Merhaba kızlar konuyu özetle size anlatacağım.Bugün erkek arkadaşım ailemle tanışmak için bize gelecekti.Dün akşam konuşurken akşam gelirim sabah iş kahvaltısına gideceğim dedi.Bende rahat rahat yatar uykumu alırım diye düşündüm.Uykuya oldukça düşkün bi insanım alamazsam agresif oluyorum bunu erkek arkadaşımda ailemde biliyor.11 gibi aradı beni şimdi gelsem olur mu diye gözümü açamıyorum kafamı yataktan kaldıramıyorum aileme sordum tamam gelsin dedi.Acele evi topladık hemn kalktım hazırlandım ama uykumu alamadığım için olgukça sinirliyim.Neyse gelmiş gel beni al dedi çıktım akşam gelmeyecek miydin uykudan kalktım dedim.Dengesizlik yaptığımın farkındayım ama çıktı işte ağzımdan düğün var akşam gelemezdim istemiyorsan giderim biciği dedi.Olur mu öyle şey hadi arabayı parket ailem seni bekliyor dedim . Sarıldım öptüm ama surat asıyor bana seni kırmak için söylemedim dedim küfür etmeye başladı giderrim istemiyorsan ne bu tavırlar ben senin ve ailen için onca yol geliyorum terbiyesizlik yapıyorsun tanışmak istemiyorum ben ya diye bağırmaya başladı tamam bende gidersen git dedim ve GİTTİ.. mesaj attım ardından çok büyük terbiyesizlik yaptın aileme karşı bana katlanamıyorsun tamam seni kırmış olabilirm ama en azından ailem için gelmen gerekirdi diye.Oda gizem ilişkimizi gözden geçireceğim dengesiliklerini katlanabilir miyim düşüneceğim dedi.Sizce ona karşı saygısızlık mı yaptım ?
valla cok ayıp etmıssın. uykunu almadıgın ıcın yaptıgını bılıyorsa eger, adam şöyle dusunur yarın bırgun aılem boyle gelse aynısını yapmaz mı ? bır arkadasım gelse yapmaz mı bunun aynısını demıstır. ha şu da var onur kırıcı olmus halıyle ve oyuzden sınırle hersey soylenebılınır o an. bence gonlunu almak ıcın ugras ne bılıyım yap bırseyler. oyle tek msjla falan olmaz.
Bence abartmış erkek arkadaşın ne demişsin ki o kadar küfür edilecek :26:
Haklı olabilirsin ama yinede gelmen gerekirdi benim için değil ailem için dedim.Sonuçta onlarla tanışmaya geliyor.Bence siz bi terbiyesizlik falan yapmamışsınız
Sonuçta akşam geleceğini söylemiş,siz ve aileniz ona göre planlar yapmışsınızdır
İşi çıkmış akşam gelemeyip değer verip sabah gelmiş aslında güzel bişey
Akşama işim var gelemem deseydi sizlere daha çok ayıp olurdu,ama o kadar yolu gelipte siz biraz söylendiniz diye çekip giderek kendisi ayıp etmiş
Sonuçta aileniz tanışmak için bekliyordu onu
Gelseydi,tanışsalardı,sonra size tepkisini gösterebilirdi
Haklı olabilirsin ama yinede gelmen gerekirdi benim için değil ailem için dedim.Sonuçta onlarla tanışmaya geliyor.
Hatanın büyüğü sizde şahsen bende çok kırılırdım sadece tepkisi biraz büyük olmuş o kdar
Ben onu kırmak veya trip atmak için söylemedim ki .. kıralacağını düşünemedim o an..
öffffffkaç yaşında Allah aşkına erkek ark.ın kuzum bence çok abarmış... çocuk gibi davranmış resmen
Anladımm barışırsınız umarımmm:26:
Haklısınız bende çok üzüldüm davranışlarımdan dolayı çok kızdım kendimecanım kendini erkek arkadasının yerine koy bir de öyle düsün... hic hemde hic hos olmamıs yaptıgın. uykuya düskün biri olabilirsin uykunu alamayınca agresif olabilirsin ( ki bunda bile sinirlerini kontrol edebilirsin -böyle savunma yöntemi olmazbana göre-) yakısmamış yaptıgın. sanki zoraki sana baskı yaparak ailenle tanısmaya geldi. madem aradıgında gelme deseydin o zaman.
böyle özel bir durumda erkek arkadasın ailenle tanısmaya gelcek kusura bakma da yemişim uykuyu yani yarım saatlik uykuyla ayakta duruyo olsam bomba gibi olurdum. heyecandan pırpır
kapının önüne gelmiş dencek laf mı o ? hata ettim agzımdan cıktı demişsin ama.. erkek arkadasını cok haklı buldum.. kaldı ki ailen de tanısalım demiş. aileme ayıp ettin diyecegine bence sen ilk kendi ayıbına çözüm bul. sen hem erkek arkadasına hem ailene ayıp etmiş oldun ..
öffffffkaç yaşında Allah aşkına erkek ark.ın kuzum bence çok abarmış... çocuk gibi davranmış resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?