Erkek arkadaşıma "kardeşim" dediğim insanın yaptığı iltifatlar...

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Merhabalar. Benim 3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 1 hafta öncesine kadar uzun saçlıydı ve artık saçlarını kestirdi. Tabii ki yüzü, tipi falan çok değişti ben bile tanıyamadım bambaşka bir insan oldu, çok da yakıştı...:KK51::KK200: Gelin görün ki tek yakıştıran ben değilim. :KK43:Üniversitede tanışıp arkadaş olduğum ve sık sık birbirimizde kaldığımız, kardeşim dediğim arkadaşıma gönderdim resimleri "ehe bak benimki artık böyle oldu :D" gibisinden. O da ilk başta "oha çok iyi olmuş" dedi ben de teşekkür ettim, muhabbet orda kapandı. sonra akşam "x daha foto atmadı mı göndersene gene" dedi. :KK57:b en de "yok daha resim atmadı, atarsa yollarım." dedim o da "at vallahi çok iyi olmuş, gene görmek isterim. çok yakışmış bu kadar olacağını tahmin etmezdim bambaşka birşey olmuş resmen" tarzı birşey söyledi. ben ondan sonra cevap vermedim bu arkadaşıma. ki kendisi öyle başkalarının sevgililerine hele hele benim gibi çok yakın arkadaşlarının sevgililerine yan gözle bakan bir kız değil ama aşırı tepki vermesi beni biraz sinir etti. Hayır 10-15 tane resim yolladım zaten, akşam gene resim istedi. gene görmek istiyorum falan dedi... sizce neden böyle yapmış olabilir, ben masumcadır çok abartmayayım diyorum ama şaştım kaldım :KK64:

meraktan dicem ama bende olsam kızardım yani, hatta nasıl cesaret edip tekrar söylemiş yani yanlış anlıcağını tahmin etmesi lazım, dikkat etmelisin canım
evet çok haklısınız. hayır birde arkadaşları için özellikle yakın arkadaşları için her şeyi yapan biri bu kız, benim üzüntüme benimle ağlar mutluluğuma benim kadar mutlu olur... bunun da yanlış anlaşılacağını mutlaka düşündüğünü düşünüyorum. lakin bu davranışına hala anlam veremedimo_O

evet çok haklısınız. hayır birde arkadaşları için özellikle yakın arkadaşları için her şeyi yapan biri bu kız, benim üzüntüme benimle ağlar mutluluğuma benim kadar mutlu olur... bunun da yanlış anlaşılacağını mutlaka düşündüğünü düşünüyorum. lakin bu davranışına hala anlam veremedimo_O

sen o yüzden dikkat et bilmediğin huyları olabilir

alkollü falan mıydı acaba onu söylerken. yine de güvenmeyin bu devirde. dedikleri gibi patavatsızmış ama göstere göstere hinlik yapanlar da olmuyor değil. kafayı takmasın sonra.

bir resim atsaydın keşke 10-15 nedir yaa..
ben anneme torunlarının resmini bile bi kaç tane atıyorum..
sen o rahatlığı vermişsin bi daha istemesine niye şaşıyosun ki :KK20:
biz öyle herşeyimizi sonuna kadar paylaşırız birbirimizle bu zamana kadar böyle birşey yapmamıştı.

Merhabalar. Benim 3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 1 hafta öncesine kadar uzun saçlıydı ve artık saçlarını kestirdi. Tabii ki yüzü, tipi falan çok değişti ben bile tanıyamadım bambaşka bir insan oldu, çok da yakıştı...:KK51::KK200: Gelin görün ki tek yakıştıran ben değilim. :KK43:Üniversitede tanışıp arkadaş olduğum ve sık sık birbirimizde kaldığımız, kardeşim dediğim arkadaşıma gönderdim resimleri "ehe bak benimki artık böyle oldu :KK70:" gibisinden. O da ilk başta "oha çok iyi olmuş" dedi ben de teşekkür ettim, muhabbet orda kapandı. sonra akşam "x daha foto atmadı mı göndersene gene" dedi. :KK57:b en de "yok daha resim atmadı, atarsa yollarım." dedim o da "at vallahi çok iyi olmuş, gene görmek isterim. çok yakışmış bu kadar olacağını tahmin etmezdim bambaşka birşey olmuş resmen" tarzı birşey söyledi. ben ondan sonra cevap vermedim bu arkadaşıma. ki kendisi öyle başkalarının sevgililerine hele hele benim gibi çok yakın arkadaşlarının sevgililerine yan gözle bakan bir kız değil ama aşırı tepki vermesi beni biraz sinir etti. Hayır 10-15 tane resim yolladım zaten, akşam gene resim istedi. gene görmek istiyorum falan dedi... sizce neden böyle yapmış olabilir, ben masumcadır çok abartmayayım diyorum ama şaştım kaldım :KK64:
sen senin özelini paylaşıyorsan bunlara da açık olmalısın ..sevgilinin fotosunu arkadaşa göndermek de nedir yahu hem de 10-15 tane :KK14:

Bilemedim benim esiminde saclari uzundu kesmesini ben istedim eli yuzu acildi bir hoş oldu degisti ama kimseye ayy bak nasil olmuş koccamm diye fotograflarini yaymadim... esimde benle ilgili begendigi fotografi vs tutup erkek arkadasina atmaz samimi bile olsa
Bana sacma geliyor ama sen, erkek arkadasinin yeni halinin arkadasini ilgilendirdigini dusunup veya gostermek isteyecek kadar samimiysen oda boyle davranabilir bence...

O zaman neden sormadın bu ilginin nedeni ne diye?
Madem kardeş gibisiniz madem her şeyi paylaşırsınız sormalıydın bence.
O şekilde soramadım daha uygun bir dille sormak istedim. Sinirim bozulduğu için kapattım konuyu. Gene aynı şeyi yaparsa uygun bir dille sormayı düşünüyorum. O patavatsızlık yaptı diye ben o şekilde laga luga soru sorabilecek biri değilim. kimseyi üzmek istemem.

Şimdiye kadar kimseye sevgilimin eşimin 10-15 fotosunu atmadım..

Hayır yani siz de bir garipsiniz... Bu yüzden arkadaşınıza pek bir şey diyemeyeceğim.

Valla ben bizim kızçelere zorla gösteririm bakın yakışıyor muyuz falan diye :21: iyi veya kötü yorum yaparlar tabi. İyiyse '' aa bebeğim iyiymiş ya bence çok yakışıyosunuz '' derler. Asla öyle ağızlarından salya akarak oo çok iyi bi daha at fotoğraf bir daha göster dediklerini ne duydum ne de gördüm :KK20: Bence siz kardeşim dediğiniz insanı bir daha gözden geçirin ve bir daha fotoğraf falan atmayın. :110:

Bilemedim benim esiminde saclari uzundu kesmesini ben istedim eli yuzu acildi bir hoş oldu degisti ama kimseye ayy bak nasil olmuş diye fotograflarini yaymadim... esimde benle ilgili begendigi fotografi vs tutup erkek arkadasina atmaz
Bana sacma geliyor ama sen erkek arkadasinin yeni halinin arkadasini ilgilendirdigini dusunup veya gostermek isteyecek kadar samimiysen oda boyle davranabilir bence...
o da bana konuştuğu, hoşlandığı çocukların resmini atar. ben de "şu iyiymiş, bu kötüymüş" tarzı yorumlarda bulunurum. ama hiç bu kadar abartmamıştım...

Back
X