- Konu Sahibi Obaladibalada
-
Çok iyidir bir sene oldu ilişkimiz başlayalı tek bir gün bile bağırmaz kavga çıkarmaz.Her gece beni sevdiğini söyler bana güzel mesajlar atar ama son 3,4 gündür böyle şeyler olmaya başladı.
Çok iyidir bir sene oldu ilişkimiz başlayalı tek bir gün bile bağırmaz kavga çıkarmaz.Her gece beni sevdiğini söyler bana güzel mesajlar atar ama son 3,4 gündür böyle şeyler olmaya başladı.
Haklısınız bende zaman tanıyım ilgilenmeyim diyorum ama neden benim canım sıkkın olduğunda ona konuşmak istemiyorum şuan deyip onu kötü hissettirmiyorum.Neden ben ona yansıtmamaya ya da ona anlatarak çözmeye çalışıyorum da o yapmıyor diye kızıyorum.Ona bunları söylediğimde ben yalnız kalınca derdimi çözebiliyorum öyle derdini anlatan bir insan değilim bilmiyormusun diyor.Ama ben onun sevgilisiyim.İstediği zaman beni moralim iyi sana da iyi davranıyım hadi diye birşey olmamalı.İş işte kalmalı değil mi ama
Haklısınız bende zaman tanıyım ilgilenmeyim diyorum ama neden benim canım sıkkın olduğunda ona konuşmak istemiyorum şuan deyip onu kötü hissettirmiyorum.Neden ben ona yansıtmamaya ya da ona anlatarak çözmeye çalışıyorum da o yapmıyor diye kızıyorum.Ona bunları söylediğimde ben yalnız kalınca derdimi çözebiliyorum öyle derdini anlatan bir insan değilim bilmiyormusun diyor.Ama ben onun sevgilisiyim.İstediği zaman beni moralim iyi sana da iyi davranıyım hadi diye birşey olmamalı.İş işte kalmalı değil mi ama
Evlendikten sonra da işi kötü gidince gelip sana çoluğuna çocuğuna şiddet uygulamayacağı ne malum
tavrını net bir şekilde koy sorunlarına destek olmaya hazırım ama hıncını benden almana izin veremem de
Çok çok çok haklısın canım ama malesef erkekler böyle işte...biz yansıtmayız ama onlar yansıtıyor,yapacak bişey yok.
Bu düzen hep böyle mi gidecek yani
İşte o da kendime gelmem için zaman tanı dedi.Benden soğumanı istemiyorum dedi.Ama o olmadan ben böyle sürekli salya sümük mü yaşayacağım.Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.İlla ki birgün barışırız diye kimseye de anlatmıyorum sırf sürekli ayrılıp barışan çift durumunda olmayalım diye.
Bu durumda üstüne gitme o zaman iyice didiklersen ters tepebilir şu an için içini yiyor ama arama sorma istediği zamanı tanı biraz kendi halinde kalsın seni özlesin eminim dönmesi kısa sürmeyecek ve sen kaçan olacaksın bu kez o da kovalayan
Merhaba kızlar;
Erkek arkadaşım bir ajansta çalışıyor ve işleri iyi giderse iyi gitmezse kötü davranıyor.Konuşmak istemiyorum,beni rahat bırak gibi laflar sarf ediyor.En son dün de bana yansıtma artık bu iş meselesini falan dedim o da biraz ara verelim ben seni yıpratıyorum.Yeterince ilgilenemiyorum.Hiç birşey bitmeyecek ama sana daha iyi gelmek için senden müsade istiyorum dedi.Bense çok kötü oldum.Sonra gece aradı ara falan vermiyoruz seni seviyorum falan dedi ben birşey demedim.Sabah ta mesaj atmadı ve aramadı.Bu saate kadar hiç konuşmadık ama ben her dakika ağlıyorum ve aileme yansıyor.Onlar görsün ve kızımı üzüyor diye düşünsün de istemiyorum.Ne yapacağımı bilemiyorum.Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve onu bırakamam.Yardım edin
niye bırakamıyorsun, bulunmaz hint kumaşı mı? işte erkeklere bu payeyi veren hep biziz. bırakamam seviyorum ölüyorum bilmem ne. ara mı vermek istiyormuş? o zaman güle güle de bakalım nasıl şok oluyor.kendine değer ver önce. yoksa duygusal gelgitlerine göre sana muamele yapan bir adamla hayat işte böyle her gün ağlamakla geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?