- 8 Ocak 2014
- 735
- 289
- 303
Merhabalar. Benim 3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 1 hafta öncesine kadar uzun saçlıydı ve artık saçlarını kestirdi. Tabii ki yüzü, tipi falan çok değişti ben bile tanıyamadım bambaşka bir insan oldu, çok da yakıştı...
Gelin görün ki tek yakıştıran ben değilim.
Üniversitede tanışıp arkadaş olduğum ve sık sık birbirimizde kaldığımız, kardeşim dediğim arkadaşıma gönderdim resimleri "ehe bak benimki artık böyle oldu
" gibisinden. O da ilk başta "oha çok iyi olmuş" dedi ben de teşekkür ettim, muhabbet orda kapandı. sonra akşam "x daha foto atmadı mı göndersene gene" dedi.
b en de "yok daha resim atmadı, atarsa yollarım." dedim o da "at vallahi çok iyi olmuş, gene görmek isterim. çok yakışmış bu kadar olacağını tahmin etmezdim bambaşka birşey olmuş resmen" tarzı birşey söyledi. ben ondan sonra cevap vermedim bu arkadaşıma. ki kendisi öyle başkalarının sevgililerine hele hele benim gibi çok yakın arkadaşlarının sevgililerine yan gözle bakan bir kız değil ama aşırı tepki vermesi beni biraz sinir etti. Hayır 10-15 tane resim yolladım zaten, akşam gene resim istedi. gene görmek istiyorum falan dedi... sizce neden böyle yapmış olabilir, ben masumcadır çok abartmayayım diyorum ama şaştım kaldım