Erkek arkadaşıma ilk defa oral yaptım ve pişmanım

:KK53: ehehe. Vulva ile vajinayı da birbirine karıştıran çok insan var maalesef bu da ona benzemiş :KK73:
Oraları karıştırmayın şimdi, komple vajina diyelim geçelim.
Şu anki hedefimiz boşaltım sistemi ile üreme sistemi arasındaki fark.

Gerdek gecesinde idrar deliğine girmeye çalışanlar falan var maalesef :(

Herkesin görüşüne saygı duyarım isteyen istediğini yapar ama ben yapmadım böyle bişeyin düşüncesi bile midemi bulandırdı.

Ayıplı konu açılmış yine :) konu sahibi muhtemelen enfeksiyon kaptınız. İhmal etmeyin sakın.

Herkes hemen doktora git demiş ama eğer cinsel yolla bulaşan bir hastalık kaptıysan dahi bu hastalıkların bir kuluçka dönemi olur.

Hemen testte çıkmaz.

3-5 gün beyaz sirkeli suyla ağzını dişlerini fırçaladıktan sonra çalkala.
Sirkeli suyun dezanfektan etkisi var yüzeysel enfeksiyonsa geçer geçmediyse dr a gitmelisin.
Ne güzel demişsin pişmanım diye hijyene dikkat etmemek saygısızlıktır. Sana saygısı olmayan bırak onu kendine saygısı olmayan bir insan için sağlığını tehdit etme.

Birde şunu da yazmak istiyorum, çiş steril evet ama hangimiz elimize çiş bulaşsa yıkamayız? Çiş yaptığı yer dedim bu kadar büyütüldü, birileri üreme dışkılama organlarıyla ilgili bildiği ne varsa döktü falan da gerçekten yani bu kadar ateşle savunanlar, spermler, idrarlar elinize yüzünüze v.s. bulaştığında yıkamıyor musunuz ya da temizlik gereği duymuyormusunuz? Bir bana mı iğrenç geliyor bu... Elime bulaştığında yıkadığım şeyin çıkış noktalarını(çevresini) ağzıma almak bir bana mı iğrenç geliyo ya...

3-5 gün beyaz sirkeli suyla ağzını dişlerini fırçaladıktan sonra çalkala.
Sirkeli suyun dezanfektan etkisi var yüzeysel enfeksiyonsa geçer geçmediyse dr a gitmelisin.
Ne güzel demişsin pişmanım diye hijyene dikkat etmemek saygısızlıktır. Sana saygısı olmayan bırak onu kendine saygısı olmayan bir insan için sağlığını tehdit etme.
Teşekkür ederim❤

Birde şunu da yazmak istiyorum, çiş steril evet ama hangimiz elimize çiş bulaşsa yıkamayız? Çiş yaptığı yer dedim bu kadar büyütüldü, birileri üreme dışkılama organlarıyla ilgili bildiği ne varsa döktü falan da gerçekten yani bu kadar ateşle savunanlar, spermler, idrarlar elinize yüzünüze v.s. bulaştığında yıkamıyor musunuz ya da temizlik gereği duymuyormusunuz? Bir bana mı iğrenç geliyor bu... Elime bulaştığında yıkadığım şeyin çıkış noktalarını(çevresini) ağzıma almak bir bana mı iğrenç geliyo ya...

Evet

Ağzımıza çiş yaptırmıyoruz sonuçta

Yani ona bakarsanız elimize bulaştığında yıkadığımız şeyin çıkış noktasıyla malum işi yapıyoruz :) ona ne diyorsunuz

Ben senin hala cinsel hastalık kaptığını düşünmüyorum.
Cinsel hastalık öyle hemen renk vermez.
En çabuk çıkanında bile 2 haftalık kuluçka dönemi olur.
Ya stresten ya da karşındaki temizliğine özen göstermiyor o tarz bi' enfeksiyon, mikrop yarattı.

Ama korunmasız ilişki yaşadığın insanları iyi seç, karşındakinden emin ol
Senden büyük biri olarak tek tavsiyem bu

Yoo iğrenç gelen başkaları da vardır. Herkes oral seks sevmiyor, sevmek zorunda da değil.

Oral seks esnasında eğer öyle bir fantezi yoksa idrar falan olmuyor.

Seks esnasında bulaşan vücut sıvılarını herhalde hepimiz ilişkiden sonra yıkıyoruzdur. Bunun oral seksle alakası yok, sırf vajinal seksten sonra siz temizlenmiyor musunuz mesela? Ya da mastürbasyon sonrası el yıkamıyor mu kimse? Bunları yapıyorsunuz diye seksten vazgeçiyor değilsiniz sonuçta.

Oral sekste illa sperm olmaz, illa boşalana kadar yapmak gerekmez. Kimi zaman 5 dakika yapılır geçilir ön sevişme esnasında. Kimi asla ağzına boşalmasına izin vermez, kimi spermi bile yutar. Bu kişilerin kendi cinsel hayatlarında bilecekleri iş.

Size uygun olmayan, sizin tercih etmeyeceğiniz şeyleri yapan insanlara mide bulandıran iğrenç insanlar gibi davranmayı bıraktığınızda zaten kim oral yapıyor kim yapmıyor diye bir sorun kalmayacak.

Yani oral seks dünyanın en çirkin şeyiymiş gibi çoğu yorum. Sanki yeryüzünde tek oral seks yapan sizsiniz. Anala bile bu kadar tepki gelmiyor forumda.

Size gelince, enfeksiyon kapmış olma ihtimaliniz de var, aft çıkmış olma ihtimali de. Uçuk virüsü de cinsel organlarda bulunabiliyor.

Panik olacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Erkek arkadaşınıza sorun, testlerini yaptırdı mı en son ne zaman yaptırdı, temiz mi vesaire. Birkaç gün geçmezse doktora gidin, doktora illa oral seks yaptım diye belirtmenize gerek yok, gerekirse söylersiniz.

Size de ders olsun, hijyenine dikkat etmeyen birine oral seks yapacak olursanız iki kez düşünün. Gerekirse duşa sokun :) tabii virüs duşta geçeceği için değil ama temizlik de önemli. Bir de birlikte olduğunuz kişiyle korunmasız bir şey yaşayacak olursanız test yaptırdığından, temiz olduğundan emin olun.

Ben senin hala cinsel hastalık kaptığını düşünmüyorum.
Cinsel hastalık öyle hemen renk vermez.
En çabuk çıkanında bile 2 haftalık kuluçka dönemi olur.
Ya stresten ya da karşındaki temizliğine özen göstermiyor o tarz bi' enfeksiyon, mikrop yarattı.

Ama korunmasız ilişki yaşadığın insanları iyi seç, karşındakinden emin ol
Senden büyük biri olarak tek tavsiyem bu
Haklısın hijyen eksikliğide olabilir tabiki sonuçta hassas noktalar yaralarım çoğalmadı zaten 2 tane sadece

Yani oral seks dünyanın en çirkin şeyiymiş gibi çoğu yorum. Sanki yeryüzünde tek oral seks yapan sizsiniz. Anala bile bu kadar tepki gelmiyor forumda.

Size gelince, enfeksiyon kapmış olma ihtimaliniz de var, aft çıkmış olma ihtimali de. Uçuk virüsü de cinsel organlarda bulunabiliyor.

Panik olacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Erkek arkadaşınıza sorun, testlerini yaptırdı mı en son ne zaman yaptırdı, temiz mi vesaire. Birkaç gün geçmezse doktora gidin, doktora illa oral seks yaptım diye belirtmenize gerek yok, gerekirse söylersiniz.

Size de ders olsun, hijyenine dikkat etmeyen birine oral seks yapacak olursanız iki kez düşünün. Gerekirse duşa sokun :) tabii virüs duşta geçeceği için değil ama temizlik de önemli. Bir de birlikte olduğunuz kişiyle korunmasız bir şey yaşayacak olursanız test yaptırdığından, temiz olduğundan emin olun.
Sevdiğim için ona bu şekilde temizliğini yaptınmı gibi şeyler soramadım hemen canı sıkılıyor çekindim söylemeye biraz

Sevdiğim için ona bu şekilde temizliğini yaptınmı gibi şeyler soramadım hemen canı sıkılıyor çekindim söylemeye biraz

Bunun sevgiyle alakası yok, güvenli cinsel hayatla alakası var. Temizliğini yaptın mı değil ama cinsel testlerini yaptırdın mı böyle bir durum oldu ve tedirginim diye sorabilirsiniz. Canı sıkılıyorsa sevişmesin paşam. Öyle şey mi olur?

Back
X