturuyorduk kadının biri geldi yanımıza bu beni evlendirme vadiyle kandırdı çocuk istedi benden benim paralarımı yedi faturalarını ödettirdi benimle zorla birlikte oldu dedi yanımıza gelip bende terkettim anındaneydi ki foyası
şimdi biz cafede oturuyorduk kadının biri geldi yanımıza bu beni evlendirme vadiyle kandırdı çocuk istedi benden benim paralarımı yedi faturalarını ödettirdi benimle zorla birlikte oldu dedi yanımıza gelip bende terkettim anında zaten şühelenmeye başlamıştım durmadan telefonu çalıyordu birde telefonunda bir randevu buldum cinsel yolla bulaşan bir hastalığı var sanırım bunlar başıma gelemseydi tek bu randevuyu görmem yeterdiNe cıktı anlat dedirtceksin illa
verilmiş sadakan varmış ciddenşimdi biz cafede oturuyorduk kadının biri geldi yanımıza bu beni evlendirme vadiyle kandırdı çocuk istedi benden benim paralarımı yedi faturalarını ödettirdi benimle zorla birlikte oldu dedi yanımıza gelip bende terkettim anında
yemin ederim Allah gönderdi kandını banaverilmiş sadakan varmış cidden
Açıklama yaptı mı, ne dedi? Gerçi açıklama yapacak bir şey yok ama bir şey demedi mi yine de?şimdi biz cafede oturuyorduk kadının biri geldi yanımıza bu beni evlendirme vadiyle kandırdı çocuk istedi benden benim paralarımı yedi faturalarını ödettirdi benimle zorla birlikte oldu dedi yanımıza gelip bende terkettim anında zaten şühelenmeye başlamıştım durmadan telefonu çalıyordu birde telefonunda bir randevu buldum cinsel yolla bulaşan bir hastalığı var sanırım bunlar başıma gelemseydi tek bu randevuyu görmem yeterdi
yat kalk dua et kurtulmuşsunyemin ederim Allah gönderdi kandını bana
şimdi biz cafede oturuyorduk kadının biri geldi yanımıza bu beni evlendirme vadiyle kandırdı çocuk istedi benden benim paralarımı yedi faturalarını ödettirdi benimle zorla birlikte oldu dedi yanımıza gelip bende terkettim anında zaten şühelenmeye başlamıştım durmadan telefonu çalıyordu birde telefonunda bir randevu buldum cinsel yolla bulaşan bir hastalığı var sanırım bunlar başıma gelemseydi tek bu randevuyu görmem yeterdi
yemin ederim kadın banyo yaparken arkadaşlarını çağırmış delikten baktırmış ve daha çok şey var anlatamıyorumAyy inanmıyorum canım verilmiş sadakan varmış yaaa Allah korumuş seni
yemin ederim kadın banyo yaparken arkadaşlarını çağırmış delikten baktırmış ve daha çok şey var anlatamıyorumBu kadarını da beklemiyordum.
bizi ayırmaya çalışıyor falan dedide kadının yüzünden belliydi çaresizliği ağlıcak gibiydi herşey ortada ya nederse desin belli ne olduğuAçıklama yaptı mı, ne dedi? Gerçi açıklama yapacak bir şey yok ama bir şey demedi mi yine de?
yemin ederim kadın banyo yaparken arkadaşlarını çağırmış delikten baktırmış ve daha çok şey var anlatamıyorumyat kalk dua et kurtulmuşsun
Yuh yaniyemin ederim kadın banyo yaparken arkadaşlarını çağırmış delikten baktırmış ve daha çok şey var anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?