- Emoji Skoru
- 820
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
İnşallah en güzel zamanda bulursun ve o kişi yaşadığın tüm o kötü şeyleri unuttururEvlilikle ilgili aylar önce konuşurken çekinceleri olduğunu benim onu teşvik etmem gerektiğini vs söylüyordu ay ne bileyim ya vallahi bilmiyorum. Eski kocamla ilgili açtığım konularda da herkes boşan boşan düzelmez diyordu sonunda boşandım djdkdkd ben nerden bulacam bu doğru kişiyi yıldım artık
Bilmiyorum , seviyorum evet . Benim eski eşim tam da dediğiniz profilde rüya gibi bi sevgililik dönemi yaşattı . Kendi zorladı ailesi ile tanıştırdı rüya gibi bi sürpriz evlilik teklifi yaptı . Ne desem ikiletmez anında yapardı . Nikahı kıydıktan sonra günlerimi kabusa çevirdi . İçinden başka bi insan cıkfı istifa etmemi istedi vs vs . Bu adam eski eşimin tam tersi biri . Ne düşünüyorsa direkt söyler kendini gizlemez perdelemez . Olduğu gibi davranır . Eski eşim gerçekten de bi kadın gibiydi trip tavır küsme hepsini yaşadım . Bunda hiçbiri yok bir şeyi sırf ben istiyorum diye yaptığını bilmiyorum açıkçası . Sanırım tam tersine çekilmeyi güvenli buldum en başta . Üstüme düşmemesi hoşuma gitti . Zamanla bağlandı şuanki sevgilim. Suan bana bağlı olduğunu hissediyorum . İlk zamanlar olgun davranmadığını çok bağlılık hissetmediğini kendi de diyor . Bilmiyorum ne olacak
Bilmiyorum olabilir . Ayrılık acısından da kaçmak istiyorum sanırım . İki buçuk ay sonra kurumda yükselme sınavımız olacak baya detaylı çalışmam gereken bi sınav . Şimdi ayrılsam ayrılık psikolojisi ile sınava hazırlığı aynı anda kotarabilir miyim bu da beni korkutuyorYani cano bilemedim, bosandigin icin mi bu adama fazla anlam yukledin acaba? Yani arada oyle ahim sahim bir sevgi gormuyorum senin tarafindan da, belki elime bu gecti bu olsun diye fazlaca anlam yukledin.
Hayırlısı olsun . Bu da size bir tecrübe oldu . Bundan sonra biriyle tanışınca cinsellik de dahil hiçbirşey sunmayın . Bırakın karşı taraf çabalasın .Evet dediğiniz çıktı . Kardeşi ile tanışmaya tamam dedi sonra kardeşi Antalya’ya gitti geri dönecek vs diyor ama inanmadım içten içe .
Bugün de iş yerinde yemekhanede öğle yemeği yiyelim mi dedim önce tamam dedi sonra işim çıktı vs en sonda da suan insanların soruları ile uğraşmak istemiyorum hazır değilim vs deyince ayrıldım. Haklıymışsınız
Tam kötü hissedemiyorum olayın şokundan herhalde inşallah çok çekmem acısını hazırlanmam gereken bi sınav varHayırlısı olsun . Bu da size bir tecrübe oldu . Bundan sonra biriyle tanışınca cinsellik de dahil hiçbirşey sunmayın . Bırakın karşı taraf çabalasın .
Geçmiş olsun :/Evet dediğiniz çıktı . Kardeşi ile tanışmaya tamam dedi sonra kardeşi Antalya’ya gitti geri dönecek vs diyor ama inanmadım içten içe .
Bugün de iş yerinde yemekhanede öğle yemeği yiyelim mi dedim önce tamam dedi sonra işim çıktı vs en sonda da suan insanların soruları ile uğraşmak istemiyorum hazır değilim vs deyince ayrıldım. Haklıymışsınız
Bekar kesin eminim .Geçmiş olsun :/
Adam açık açık tanıştırmak istemediğini söylemiş. 1 senelik ilişkisini kim özellikle saklamak ister hazır değilim diyerek?
Adamın başka şehirde eşi olmadığına kesin emin misiniz?
Bizim erkeklerin yüzde yetmişi ataerkil kafada . Yani evlenene dek bulabildikleri kadınlarla günlerini gün ederler ondan sonra da kendilerinden yaşça küçük , mümkünse hiç evlenmemiş ailelerin de ok dediği birileriyle evlenirler . Cinsellik de kadınları kullandığını düşünmeyen , bunu karşılıklı sevgi ve haz olarak düşünen erkeklerle yaşanırsa güzel . Çok üzgünüm ama sizinki cinselliğe ulaşabilmek için size rol yapmış bunca zaman . Bunu buradaki kadınlara yazıp uyarınca gerici oluveriyoruz . Kötü olan cinsellik değil oysa , bu tür adamların kafa yapısı . Bunları lütfen beslemeyin artık. Ulaşılması zor olun , ya da o yüzde otuz dilimde ki adamlardan bulun .Dün birde buluşup çok güzel vakit geçirmiştik gerçekten çok üzgünüm sevdiğini hissediyordum
Bizim erkeklerin yüzde yetmişi ataerkil kafada . Yani evlenene dek bulabildikleri kadınlarla günlerini gün ederler ondan sonra da kendilerinden yaşça küçük , mümkünse hiç evlenmemiş ailelerin de ok dediği birileriyle evlenirler . Cinsellik de kadınları kullandığını düşünmeyen , bunu karşılıklı sevgi ve haz olarak düşünen erkeklerle yaşanırsa güzel . Çok üzgünüm ama sizinki cinselliğe ulaşabilmek için size rol yapmış bunca zaman . Bunu buradaki kadınlara yazıp uyarınca gerici oluveriyoruz . Kötü olan cinsellik değil oysa , bu tür adamların kafa yapısı . Bunları lütfen beslemeyin artık. Ulaşılması zor olun , ya da o yüzde otuz dilimde ki adamlardan bulun .
O iş yerinde beğendiği biri ya da eski bi flörtü mü var acabaBir yıldır bi ilişki içindeyim . Ben bi kaç arkadaşım ile tanıştırdım erkek arkadaşımı . Ancak onun çevresinden yüzyüze tanıdığım kimse yok. Gizleme durumu yok iş yerinin oralarda oturuyoruz genelde , spor salonuna gidiyorum vs yani sürekli onun bulunduğu çevredeyiz . bu konuyu ona açtığımda bana ‘ bakın bu benim kız arkadaşım’ şeklinde erkek arkadaşları ile tanıştırmayı manasız bulduğunu , öyle bi tanıştırma şeklinin ona uymadığını denk gelirse ayaküstü tanışabileceğimi söyledi . Ancak bana hala aşırı saçma geliyor onun çevresinden birini yüzyüze tanımıyor olmam . Bi iş arkadaşını gördüm o da uzaktan biz arabada vedalaşıyorduk adam da kaldırımda bekliyordu djdkdkd onun dışında yok tanımıyorum kimseyi sizce normal mi
Yani bilmiyorum. Her durumda boktan bi şey benim için . Ben bile kadın halimle sokarım onu iş yerime o sokamıyorsa da başlarım böyle işe . Gözü sağda solda demek ki ne diyebilirim . Tercih ettiği insanlarla takılsın çünkü artık zamanımı boşa geçirmek istemiyorum. Sevsem de güzel vakit geçirsek de yok arkadaş tamam buraya kadarO iş yerinde beğendiği biri ya da eski bi flörtü mü var acaba
Erkekler biraz değişik bi arkadaş da yazmış evlilik için eminseler birinden farklı yaklaşıyorlar belki senden belki kendinden emin değil.Yani bilmiyorum. Her durumda boktan bi şey benim için . Ben bile kadın halimle sokarım onu iş yerime o sokamıyorsa da başlarım böyle işe . Gözü sağda solda demek ki ne diyebilirim . Tercih ettiği insanlarla takılsın çünkü artık zamanımı boşa geçirmek istemiyorum. Sevsem de güzel vakit geçirsek de yok arkadaş tamam buraya kadar
Baya değişikler. Evlilik için eminseler dahi cinselliği de yaşamak istiyor olabiliyorlar, arkadaşlarıyla da tanistiriyorlar ama tüm bunlar hatta evlilik yolunda olmaları dahi seviyor anlamına gelmiyormuş. Sevip sevmediklerini nasıl anlayacağız anlamadım..Erkekler biraz değişik bi arkadaş da yazmış evlilik için eminseler birinden farklı yaklaşıyorlar belki senden belki kendinden emin değil.
Sen ciddiysen boş ver çekiniyorsa o onunla ilgili herkes kendi çevresinde takılsın o halde
Bunları bize anlattığın an anladık zaten . Sen sevdiğin için konduramadın . İşyerinde birileriyle tanışmak ciddi düşünmek vs olmasa bile , sizle sevgili olduğunu da kimse bilsin istemiyor bu adam . Çünkü ilerde evlenmeyi düşündüğü kişi kesinlikle siz değilsiniz. Birileri adaylar önersin istiyor , ya da tanışma fırsatlarım kaçmasın istiyor . Buraya iyi ki konu açmışsınız . Yoksa bu adam sizin bir yılınızı daha çalardı en az .Aslında hiçbi zaman öyle gördüğünü hissettirmedi bana . Açık fikirli davrandı hep . Beni yargılamadı zorlamadı hiçbi şey için . Bana olumlu anlamda çok şey kattı . Ama işte içten içe o ataerkil zihniyete sahip biriymiş demek ki . Ayrıl barış da olsa çok kavgalı da olsa bir senelik kız arkadaşını bi insan iş yeri yemekhanesine nasıl sokamaz ki ? Demek ki iş yerinde yeşillendiği birileri var kaçırmak istemiyor. Hep derdi başından beri özel hayat çok önemli benim için. İş yerinde kimseye bir şey anlatmam vs diye. Suan yine kendi kendime bahane üretiyor gibi hissediyorum dndkdkd ama nereden tutsam da elimde kalıyor . Bir tane arkadaşını bilmiyor oluşum , spor salonuna misafir olarak soktu ama temelli istemedi , kardeşi ile tanışmaya tamam dedi ama geçiştirdi muhtemelen vs böyle gidiyor işte . Hepsinin olması tesadüf değil . Demek ki gerçekten gizlendim bunca zaman
İstediği kadar ulaşsın engelledim . Ha ulaşırsa da tavrım net . Kendi gözümün yaşına da bakmayacağım çünkü seviyorum . O iş yerine sokacak kardeşi ile de tanıştıracak bunlar olmuyorsa ben yokum hayatındaBaya değişikler. Evlilik için eminseler dahi cinselliği de yaşamak istiyor olabiliyorlar, arkadaşlarıyla da tanistiriyorlar ama tüm bunlar hatta evlilik yolunda olmaları dahi seviyor anlamına gelmiyormuş. Sevip sevmediklerini nasıl anlayacağız anlamadım..
Konu sahibi geçmiş olsun, tekrar ulaşacaktır muhtemelen size ama bu ilişki belli ki sizi uzun vadede mutlu etmeyecek.
Anasını satim ben kadın halimle gel buyur dedim ya . Ki beni iş yerinde tanımayan yoktur . Ona rağmen kendisi hazır değilim diyebiliyor dndkdkd ben iş yerinde bakıstıgı uzaktan flörtü olduğunu bile düşünürüm açıkçası . Gerçekten içten içe yine de beklemiyordum böyle bir şeyi ondan . Birde önce tamam ama yarın yemek kötü sonraki gün gel vs deyip de en son telefonda şimdi değil hazır değilim milletin sorularına sakız olcam sevmediğim insanlara vs demesi dkdkdkd yalancı düzenbazBunları bize anlattığın an anladık zaten . Sen sevdiğin için konduramadın . İşyerinde birileriyle tanışmak ciddi düşünmek vs olmasa bile , sizle sevgili olduğunu da kimse bilsin istemiyor bu adam . Çünkü ilerde evlenmeyi düşündüğü kişi kesinlikle siz değilsiniz. Birileri adaylar önersin istiyor , ya da tanışma fırsatlarım kaçmasın istiyor . Buraya iyi ki konu açmışsınız . Yoksa bu adam sizin bir yılınızı daha çalardı en az .
Bu adam geri dönüp bunları yapsa da uzun vadede mutlu etmeyecek sizi. Bazı şeyleri bu kadar zorlamamak gerekiyor. Bu kişi size tekrardan yazacak, kardeşi ile de tanıştırmayi veya arkadaşıyla tanıştırmayi da kabul edecek ama beş altı ay sonra yine sizi huzursuz edecek bir şey yapacak. Amiyane tabirle eldeki mal bu derler ya öyle işte.. O yüzden tekrar dönüp bunları kabul etse dahi bence iyice bı düşünün. Belki ayrılık acisini çekip yeni bir aşka yelken açmak size daha iyi gelecek.İstediği kadar ulaşsın engelledim . Ha ulaşırsa da tavrım net . Kendi gözümün yaşına da bakmayacağım çünkü seviyorum . O iş yerine sokacak kardeşi ile de tanıştıracak bunlar olmuyorsa ben yokum hayatında
Ben onu biraz tanıdıysam bu dediğim senaryo gerçekleşmez zaten djdkdkd evet geri döner ama beni manipüle etmeye döner . Ama kesinlikle tavrımda kararımda yüzde yüz netim . Bu gizleme konusu harici ciddi bi problemim yoktu onunla alakalı . Düzeltmişti kendiniBu adam geri dönüp bunları yapsa da uzun vadede mutlu etmeyecek sizi. Bazı şeyleri bu kadar zorlamamak gerekiyor. Bu kişi size tekrardan yazacak, kardeşi ile de tanıştırmayi veya arkadaşıyla tanıştırmayi da kabul edecek ama beş altı ay sonra yine sizi huzursuz edecek bir şey yapacak. Amiyane tabirle eldeki mal bu derler ya öyle işte.. O yüzden tekrar dönüp bunları kabul etse dahi bence iyice bı düşünün. Belki ayrılık acisini çekip yeni bir aşka yelken açmak size daha iyi gelecek.