- Konu Sahibi Obaladibalada
-
25 gun oldu bizde onun bu aptal tripleri yuzunden ayrildik ilk baslarda aradim ama simdi orali bile degilim 3 senelik sevgiyi bu sekilde ziyan etmeye hakki yok cunku ooh ne ala yaaa canim skkin uzak dur simdi iyiyim gel yanima oyuncak ediyolar bizi baslarda aradim agladim yalvardim ama simdi asla aramiyorum o kafasina esince ariyo ilgisiz konusuyorum daha pisman olmasina var sabirsizlikla bekliyorim ama sevgi boyle bisey degil bence insan sevince bir dakika bile ayri kalmak istemez ya erkekler sevginin tanimini yanlis anliyolar yada biz .. Konu sahibi arkadasim hiic skma canini emin ol bana icin soguyo hocbisey ilk gunku gibi kalmiyo senden kiymetli degil bosver gitsin donerse ne ala donmezse kendi kaybeder
canım bence kötü niyetli değil sevgilin. biraz zamana ihtiyacı var. hoşgörülü davran ve canını sıkma. için rahat olmalı bence çünkü sebgisi tam gibi görünüyor sadece ufak tefek sorunlar. daha bikaç günlük zaten.
Bende bir arkadaşım böyle bir şey dese seninle aynı tepkiyi verirdim ama yaşayınca öyle olmuyor maalesef
ben sana bunu kuru klişe bir tavsiye olarak değil, kendi yaşanmışlığım da benzer olduğu için söyledim. ben ki deliler gibi aşık oldum, hayatımda pek çok duyguyu ilk onunla yaşadım, neredeyse gözümü onunla açtım. ama sürekli duygusal yönden örselendim incitildim, sonlara doğru mutsuz olmadığım ağlamadığım bir gün yoktu. ve gittim. demek ki gidilebiliyormuş. demek ki ölünmüyormuş. ha, üzerinden bir yıl geçti. bak hala onunla ilgili yazıyorum. hala bitmiyor ne sevgim ne nefretim. severek gidince de böyle bir sorun oluyor: gittiğini sanıp aslında aynı yerde duruyor olmak
Kendini geri çekmelisin bence beyefendi iyi olunca gelecekmiş sen yol üstü hanı değilsin
sevgilin ona olan bağlılığını biliyor ve bundan dolayı içi rahat
şöyle bir ortalığı sars bakalım kaybetme korkusunu hissetsin
görürsün o zaman bu ergen triplerinden eser kalacak mı
sonuçta herkesin hayatında sorunlar var her sorun yaşadığımızda hıncımızı başkalarından çıkaramayız seni gerçekten seviyorsa bu sorunlarını sana açar senin desteğini almaya çalışır senden yardım ister seni hayatından atmaya çalışmaz
Aradı mı? Merak ettim canım
tatlım uzun ilişkilerde olur böle seyler bnmde uzun bi ilişkim var ve hayatımızda bazı şeyler kötü gttiğinde birbirimizi üzüyoruz anlayış göster üzerine gitme sen ona iyi davran çok soru sorma işiyle ilgili o zaten isterse anlatır ama durduk yere seni üzdüğünde üzüldüğnü belli et.
canim karakter meselesi bazen insan okadar cok sever ki gercekten karsindakini kendi sorunlariyla uzmek istemez
bende gecen sene buyuk bi psikolojik cokuntu yasadim
universitedeyim donem uzatma ihtimalim vardi sinavlarim yuzunden
3 yil sonra evlenicez diye plan yaparken 4 yil olacakti
bende sevgilime diyiverdim ben ozm donem uzatirsam ayrilalim ben seni evlilikten yuva kurmaktan mahrum birakmak istemiyorum
cok sinirlendi yani bi "agzima carpmadigi" kalmisti sen ne diyorsun ne yuvasi ne cocugu sen yanimda olmadikca dedi
cok sukur donem fln da uzatmadim hallettim sinavlarimi
seni oynatmak icin degilde seni uzmemek icin boyle yaptigini dusunuyorum
ara vermek istiyorum dediginde tamam degilde ben derdine skintilarina ortak olmak istiyorum
derdimiz olunca hep boyle ara mi vericez herseyimizi paylasmicaz mi deseydin keske
ama olsun sen bence mesaj at yalniz birakma...
burda hep okuyorum kendini geri cekme taktigi yok bilmemne uzaklas ondan seninse zaten gelir fln
sevdigini en iyi sen tanirsin duygularindan eminsen ustune dus derim
yalniz olmadigini hissetsin destek oldugunu bilsin
Anlayış gösterirdim zaten ama o benden uzaklaşmayı seçti
Şimdi mesaj attım sıkıntılarının üstesinden beraber gelmek istiyorum.İyi günde berabersek neden böyle sıkıntılı bir günde beni uzaklaştırmayı seçiyorsun diye.Sen beni anlamamakta direniyorsun.Hiç bir şeyin bittiği yok sana olan sevgim hala aynı ilişkimizin daha güzel olması için bu gerekli yazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?