Erkek arkadaşım :(

canım bence kötü niyetli değil sevgilin. biraz zamana ihtiyacı var. hoşgörülü davran ve canını sıkma. için rahat olmalı bence çünkü sebgisi tam gibi görünüyor sadece ufak tefek sorunlar. daha bikaç günlük zaten.

Valla sabahtan beri çok kötüydüm zaten facebookumu falan dondurmuştum ama açtım tekrar bende kurnazlığa vuracağım olayı.Banane.Neden ben yıpranıyorum.Kızlar destek oldunuz valla çok sağolun şu an gayet iyiyim.Yaşantıma bakıyorum valla.

Haklısın canım.Bende üzerine gitmeyip kendi yaşantıma bakmaya karar verdim zaten.Teşekkür ederiiiim hepinizee

Bende bir arkadaşım böyle bir şey dese seninle aynı tepkiyi verirdim ama yaşayınca öyle olmuyor maalesef

ben sana bunu kuru klişe bir tavsiye olarak değil, kendi yaşanmışlığım da benzer olduğu için söyledim. ben ki deliler gibi aşık oldum, hayatımda pek çok duyguyu ilk onunla yaşadım, neredeyse gözümü onunla açtım. ama sürekli duygusal yönden örselendim incitildim, sonlara doğru mutsuz olmadığım ağlamadığım bir gün yoktu. ve gittim. demek ki gidilebiliyormuş. demek ki ölünmüyormuş. ha, üzerinden bir yıl geçti. bak hala onunla ilgili yazıyorum. hala bitmiyor ne sevgim ne nefretim. severek gidince de böyle bir sorun oluyor: gittiğini sanıp aslında aynı yerde duruyor olmak

Severek gitmek gercekten cok aci heleki sen aglarken karsi tarafin buz gibi olmasi ... Esim olacaksinlaar sensiz yapamamlaar cok buyuk palavra seven sevdigini birakmaz yaaa ben cok guclendim konu sahibi sanada tavsiye ederim kendi kendini telkin et aglaman gereken yerde agla ama sakin cok uzatma hersey bizler icin bak benim nickim bile ikimizin adindan olusuyo dusun onu ne kadar benimsedigimi sevdigimi ana kalbim kirilicaksa oyuncak olucaksam devam etmem artik o bi sure yalniz kaliyim numaralarinida yemiyo kimse akillarinca yol yapiyolar valla iyiyim yaa guzelmisim yani farkina vardim sende icindeki seni kesfet unutma onunla dogmadin onunla olmiceksin ask mutluluk verdigi surece guzeldir mutlu olmak icin kimseye ihtiyaciniz yok :))

Kızlar daha önce yaşamadım değil yaşadım kör kütük aşık oldum 2 sene onun üzerine kurulu bir hayat yaşadım onsuz.Ama bu sefer ki çok farklı gerçekten güzel bir ilişkimiz var.Birbirimizi anlıyoruz diğer erkek arkadaşım gibi değil.Ve ben ne yaşadıysam bu sevgilimle yaşadım hayatımın en güzel anlarını o yaşattı bana.Böyle sebepsiz bitsin gitsin istemiyorum.Ne yapacağımı da bilemiyorum.Kendimi tutamıyorum.Sesini duymak istiyorum.Sizin dediğiniz gibi dedim ayrılığın yerini ediyorsun diye seninle görecek daha çok şeylerimiz var bizim sen hala benim sevgilimsin sadece senden sana daha iyi gelebilmek için seni üzmemek için zaman istiyorum dedi.

Gidilebiliyor,bitebiliyor tabii.Ama ben bitsin istemiyorum ki.Gitmek de istemiyorum.

Yapısı gereği öyle bir insan .Bunu biliyorum ama dediklerinin çoğuna katılıyorum.Teşekkür ederim.

tatlım uzun ilişkilerde olur böle seyler bnmde uzun bi ilişkim var ve hayatımızda bazı şeyler kötü gttiğinde birbirimizi üzüyoruz anlayış göster üzerine gitme sen ona iyi davran çok soru sorma işiyle ilgili o zaten isterse anlatır ama durduk yere seni üzdüğünde üzüldüğnü belli et.

Anlayış gösterirdim zaten ama o benden uzaklaşmayı seçti

canim karakter meselesi bazen insan okadar cok sever ki gercekten karsindakini kendi sorunlariyla uzmek istemez
bende gecen sene buyuk bi psikolojik cokuntu yasadim
universitedeyim donem uzatma ihtimalim vardi sinavlarim yuzunden
3 yil sonra evlenicez diye plan yaparken 4 yil olacakti
bende sevgilime diyiverdim ben ozm donem uzatirsam ayrilalim ben seni evlilikten yuva kurmaktan mahrum birakmak istemiyorum
cok sinirlendi yani bi "agzima carpmadigi" kalmisti sen ne diyorsun ne yuvasi ne cocugu sen yanimda olmadikca dedi
cok sukur donem fln da uzatmadim hallettim sinavlarimi
seni oynatmak icin degilde seni uzmemek icin boyle yaptigini dusunuyorum
ara vermek istiyorum dediginde tamam degilde ben derdine skintilarina ortak olmak istiyorum
derdimiz olunca hep boyle ara mi vericez herseyimizi paylasmicaz mi deseydin keske
ama olsun sen bence mesaj at yalniz birakma...
burda hep okuyorum kendini geri cekme taktigi yok bilmemne uzaklas ondan seninse zaten gelir fln
sevdigini en iyi sen tanirsin duygularindan eminsen ustune dus derim
yalniz olmadigini hissetsin destek oldugunu bilsin

Canım üstüne düşersem de onu sıkarım ve benden uzaklaşır diye korkuyorum açıkcası.İstediği zamanı verip beni özlediğinde gelmesi daha mantıklı değil mi? Ben arar,mesaj atarsam bunaltmaz mıyım?

Son düzenleme:
Şimdi mesaj attım sıkıntılarının üstesinden beraber gelmek istiyorum.İyi günde berabersek neden böyle sıkıntılı bir günde beni uzaklaştırmayı seçiyorsun diye.Sen beni anlamamakta direniyorsun.Hiç bir şeyin bittiği yok sana olan sevgim hala aynı ilişkimizin daha güzel olması için bu gerekli yazdı.

kafasını kurcalayan şeyler var demek ki dışarıdan biri olarak bizim için yorum yapması kolay ama sen onu tanıyorsun ve eminim seni sevdiğini veya sevmediğini hissede biliyorsundur. ne için zaman istediğini de anlıyorsundur muhtemelen

dertlerini bana yansıtma demeniz de çok kırıcı aslında. yani onun elinde olmayabilir işlerine çok kafayı takıyordur. siz de onun hayat arkadaşısınız, resmen dertlerin beni ilgilendirmez bana yansıtma der gibi laf etmişsiniz. o da haliyle ara verelim demiş, ne deseydi? sonra da yapamamış neyse ki ama uzak durmaya çalışırsa da yadırgamayın. insan bu robot değil ki morali sinir bozuksa nasıl saklasın. siz de destek olmayacaksanız bırakın nasıl rahat edecekse öyle olsun. ailenize yansıtmayın çocuğa karşı tavır alacaklar anlamadan dinlemeden. sizden yansıyana göre boşa ön yargı geliştirmesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…