- Emoji Skoru
- 2.179
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Kız fenasın he koptm hahahah. Bunların hepsini ayrı ayrı okuyup yorum yapmışım konu sahibesi olduğunu farkettim sayende. Konuştuğumuza değmez benim için direkt çöp bir ilişki. Kadını neden saklıyor saçmalık ya. İyi bir ilişki olsa burda 82 tane başlık açmazdı zaten ordan pay biçmesi lazım.Aramalarda çıkıyor niye bakamayasin :)
Her konu birbirinden facia
Erkek arkadaşımla sohbet ediyorken konu aşk duygusuna geldi . Daha önce tatilde tanıştığı bir kıza karşı aşk hissettiğini çok sağlıksız ve kontrolsüz bisi olduğunu sevginin daha kıymetli olduğunu söyledi . Bende sordum bana aşık mısın yoksa seviyor musun dedim . Seni çok seviyorum bu daha kıymetli daha sağlıklı dedi . O kıza aşıkmış ama bana değilmiş özetle . Gerçekten kalbim çok kırıldı . Kırıldığımı görünce kendince açıklamalar yaptı . İşte aşık olmak her gün baklava yemek gibi aşırı sağlıksız bi süre sonra bıktıran bi şeyken sevmek sağlıklı ev yemeği yemek vs vs böyle açıklamalar...
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 139
- Forum: Bir derdim var
Suan erkek arkadaşım da kalıyorum o uyuyor. Telefonu ortadaydı seytan dürttü bakayım dedim şifreyi bilmiyorum tableti ile aynıdır belki diye tabletin şifresini girdim . Ve sok oldum android telefonda ikinci alan diye bi alan varmış . Orası açık . Yani ben evdeyken orayı açıyor . Daha önce yaptı mı bilmiyorum ama suan fark ettim . Wp falan hiçbisi yok. Asıl alana geçmek için parmak izi istiyor . Suan çok sinirliyim ne gizliyor da böyle yapıyor diye . Uykusundan uyandırıp sormak istiyorum sizce ne yapayım
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 57
Aslında biraz zorbalanmak için konu açıyorum . Ben mi abartıyorum bazı şeyleri normali mi bu gerçekten bilmiyorum. Erkek arkadasım meşhur bi spor salonuna başladı adını yazmayım şimdi . Önceden de gidiyordu spor geçmişi var ama bu kadar takmazdım . Salonuna çıkısa giderdim bazen oraya da kız gelirdi ama işte iki üç tane falan . Yıllardır spor yapan biri düzgünce sporunu yapar çıkar . Şimdi bu yeni başladığı salona gittim içeri girmedim kapı önünde çıkmasını bekledim, bana çok kız yok falan demişti ama mübarek ben beklerken Çifter Çifter bir sürü kız girdi . Tribe girdim haliyle . Neyse...
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 130
Sertleşme sorunu da varmış bunca şeye rağmen niye devam ediyor anlamıyorum.
Doğum gününde ne yaptı yazmamissin guncelleyecegim demişsin ama yok?
Bak bunda da kekledi seniMerhaba yorumlarınızı çok merak ettiğim bi konu ile karsısınızdayım . Sekiz dokuz aylık arada üç ay ayrı kalmalı bi ilişkim var . Daha çok boşandıktan sonra kendimi yeni bir ilişkide görme niyetiyle başladığım hatalarımı kusurlarımı düzeltmeye çalıştığım bir ilişki . Ancak yaşadığım son olay kafamı çok kurcalıyor . Beraber vakit geçirdiğimiz bi esnada bana bir şey göstermek için wp ye girdiğinde en üstte bir kız gördüm . Gördüğümü fark edince ekranı kendisine çevirdi direkt . Tabi ki işkillendim bu hareketinden ve sorguladım. Konuşma ekranını açıp göstermesini istedim . Üniversiteden...
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 96
Kafası şüphe dolu . Tüm konuları bu adam üstüne . O şüpheden emin olmalı artık . 1 yılı geçmiş . İşleri var yaşları uygun . Ciddi düşünmeli artık yavaş yavaş adam . Ha konu sahibi takılmalık olarak düşünüyorsa adamı , o zaman zaten sorun yok . Yaşasın gitsin derdimKız fenasın he koptm hahahah. Bunların hepsini ayrı ayrı okuyup yorum yapmışım konu sahibesi olduğunu farkettim sayende. Konuştuğumuza değmez benim için direkt çöp bir ilişki. Kadını neden saklıyor saçmalık ya. İyi bir ilişki olsa burda 82 tane başlık açmazdı zaten ordan pay biçmesi lazım.
Kafası şüphe dolu . Tüm konuları bu adam üstüne . O şüpheden emin olmalı artık . 1 yılı geçmiş . İşleri var yaşları uygun . Ciddi düşünmeli artık yavaş yavaş adam . Ha konu sahibi takılmalık olarak düşünüyorsa adamı , o zaman zaten sorun yok . Yaşasın gitsin derdim
Tmm gayet iyi gidiyorsun .Yazdıklarınız üstüne kendisiyle konuştum . Açık açık söyledim . Erkek kardeşi ile tanıştıracak . Kavga falan da etmedim bu arada. Tamam tanıştırayım dedi . Kardeşi de küçük falan değil 27 yaşında . Arkadaş konusu da yakın arkadaşı onun salonunda başlayacak artık mecbur çıkışlarına gittiğim bi gün tanıştırmak zorunda
Ilişkiye bak, nerden tutsan elinde kalıyor.Aramalarda çıkıyor niye bakamayasin :)
Her konu birbirinden facia
Erkek arkadaşımla sohbet ediyorken konu aşk duygusuna geldi . Daha önce tatilde tanıştığı bir kıza karşı aşk hissettiğini çok sağlıksız ve kontrolsüz bisi olduğunu sevginin daha kıymetli olduğunu söyledi . Bende sordum bana aşık mısın yoksa seviyor musun dedim . Seni çok seviyorum bu daha kıymetli daha sağlıklı dedi . O kıza aşıkmış ama bana değilmiş özetle . Gerçekten kalbim çok kırıldı . Kırıldığımı görünce kendince açıklamalar yaptı . İşte aşık olmak her gün baklava yemek gibi aşırı sağlıksız bi süre sonra bıktıran bi şeyken sevmek sağlıklı ev yemeği yemek vs vs böyle açıklamalar...
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 139
Suan erkek arkadaşım da kalıyorum o uyuyor. Telefonu ortadaydı seytan dürttü bakayım dedim şifreyi bilmiyorum tableti ile aynıdır belki diye tabletin şifresini girdim . Ve sok oldum android telefonda ikinci alan diye bi alan varmış . Orası açık . Yani ben evdeyken orayı açıyor . Daha önce yaptı mı bilmiyorum ama suan fark ettim . Wp falan hiçbisi yok. Asıl alana geçmek için parmak izi istiyor . Suan çok sinirliyim ne gizliyor da böyle yapıyor diye . Uykusundan uyandırıp sormak istiyorum sizce ne yapayım
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 57
Aslında biraz zorbalanmak için konu açıyorum . Ben mi abartıyorum bazı şeyleri normali mi bu gerçekten bilmiyorum. Erkek arkadasım meşhur bi spor salonuna başladı adını yazmayım şimdi . Önceden de gidiyordu spor geçmişi var ama bu kadar takmazdım . Salonuna çıkısa giderdim bazen oraya da kız gelirdi ama işte iki üç tane falan . Yıllardır spor yapan biri düzgünce sporunu yapar çıkar . Şimdi bu yeni başladığı salona gittim içeri girmedim kapı önünde çıkmasını bekledim, bana çok kız yok falan demişti ama mübarek ben beklerken Çifter Çifter bir sürü kız girdi . Tribe girdim haliyle . Neyse...
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 130
Sertleşme sorunu da varmış bunca şeye rağmen niye devam ediyor anlamıyorum.
Doğum gününde ne yaptı yazmamissin guncelleyecegim demişsin ama yok?
Bak bunda da kekledi seniMerhaba yorumlarınızı çok merak ettiğim bi konu ile karsısınızdayım . Sekiz dokuz aylık arada üç ay ayrı kalmalı bi ilişkim var . Daha çok boşandıktan sonra kendimi yeni bir ilişkide görme niyetiyle başladığım hatalarımı kusurlarımı düzeltmeye çalıştığım bir ilişki . Ancak yaşadığım son olay kafamı çok kurcalıyor . Beraber vakit geçirdiğimiz bi esnada bana bir şey göstermek için wp ye girdiğinde en üstte bir kız gördüm . Gördüğümü fark edince ekranı kendisine çevirdi direkt . Tabi ki işkillendim bu hareketinden ve sorguladım. Konuşma ekranını açıp göstermesini istedim . Üniversiteden...
- hupsidupsi09
- Yorumlar: 96
Teşekkür ederim çok gaza geldim yazdıklarınız yüzünden Djdkdkd tanıştırmasa ayrılacaktım açıkçası . Ben bu arada beni sevdiğine eminim . Biraz toksik bi insanım bana çok sabır gösterdi . O yüzden kredisi var gözümde . Ama tanışmaya yok dese hepsi silinirdi yazdıklarınız ağır çünkü benim içinTmm gayet iyi gidiyorsun .
Ağır yazmak gerekiyordu size . Adam hakkında kaç tane konu açmışsınız . Demek ki sizin de şüpheleriniz var . Açık olsun ilişki de o da . Koskoca 1 yıl geçmiş . Yarın evlenecek değilsiniz ama ciddi ilişki de tanışılır birileri ile, arkadaş olsun akraba olsun .Teşekkür ederim çok gaza geldim yazdıklarınız yüzünden Djdkdkd tanıştırmasa ayrılacaktım açıkçası . Ben bu arada beni sevdiğine eminim . Biraz toksik bi insanım bana çok sabır gösterdi . O yüzden kredisi var gözümde . Ama tanışmaya yok dese hepsi silinirdi yazdıklarınız ağır çünkü benim için
Teşekkür ederim çok gaza geldim yazdıklarınız yüzünden Djdkdkd tanıştırmasa ayrılacaktım açıkçası . Ben bu arada beni sevdiğine eminim . Biraz toksik bi insanım bana çok sabır gösterdi . O yüzden kredisi var gözümde . Ama tanışmaya yok dese hepsi silinirdi yazdıklarınız ağır çünkü benim için
Bilmiyorum , seviyorum evet . Benim eski eşim tam da dediğiniz profilde rüya gibi bi sevgililik dönemi yaşattı . Kendi zorladı ailesi ile tanıştırdı rüya gibi bi sürpriz evlilik teklifi yaptı . Ne desem ikiletmez anında yapardı . Nikahı kıydıktan sonra günlerimi kabusa çevirdi . İçinden başka bi insan cıkfı istifa etmemi istedi vs vs . Bu adam eski eşimin tam tersi biri . Ne düşünüyorsa direkt söyler kendini gizlemez perdelemez . Olduğu gibi davranır . Eski eşim gerçekten de bi kadın gibiydi trip tavır küsme hepsini yaşadım . Bunda hiçbiri yok bir şeyi sırf ben istiyorum diye yaptığını bilmiyorum açıkçası . Sanırım tam tersine çekilmeyi güvenli buldum en başta . Üstüme düşmemesi hoşuma gitti . Zamanla bağlandı şuanki sevgilim. Suan bana bağlı olduğunu hissediyorum . İlk zamanlar olgun davranmadığını çok bağlılık hissetmediğini kendi de diyor . Bilmiyorum ne olacakAb;acigim sen bilirsin tabi ama bence fazla zorluyorsun. Etrafina bak ne hevesli adamlar var, kizin pesindne kosuyor, arkadasina kendi tanitiyor senin yaptigin her sey ite kaka, burdan akil alarak ya da kafana takarak. Yani niahi karar senin tabi ama bu sekil bir iliskinin icinde olmak istiyor musun??Ben bu sekilde itilen kakilan ,daha dogrusu kadinin zorla ittigi iliskilerden mutlu evlilik ciktigini asla gormedim, cok yorucu oluyor. Sen bilirisn tabi ama bence bosa kurek cekiyorsun. Bu kadar kurek atma sebebin nedir, cok mu seviyorsun?
Hem ondan hem geçmişten kaynaklı kaygılarım hep vardı maalesef . Boşandıktan sonraki ilk ilişkim bu kişi . Ben biraz onun ceremesini çektirdim kendisine . Hiç bi falsosunu görmediğim halde gizli gizli telefonunu mu karıştırmadım , mesajımı yanıtsız bıraktı diye gecenin bilmemkaçı evini mi basmadım djdkdkdk yani ilk zamanlarda da ben böyle davrandım maalesef . Suan ben güvenebilmeyi öğrenmeye çalışıyorum o da sorumluluk alabilmeyi . Bana göre şekillenebilmeyi vsAğır yazmak gerekiyordu size . Adam hakkında kaç tane konu açmışsınız . Demek ki sizin de şüpheleriniz var . Açık olsun ilişki de o da . Koskoca 1 yıl geçmiş . Yarın evlenecek değilsiniz ama ciddi ilişki de tanışılır birileri ile, arkadaş olsun akraba olsun .
+1Ağır yazmak gerekiyordu size . Adam hakkında kaç tane konu açmışsınız . Demek ki sizin de şüpheleriniz var . Açık olsun ilişki de o da . Koskoca 1 yıl geçmiş . Yarın evlenecek değilsiniz ama ciddi ilişki de tanışılır birileri ile, arkadaş olsun akraba olsun .
+1
Eşimle sürekli başbaşa takılarak birbirimizi çok iyi tanıyamayacağımızı düşündüğümüzden birbirimizin eşi dostu çevresi içinde de nasıl biri olduğunu görmek istedik.
Sevgili olduktan 2 ay sonra yakın dostlarım ve kardeşlerimle tanıştı, o da beni beni kendi yakın dostları ile tanıştırdı. Sosyal ortamdaki hâli tavrı, değer verdiğim insanlara davranışı benim için çok önemliydi, oralarda da yolunda gidince aileler ile tanışıldı.
1 sene 1 tane arkadaşıyla bile tanışmamış olmak için aşırı uzun bir süre. Konu sahibi söyleyince "iyi tamam tanıştırayım" demesi büyük bir gelişme ya da samimi bir adım değil.
Ailesi başka bi şehirde senede bir geliyorlar . Yani gerçekten çok sosyal bi adam değil ya . Yazın bile buluştuğu üç dört arkadaşı var onlarla da ayda bir görüşür. Hepsi de erkek . Beni bu yüzden çok irrite etmemişti bu durum . Ama ailesi de burada olunca artık bi gerilmeye başladım . Kaldı ki ben tanıştırdım onu arkadaş çevremle de . Benim arkadaşlarımın yanında gayet hoş sohbet ama mesafeli durdu hep+1
Eşimle sürekli başbaşa takılarak birbirimizi çok iyi tanıyamayacağımızı düşündüğümüzden birbirimizin eşi dostu çevresi içinde de nasıl biri olduğunu görmek istedik.
Sevgili olduktan 2 ay sonra yakın dostlarım ve kardeşlerimle tanıştı, o da beni beni kendi yakın dostları ile tanıştırdı. Sosyal ortamdaki hâli tavrı, değer verdiğim insanlara davranışı benim için çok önemliydi, oralarda da yolunda gidince aileler ile tanışıldı.
1 sene 1 tane arkadaşıyla bile tanışmamış olmak için aşırı uzun bir süre. Konu sahibi söyleyince "iyi tamam tanıştırayım" demesi büyük bir gelişme ya da samimi bir adım değil.
Ne olursa olsun bu kadarı normal değil.Ailesi başka bi şehirde senede bir geliyorlar . Yani gerçekten çok sosyal bi adam değil ya . Yazın bile buluştuğu üç dört arkadaşı var onlarla da ayda bir görüşür. Hepsi de erkek . Beni bu yüzden çok irrite etmemişti bu durum . Ama ailesi de burada olunca artık bi gerilmeye başladım . Kaldı ki ben tanıştırdım onu arkadaş çevremle de . Benim arkadaşlarımın yanında gayet hoş sohbet ama mesafeli durdu hep
bence tuhaf degil , saklamiyor ki kizi , is yerinde , cevresinde görünüyorlar ediyorlar. temaslari da varmis , hangi salak temasi olan bir kizi cevresine kuzen diye tanistirir. bazi mesajlar resmen kizin icine kurt düsürmek icin yazilmis gibi. esim de beni kimseye tanistirmamisti evlenesiye kadar. hala özelini korumak isteyen bir dünya insan var. oglum sevgilisini göz önüne cikarmaz mesela. kizi arkadas cevresine hic katmadi. ne kizi aldatiyor ne de kizla gönül eglendiriyor. oda bu adam gibi denk gelirse tanisirlar zaten kafasinda . ben cogu cevabi cok sacma buldum .
ki hala daha esimin tüm arkadaslarini bilmem , kafasinda kotlamis adam , su gereksiz bu gerekli gibi. sevgili , es herkese ne zamandan beri tanistiriliyor , ben mi magaradan yeni ciktim ?
Üzmek istemem ama sizinle işler ciddileşince sosyal medyasında paylaşılmayı istersiniz diye dondurmuş bence. Ben de bu tip erkekleri anlamıyorum. Senin hayatının büyük kısmında olup seninle ilgili kişilerle tanışıyorlar ama sıra kendine gelince paylaşmıyor, tanıştırmıyorlar. Maalesef iyi niyetli gelmedi. Bir yorumda daha gördüm yedekleri olabileceğini ben de öyle düşünüyorum. Bu arada zorlayarak tanıştırılmanızı da doğru bulmuyorum. Bakın hareketlerine güven veriyor ve yavaş yavaş hayatına dahil ediyorsa biz yanılıyoruz diye. Yoksa önüne bak derim.Bir yıldır bi ilişki içindeyim . Ben bi kaç arkadaşım ile tanıştırdım erkek arkadaşımı . Ancak onun çevresinden yüzyüze tanıdığım kimse yok. Gizleme durumu yok iş yerinin oralarda oturuyoruz genelde , spor salonuna gidiyorum vs yani sürekli onun bulunduğu çevredeyiz . bu konuyu ona açtığımda bana ‘ bakın bu benim kız arkadaşım’ şeklinde erkek arkadaşları ile tanıştırmayı manasız bulduğunu , öyle bi tanıştırma şeklinin ona uymadığını denk gelirse ayaküstü tanışabileceğimi söyledi . Ancak bana hala aşırı saçma geliyor onun çevresinden birini yüzyüze tanımıyor olmam . Bi iş arkadaşını gördüm o da uzaktan biz arabada vedalaşıyorduk adam da kaldırımda bekliyordu djdkdkd onun dışında yok tanımıyorum kimseyi sizce normal mi
Takılmalık adama bu kadar başlık açılmaz bence. Evlenip boşandığı için falan mı bu haller acaba. Adam daha önce evlilik yapmış mı o bilgi bende yok.Kafası şüphe dolu . Tüm konuları bu adam üstüne . O şüpheden emin olmalı artık . 1 yılı geçmiş . İşleri var yaşları uygun . Ciddi düşünmeli artık yavaş yavaş adam . Ha konu sahibi takılmalık olarak düşünüyorsa adamı , o zaman zaten sorun yok . Yaşasın gitsin derdim
Yok daha önce bi evlilik yapmadı . Ben daha yeni normal davranmaya başladığımı düşünüyorum ilişki içinde . Önceden her hareketinden tetiklenirdim geç yazsa kalkar evine giderdim kontrole , tel karıştırırdım her fırsatta . Çok şükür kurtuldum bunlardan da . Çok zordum yani , kaygılı bitik . Benim eski eş kişisi boşanır boşanmaz yeni biri ile storyler atınca travma oldu sanırımTakılmalık adama bu kadar başlık açılmaz bence. Evlenip boşandığı için falan mı bu haller acaba. Adam daha önce evlilik yapmış mı o bilgi bende yok.
Seni üzmek istemem ama bu kişi doğru kişi değil. Seni tanıştırmak isteyen adam zaten sen demeden tanıştırması gerekirdi bilmiyorum tanıştırsa da olmayacak bu iş. Burada biz ne desek de sen yaşayıp görmek istiyorsun umarım en az hasarla bunları atlatırsın..Yok daha önce bi evlilik yapmadı . Ben daha yeni normal davranmaya başladığımı düşünüyorum ilişki içinde . Önceden her hareketinden tetiklenirdim geç yazsa kalkar evine giderdim kontrole , tel karıştırırdım her fırsatta . Çok şükür kurtuldum bunlardan da . Çok zordum yani , kaygılı bitik . Benim eski eş kişisi boşanır boşanmaz yeni biri ile storyler atınca travma oldu sanırım
Evlilikle ilgili aylar önce konuşurken çekinceleri olduğunu benim onu teşvik etmem gerektiğini vs söylüyordu ay ne bileyim ya vallahi bilmiyorum. Eski kocamla ilgili açtığım konularda da herkes boşan boşan düzelmez diyordu sonunda boşandım djdkdkd ben nerden bulacam bu doğru kişiyi yıldım artıkSeni üzmek istemem ama bu kişi doğru kişi değil. Seni tanıştırmak isteyen adam zaten sen demeden tanıştırması gerekirdi bilmiyorum tanıştırsa da olmayacak bu iş. Burada biz ne desek de sen yaşayıp görmek istiyorsun umarım en az hasarla bunları atlatırsın..
Çivi çiviyi söker canım benim. Yeni çivi bul.Evlilikle ilgili aylar önce konuşurken çekinceleri olduğunu benim onu teşvik etmem gerektiğini vs söylüyordu ay ne bileyim ya vallahi bilmiyorum. Eski kocamla ilgili açtığım konularda da herkes boşan boşan düzelmez diyordu sonunda boşandım djdkdkd ben nerden bulacam bu doğru kişiyi yıldım artık