Erkek arkadasım

Hayır aklamıyorum ben çok defa ayrıldım kendisinden . Hareketlerini düzeltti suan iyiyiz . Ama bu konu beni yine ayrılmaya götürecek sanırım çünkü yazılanlara üzülerek hak veriyorum

Hayır aklamıyorum ben çok defa ayrıldım kendisinden . Hareketlerini düzeltti suan iyiyiz . Ama bu konu beni yine ayrılmaya götürecek sanırım çünkü yazılanlara üzülerek hak veriyorum
Götürmez götürmez, oncekilerde götürmedi. Mantıklı baksan çoktan ayrilirdin. Hazır ailesi de orada 1 sene olmuş adamla sevisip koklasiyosunuz da ya gel beraber bir kahvaltiya gidelim ailem de seni tanisin demiyor, kardeşi ile tanışmayı bile sen "talep" etmeyi düşünüyorsun. Ve bunlar normal sence... Dediğim gibi artık yazmayacağım duzeldiyse devam et sen bilirsin.

Yav niye götürmesin koca boşamışım ben djdkdkd bunda böyle olmasının sebebi kendimde hata varsa göreyim düzelteyim moduyla çok yaklaştım . Boşanmanın verdiği kötü bi psikoloji vardı . Sorun hep karşıda olamaz bende kendimi düzeltmeliyim çok dedim . Onun nimeti olarak bu zamana kadar geldi . Kendisi de çok anlamaya çalıştı beni yardımcı oldu vs. Ben evlilik konusunda bana mesafeli bakmasını normal gördüm hep ama dediğiniz gibi bir sene oldu ve tanıştırma talebi de ondan gelmedi . Ben kardeşi ile tanışmak istediğimi söyleyecegim . Yok mok bişiler derse ciddiyet göremediğimi vaktimi boşa harcamak istemediğimi söyleyip ayrılırım

Bir ilişkide bir taraf sürekli kendi kendini kandırıyor, karşısındakini aklamaya çabalıyorsa o ilişkide tek taraflı sevgi vardır. Karşı tarafın duyguları, düşünceleri derin değil, yüzeyseldir. Bunu tüm konularınıza göre yazıyorum. Sürekli talep eden sizsiniz. Bu bile çok şey anlamak isteyene. Olur bazen insan sağlam darbe yemeden akıllanmaz. Siz de böylesiniz maalesef. Umarım yanılırım, yanılırız.

İlişkinizde sorunlar var ki bir sürü konu açıp durmuşsunuz. Burdaki kadınlar bazı şeyleri yazınca neden sanki hiç sorun yokmuş gibi savunmaya geçiyorsunuz anlamıyorum. Rahatsızsan ayrıl değilsen konu açma.

Sağlıklı ilişkilerde sürekli ayrıl barış olmaz ki. Oyun mu bu? Ayrılacaksan net ayrıl dönme bu adama. Düzgün adamlar da var dünyada

Son düzenleme:
Alma verme dengesi şaşmış bir ilişki , sosyal medyam yok etrafımdakilerle tanıştırmayı sevmem , ama senin etrafındakilerle istersen tanışırız sorun yok bla bla bla … nesiniz siz bostan korkuluğu mu ? Ya başkaları var ya bir şeyler saklıyor.

O zaman erkek arkadaşınız gayet de haklı değil mi?

Ben hiç sorun yoktu demiyorum . Olan sorunları rahatsızlıklarımı giderdi daha olgun davranıyor suan ki tek sorunum bu kendi açımdan . Ona sorsan da ben çok toksik biriyim mesela bin tane şey sayar benimle alakalı . Ama bu gizleme tanıştırmama mevzusu sandığımdan daha ciddi sanırım . Belki de cidden gizleniyorum , benle takılıp bi zaman sonra 25 yaşında hiç evlenmemiş bi memurla evlenecek belki de bilmiyorum dndkdkdk ben kardeşi ile tanışmak istediğimi söyleyecegim . Bir yıl oldu artık ne bekliyoruz . Yok mok derse bu yazılan yorumlara hak veririm maalesef

Denk gelmedik gelsek tanıştırırım falan fistan diyor işte . Sosyal medyaya karışmadım mesela suan benimde kapalı instam

Ben evlenene kadar eşimin arkadaşlarını tanımıyordum öyle sadece isim olarak biliyordum, hâlâ da hepsini tanımam, eşimde benim arkadaşlarımı tanımaz bu kadar sorun değil

Birisi sizi gizliyorsa emin olun başkaları da vardır etrafında onlardan çekindiği için gizliyordur ya da sizi yeterince beğenmiyordur başkalarını tanıştıracak kadar yani çünkü erkekler sadece sevmedikleri kadınları gölgede bırakıyorlar yoksa yani gösteriş yapmayı bizden daha çok seviyorlar sen sorgulama diye sosyal medyasını kapatmış olabilir ama fake hesap muhakkak vardır

Sen olmasını istediğin şeyi yazmışsın bacım
Tmm bekle de gör bacım . Aileme söylemeye me gerek var demiş bile boşandığını . Senin zamanın çalınıyor o erkek bizim ülkede ona hiçbirşey olmaz . İşi de var tonla kız bulur daha .

Tmm bekle de gör bacım . Aileme söylemeye me gerek var demiş bile boşandığını . Senin zamanın çalınıyor o erkek bizim ülkede ona hiçbirşey olmaz . İşi de var tonla kız bulur daha .
Anası kim bilir kaç tane aday belirlemiştir memur oğluşuna.

Bekleyip göremem vaktim kıymetli . Bugün diyeceğim erkek kardesi ile tanışmak istediğimi bir yıl oldu vs . İstemiyorsa siz haklısınızdır, kabullenip ayrılırım

yaw tamam pes ettim , kabul ettim , sizler haklisiniz , bu alengirli iliskilerin kitaplarini okumussunuz , ne derseniz dogrudur , ben magarama dönüyorum

(ya hu bir normal iliskisi olan yok mu arkadaslar ?)

Belki pek arkadaşı yoktur
Veya söz nişan durumları olmadan çevresi ile tanıştırmayı mantıklı bulmuyordur

Bekleyip göremem vaktim kıymetli . Bugün diyeceğim erkek kardesi ile tanışmak istediğimi bir yıl oldu vs . İstemiyorsa siz haklısınızdır, kabullenip ayrılırım
Senin iyiliğin için yazıyoruz . Başka üyeyi de uyarmıştım dediğim de çıktı bana düşman oldu Sen aksiyon al bacım bir an önce . Bizlerin doğurganlık yaşı var , toplumda bir yaş kompleksi var . Vaktini harcama . Ciddiyse ispatlasın devam et değilse sepetle başka adamlar bulmaya bak . Bak sitede bile evli barklıyım liseli de çocuğum var teyze de teyze diyen üyeler var . Kadınlar bile böyleyse düşün erkek milletini bir de. Çıkarına bak derim ben. Zamanını böyle harcayıp pişman olan kadın sayısı çok . Henüz gençken , alternatiflerin de fazlayken , beğenilme yaşındayken , önce kendini düşün o adamı değil . Ciddi adamların ailesini bile ikna edip evlendiğini de gördük .

yaw tamam pes ettim , kabul ettim , sizler haklisiniz , bu alengirli iliskilerin kitaplarini okumussunuz , ne derseniz dogrudur , ben magarama dönüyorum

(ya hu bir normal iliskisi olan yok mu arkadaslar ?)
Var da az . Dur konu sahibi anlamaya başladı bizi . Yapması gerekeni de yazdım .

Ben arkadaşlarımla tanıştırırken planlı tanıştırdım benim de çevremden kimse denk gelmedi ki ben ona göre çarpı on sosyalimdir . Büyükşehirde yaşıyoruz
Denk gelmek derken yolda görmek anlamında değil de şimdi aklıma örnek gelmedi. Mesela şöyle, eşim yaşadığım şehre geldiğinde hafta içi çalıştığımız için hafta sonu görüşemediğim kişilerle de görüşmek zorunda kalırdım. Kuzenlerim yakın arkadaşlarım lise arkadaşlarım vs. Eşim de yanımda olduğu için her ortama birlikte katılırdık. Onun da aynı şekilde olurdu. Öyle olmasa bile, biri aradığında hadi birlikte gidelim derdi bana. Birlikte giderdik.

`