Erkek arkadaşıma "kardeşim" dediğim insanın yaptığı iltifatlar...

10-15 resim mi?
Aranız iyiyse şakayla laf sok gitsin.
Tamam başka yollamıyorum eskittin iyice fln gibisinden.
evet bir anlık heyecanla abarttım resim konusunu ama aklım başıma geldi. uygun bir dille içimde tutamadan konuştum az önce dünkü tavrından dolayı biraz rahatsız olduğumu söyledim o da özür diledi, sadece heyecanıma ortak olmak istediğini söyledi. bakalım bundan sonra gene aynı şeye devam ederse mesafe koyucam mecburen :KK64:

Siz ne maksatla sevgilinizin resimlerini başka bir kıza gönderiyorsunuz? Nispet için mi nedir yani? Böyle patlar adamın başına işte. İnsan sevdiğini esirger, kıskanır ya...

Kusura bakmayın ben şaşıyorum inanın!

Siz ne maksatla sevgilinizin resimlerini başka bir kıza gönderiyorsunuz? Nispet için mi nedir yani? Böyle patlar adamın başına işte. İnsan sevdiğini esirger, kıskanır ya...

Kusura bakmayın ben şaşıyorum inanın!
yüz kere açıkladım neden o kadar attığımı. nispet yapmak gibi bir amacım yoktu. sorunu da çözdüm zaten.

Soslu çerezini almış eline senden foto bekliyohaklı olarak..kızda suc göremedim.
10-15 atarsan oda daha bekler yani
Göstsren sensin ,baaaak sevgilime der gibi...

Mune Mune hanım konumu kilitler misiniz acaba? çünkü gitgide başka yere doğru kaymaya başladı bu konu..

Soslu çerezini almış eline senden foto bekliyohaklı olarak..kızda suc göremedim.
10-15 atarsan oda daha bekler yani
Göstsren sensin ,baaaak sevgilime der gibi...
of ben birşey gösterme meraklısı falan değilim. o da bana atardı öyle samimiyetine güvenerek attım bunu. aman neyse, konu gitgide başka bir yere kaydı. tamam dediğiniz gibi olsun ben görgüsüzüm, nispet meraklısıyım vs... konu bi kilitlense de kurtulsam ya.

hayır dertlenme.. arkadaşının konuşma şekli çok çirkin, amiyane tabirle asılmış.. ama buna sen çanak tutmuşsun.. şöyle ki; sosyal ağlarda paylaşmak farklı, senin sevgilinin 15 fotoğrafının birinin telefonunda olması farklı.. o sana hoşlandığı çocukların fotoğraflarını atıyormuş, sence sevgilisinin 15 fotoğrafını atar mıydı?

burada dertlen diye değil, yaptığının yanlış olduğunu anlatmak için yazıyoruz.. arkadaşına gelince, tırıs tırıs uzaklaş hiç tekin değil..

office' e katılıyorum.

of ben birşey gösterme meraklısı falan değilim. o da bana atardı öyle samimiyetine güvenerek attım bunu. aman neyse, konu gitgide başka bir yere kaydı. tamam dediğiniz gibi olsun ben görgüsüzüm, nispet meraklısıyım vs... konu bi kilitlense de kurtulsam ya.
Gercekten ordan sana normal geliyor olabilir ama hoş değil işte,hep görüyoruz hep duyuyoruz,arkadasla eş sevgili samimi olmamalı,mesafe ve mahremiyet cok önemli.

Back
X