erkek arkadaşımdan para istemeli miyim?

Tabi ki de istemelisin, adamı hollanda montofon ineği gibi sağmalısın.

Ne de olsa kokoşsun havalısın havadarsın çok ferahsın.

Sıkıntıya gelemezsin elini cebine atamazsın ailenden para isteyemezsin.

Ne olacak canım sana ayda birkaç bin tl cik atıversin.

kitap ne ki?:44:

Kelime bilgisini geliştirebilmek amacıyla söylemiştim ben, imlaya, noktalamaya takılmam n genelde, ama alakasız kelimelerin alakasız yerlerde kullanılması rahatsız ediyor beni.

EDİT: bende kendime kitap alıyım en iyisi okuyorum anlamıyorum yazılanları kitap ne alaka ki diye algılıyorum. İroniden bir haberim

Son düzenleme:
"Kokosum, fuzuli masraf yapiyorum, calismak zor geliyor, erkek arkadasimi yersem yaranirim"
Eger ki bu zihnitte iseniz yazik size ne diyelim.
Ihtiyacin kadar harcamak, asalak olmamak gibi seyleri biliyormusunuz?

öldürdün beni

Dışardan nasıl görüldüğümü dert sana sen kuzenin gibi takıl boş ver burda insanların dediğini ama unutma bir gün bu karakterin yüzünden havadarsın ya havanı alırlar. Az lüks takıl ama yok dışardan kötü görünme sen isteyin iki kuzen geçinin gidin adam karşılığında illa bişeyler alır saf melek değil bu devirde.

Kelime bilgisini geliştirebilmek amacıyla söylemiştim ben, imlaya, noktalamaya takılmam ben genelde, ama alakasız kelimelerin alakasız yerlerde kullanılması rahatsız ediyor beni.

Part_Time İşlerde Çalışabilirsin Mesela Tanıdığım Okuyan Çalışan Okadar Çok İnsan varki. Vede TUTUMLU Olsan Rahat Edersin.

Ben orta Okul Dönemlerinde Yazın Çalışırdım Harçlık Param için 15 Yaşımdan Beri Çalışıyorum Bence Sende Yapabilirsin Elin Oğlu Baban anan gibi olmaz İnan Bana.

vıııışşşşşşşşş ben de kokoşum napsam ki boşuna mı çalışıyorum acaba, onun yerine kuaföre falan gitsem...
çalış, elalemin ağız kokusunu çek, patron memnun etmeye çalış,
çok afedersin de biz mi salağız, sen mi çok akıllısın?

pinupgirl, sana hastayım bu arada :)))

valla benım 3 yıllık bı ılıskım var daha 1 lıra ıstemıslıgım yoktur o vermek ıster ben kavga cıkartırım ıstemem dıye 24 asındayım lısede unıversıtede hem calıstım hem okudum bana cok yanlıs gelır bole seyler bı kız once gururunu dusunecek arkadas

adam gibi soruda biz neyi göremedik acaba

biraz gurur olsun yahuu..bizde geçtik o yollardann..işin kolayına kaçmak bu.
yarın bir gün karşılığını farklı istemesin,elin oğlu ne de olsa..

o ne ya kan emici gibi..

ben nisanlima bile birseyler ismarlatmaya utaniyorum arada bir once davranip hesabi oduyorum.

universitede okurken de parami erken bitirdigimde babamdan utana sikila isterdim. bu ne rahatlik?

bence para istemeyi dusunmeniz bile garip yani.

isteyin cicim, para da isteyin,ek kart da isteyiin aa sevgiliniz ne de olsa...

biz burada kocamızdan para istemiyoruz istemeye çekiniyoruz. günümüz nereye gelmiş

ama yarın öbürgün sevgiliniz kalabalık bir ortam da bir espiri yaparsa X in masraflarına zor yetişiyorum vb. birşey söylerse. yada sizinle tartıştığınızda para isterken hiç sıkılmıyorsun ama derse...
lükslerimden vazgeçerim ama kimseye el açmam ben.

kuzeniniz istiyor sevgilisi veriyor....

banada arkadaslarim sürekli baski yapiyor evlen evlen diye ama ben hayatimi baskalarin istegi üzerine yasamiyorum... cok sükür kendi aklimla hareket edebiliyorum.... sende kuzeninin düsüncesiz dücünceleriyle kafani karistirmasina izin verme, zaten kendinde farkindasinki füzulu masraflarin icin para istemenin yanlis oldugunu... Konuyu kapat hayatina dogru adimlarla devam et... Basarilar....

Yok artık daha neler!

Sakın sakn sakın yapma öyle bir şey, borç bile alma bence.

Annem Şöyle Der Herzaman Kızı Olan ailelerin Durumu Genelde İyidir Çünkü Başkasına Para Harcatırlar Kendi Paralarınıda Ailesine Yedirirler
Yani aileyi Zengin Eden Kız Evlatlardır Özellikle Yani Neslin Kızları Daima Para Harcatıyor Erkek Arkadaş Veya Normal Arkadaş Haklı bencede.

yersen yaranırsın kuzenimde o mantık var, kuzenim erkek arkadaşımın abisiyle beraber o alıyor istiyor, normal geliyor ona

Aaa inanamıyorum ya, ben de açsın açıktasın, kaldığın evin kirasını, faturalarını, harcını hurcunu yatıramıyorsun sanmıştım. Fuzuli masraf için sevgilinden para mı isteyeceksin, yapma Allah aşkına.

pin_up_girl Banada Kitap Önerirmisin bu Aralar Bende Çok Aksattım

....................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…