Bence siz bi terbiyesizlik falan yapmamışsınız
Sonuçta akşam geleceğini söylemiş,siz ve aileniz ona göre planlar yapmışsınızdır
İşi çıkmış akşam gelemeyip değer verip sabah gelmiş aslında güzel bişey
Akşama işim var gelemem deseydi sizlere daha çok ayıp olurdu,ama o kadar yolu gelipte siz biraz söylendiniz diye çekip giderek kendisi ayıp etmiş
Sonuçta aileniz tanışmak için bekliyordu onu
Gelseydi,tanışsalardı,sonra size tepkisini gösterebilirdi
Ben ıkınızıde hatalı gordum.
onun tek hatası, aılene karsı yaptıgı saygısızlık ınsanlar onu beklıyor sonucta senınle olan sorununu senınle cozmeli.
aılene yansıtmamayı ogrenmesı lazım bır zahmet.
dugun var kahvaltı var ee daha musaıt bır gun ayarlasaydınız?
Senın uyku ıcın yaptıgın cok sacma. ertesı gun uyu uyuyabıldıgın kadar aılene saygısızlık yapmıs dıyorsun ama senınde savunman cok gecerli degıl ayrıca arayıp sımdı geleyım mi diyede sormus sana.. gel dedıkten ortalıgı topladıktan sonra cıkısmanın bır mantıgı yok malesef. ben sırf bu konuda oldugunu dusunmuyorum normaldede boyle seyler yapıyorsanız uykunuz ugruna bunalmıstır.
yoksa sırf bu olay ıcın sıze kalkıp ılıskımızı gozden gecırecegım demezdı.
Bunların, harıcınde gonlunu almak ıcın calısıyorsa calıstıgı yere yada ıse gıtmeden yakalayabılecegın bı sekılde gorusme saglayabılırsın. kırdıgın ıcın uzgun oldugunu belırtırsın. kaprıs yapmadan terslemeden ve uykunuzu lafın ıcıne karıstırmadanda aılene ayıp ettıgını belırtırsın bunuda bılmeli. umarım hersey duzelır.
Bence abartmış erkek arkadaşın ne demişsin ki o kadar küfür edilecek :26:
Söylediğiniz lafın aynısnı oda söyledi..Ailemede bu şekilde davranırsın o zaman diye..düşündüm de sonrdan ayıp ettim galibaçok üzgünüm ne yapabilirm ki msjdan başka cevap bile vermiyor.Yarın yanına gitsem görüşmek istemezde.Çok incittin beni diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?