erkek arkadaşımdan para istemeli miyim?

Ben hıyarımı kendim keser kendim yerim.Yoksa da yapacak birşey yok kaldı ki 5 aylık ilişkide para isticem daha neler 4 senelik sevgiliim örnegin kredi karttan kontur attırırım ama gorusunce veririm her ne kadar almak istemese de zorlarım.Bana bir keresinde cüzdanımda para göremeyince sen öğrencsin ben çalışıyorum diye her ay harçlık vercem diyip vermeye çalıştı fena bozdum onu oda çok darıldı ilk defa büyük bir kavga ettiktabiki iyi niyetli ama benim yapıma aykırı.yani tabiki iyi niyetli ama ben harçlığımı bile isteyeemem annemden borç almak ayrı birşey yardım etsin oh durumu iyi nasılsa ayrı birşey Allah cok sukur simdi hem calısıyorum hem okuyorum.

bu konuları okuyunca aklım almıyor,dalga geçiyor olması lazım diyorum içimden çünkü eğer bu durum gerçekse tamamen şoktayım. eşimle ilk tanıştığım dönemlerde işsizdim yaklaşık bi sene kadar bu durum böyle devam etti. O defalarca bana yardım etmek istediğini söyledi kabul etmedim. Üstelik eşim başka bi şehirdeydi. otobüs paralarını denkleştirecem diye ne çektiğimi ben bilirim gene de istemedim. herşeyden elem olan konuysa bence bu durumu dillendirmiş olmanız,siz artık sadece bunu düşünme boyutunu geçmiş,arkadaşınız,kuzeniniz ve burda bizimle paylaşmışsınız yani artık bu düşünce boyutundan çıkmış fiilen olmasına ramak kalmış gözüküyor. yani burda biz ne desek boş olacak gibi.

adamlar artık hesap makınesıyle dolaşacaklar 2 öpücük bir sarılma hımmm ne kadar burs vermem gerekiyor diye:44:

bence de istenme.z sonrasında daha büyük paralar isteyebilirsin ondan.
ona güvenerekte harcama yapma.şimdiden kıs.
başkasından para istemeyecek şekilde planla ekonomik durumunu.

Yani konuyu okurken hayret ettim nasıl bir üniversite öğrencisi nasıl bir genç kız bunları söyleyebiliyor diye. Ben 5 ay değil 5 yıldan sonra evlendim eşimle o 5 yıl değil para istemek her gittiğimiz yerde hesaba ortak oldum ilk başlarda cok zor olmustu hep kavga ettik ama ödetmedim alıstırdım onuda bir kızın da kendi hesabını ödeyebileceğine. Hediye aldıgında bile utanırdım para harcamıs benim için diye ki durumu gayet iyiydi. Nerde kaldı kokoslugumdan olmayayım diye ondan para istemek saka gibi yani onun için süsleniyorum ondan vermesi normale getiriyorsunuz bir de pess

Konu Sahib UI Olmuş Ama,
Bu Tarz Düşünen Üyeler Varsa -ki İnşallah Yoktur..
Haberleri Olsun,
Yersen, Yerler..

Bizim okulda da bazı kızlar hoşlandıkları çocukların adlarını değil, arabalarının marka ve moldellerini bilirlerdi.

-Ayyy, şu xxx123 plakalı siyah BMW li çocuk çook datlu

Lisedeyiz serviste bir arkadaşımla gidiyoruz servisi sollayan arabadaki adam için ne kadar yakışıklı tarzı birşeyler söylüyor sonra bir an durup söylediğini düzeltiyor '' aslında o kadar yakışıklı değildi ama arabası iyiydi içinde karizmatik duruyordu"

Sonra yine lise yılları lise sondayım bu sefer ailem nerden bulup buluşturduysa beni tek amacı zenginleri sömürmek olan bir grup dershanesine göndermiş, dershanenin bir yıllık parası bir yıllık burssuz özel üniversite parasıyla eşdeğer ve 3 yıldır barajı geçemeyen ama buraya o kadar para vermekte inat eden salaklar var. Sınıfımdaki kızlar birbirlerine sevgililerinin ne kadar tutumsuz olduğunu bir kota 1.5 milyar veren bir sevgilileri olmasının ne kadar kötü olduğunu filan anlatarak hava atıyorlar işte yine böyle bir hava atma seansında kızlar ortak bir tanıdıklarından bahsediyorlar. Yaklaşık yarım saat boyunca o ortak tanıdıktan bahsediliyor ki cocuğun tek kayda değer özelliği Türkiye'de sınırlı sayıda bulunan bir arabaya sahip olması. Hatta ortama sonradan giren bir üçüncü şahıs cocuk hakkında "onu sahsen tanımıyorum ama arabasını tanıyorum" diyor, ben arabasını bile tanıyamayan bir dördüncü olarak saf saf kalıyorum öyle bir köşede

Son düzenleme:

vardir tabı kı, heryerde var o tıp ınsanlardan...

ben para almasına karşı değılım kı zaten, benımde erkek arkadaşım var ve bız bu konularda çok rahatız

oda benden para ıstemıştı bı kere, ama gerçekten zor durumdaydı, keyfıne almadı yanı, ama borç olarak verdım

faız bıle kattım üstüne gerı alırken

üyelığını ıptal etmış evet, lüks mü geldı bılemıcem neresı lüks üyelık bıle beleşe yorumlar tatmın etmedı bence

İlişki boyutuna zamanına göre değişir ve evet istenir elbet. Ama kokoşum lüksüm çalışamam gibi söylevler ile para istenirmi? Onun için yapıyormuş birde hey allahım kuzeni gibi 3 yada 5 kişi olsa rahatlardı ama olmadı işte.

çok yakın bir arkadaşım 4 ay bir çocukla çıktı. her buluşmalarında arkadaşım elini hiç cebine atmıyordu tüm hesapları çocuk ödüyordu tiyatro sinema biletlerini çocuk alıyordu filan. neyse işte saçma sapan bir bahaneyle ayrıldılar. çocuk geçen ay bunu buluşmaya çağırmış. bana 450 lira borcun var. tüm yemek paralarını ben ödedim sinema paralarını ben verdim. parayı vermezsen ailene söylerim demiş. arkadaşım 200 lira verdi çocuk peşini bıraktı.

böyle enteresan insanlarda var. siz daha 5 aydır çıkıyorsunuz. böyle bir şey istemeyi kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?[/QUOTE]

sen yazınca aklıma geldi benim de bir arkadaşımın başına gelmişti,onlar da 1-2 ay çıktılar.ayrılınca çocuk birinin aracılığıyla bir kağıt
göndermiş.şurda şunu içtik şu kadar şu yol parasını verdim falan tek tek listelemiş.toplamını yazmış gönder demiş.kız da fazla gönderip üstü kalsın demişti.ne rezil durum.neyse konu sahibine gelince sakın isteme bence.aslında sormana bile gerek yok bunu onur meselesi yapman gerekirdi.yani istemeyi düşünmen bile çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…