erkek arkadaşımdan para istemeli miyim?

Bence o bir önceki nesil, şimdi çalışan gelin, mümkünse devlet memuru olan gelin, hatta ve hatta mümkünse öğretmen gelin bulma çabaları var ailelerde. Malum bir maaşla ev geçindirilmiyor(muşmuş) bu devirde.

İstememelisin !!

neden sana para versin bırak 6 ayı 6 yıl olsa kaç yazar yani istenmez.
ileride bunlar senin önüne dökülür karşılığını ver der.
zaten cocuk buluştugunuzda elini cebine attırmıyormuş haftanın 5 günü buluşssanız bu cocuk sana günde 30 tl harcasa ayda 600 lira zaten harcıyo sana daha ne yapsın ? bide cep harçlığı mı verecek yani.

çok çok ihtiyacın bile olsa en son para isteyeceğin kişi o olmalı

"gözündeki masumiyetimi yitirmemek için böyle bi konu açıyorum,"

Mesela şöyle bir konu açsaydın "çok sıkıştım,sevgilimden borç almalımıyım,gerçekten zor durumdayım."deseydin bizde sana daha masumca yorumlar yapardık.
Senin açtığın içerikte ise "çok kokoşum,çalışmakta zoruma gidiyor,erkek arkadaşım durumu iyi,onun bana vereceği para gözüne gelmez...vs" bu cümleler size ait ve bu tarz düşünceler içerisine olan birinin asla masum olduğunu düşünmüyorum.Erkek arkadaşınıza masum rolü yapmaktanda vazgeçin o zaman,yani isteyin=)Özünüze dönün..

Son düzenleyen: Moderatör:
istemeyin bence ...
bunu elbet yüzünüze vurur vurmazsa bile size olan saygısı azalacaktır diye düşünüyorum

Bizim okulda da bazı kızlar hoşlandıkları çocukların adlarını değil, arabalarının marka ve moldellerini bilirlerdi.

-Ayyy, şu xxx123 plakalı siyah BMW li çocuk çook datlu

ben olsam istemezdim.sonuçta benim eşim değill annem değil babam değil bana para vermek zorunda değil kii karşı taraf istese bile ben vermesini kabul etmem böyle şeylerin altında kalmak istemem.kişisel olarak senin yerinde olsam böyle birşeyi tercih etmezdim , kıt kanaat geçinirdim ama yinede istemezdim.Bence sende isteme gün gelir bişey olur laf yersin vs. üzülürsünn.Hem sen niye sevgilin olsa bile başka bir şahısın parasına muhtaç gösteresin ki kendini gir br işe çalışş.çalışmayacaksanda idare etmesini bilmelisin kusura bakma.Benim hoşuma gitmez bu durumlar

Son düzenleme:
bu zihniyetlerin sonucu değil midir erkeğe cesaret veren zaten

parası neyse verırım moduna şimdi bu erkekler boşuna mı girmiş oluyor

sonra bırde genellenıyoruz
butun kadınlar olarak para severe çıkıyor adımız

gerçekten zor durumda olan bı ınsan gıder çalışır

5 ay az bı süre ama eğer gerçekten zor durumda olsaydın borç alabılırsın dıcektım

ama sen kendın söyledın kokoşum, kıyafet ıçın gözüne güzel gözükmek ıçın lazım dıye

ozaman ış değışır tabı

anandan babandan para almaya utanıyorsun anladığım kadar yük olmak ıstemıyorum dıyorsun da

elın adamından para almayı aklına getırebılıyorsun :44:

kıyafet ıçın değılde gerçekten zor durumda olduğun ıçın paraya ıhtıyacın varsa, aılenden ıste

Hem niye çalışmayacakmışsın, bal gibi de çalışırsın. Haftasonları gider marketlerde promotörlük yapar lüks masraflarını da karşılarsın, millete el açmamış olursun.

Erkek arkadaşınız, siz sıkışık olduğunuzda yardım etmek isterse borç olarak olabilir. Ama 5 aylık bir sevgiliye masrafları karşılatmak... Ne biliyim... Uygunsuz biraz. Hem onun da size bakışı değişebilir. Bir de şu var. Benim arkadaşım ailesinden oldukça uzakta bir yerde okurken erkek arkadaşından sürekli para, giysi, parfüm vs. hediyeler aldı. Tabii erkek arkadaşıyla arada beraber oldular ki erkek arkadaşı bunun hakkı olduğunu düşündü. Kızın okulu bitti, ailesinin yanına döndüğünde artık eskisi gibi beraberlik yaşayamayacakları için çocuk bundan umudunu keserek bütün hediyeleri, verdiği paraları geri istedi. Vermezse kızın mahallesine gidip herşeyi anlatıp rezil etmekle tehdit etti. Kız işe girince bursu geri öderken birde oğlana geri ödeme yapmak zorunda kaldı. Bir nevi burs almış oldu işte Hayalkırıklığı yanına kar kaldı.

zaten birlikte olduğunuz zamanlar size para harcatmıyomuş.bence ihtiyacınız olunca başka bir arkadaşınızdan borç isteyin. erkek arkadaşınızdan isterseniz borcunuzu ödemeye kalktığınızda kabul etmeyecektir zaten.o zaman da onu kullanıyo durumuna düşebilirsiniz.bence hiç ilişkinizi riske atmayın.

Ne erkek arkadaşından ne de arkadaşlarından para isteme... Ayağını yorganına göre uzat... Azcık kokoşluğundan fedakarlık ediver..Ölmezsin...

bız boşuna konuşuyoruz ha kızın üyelığı sılınmış

yazdıklarına bakarsak mutlaka kuzenının yolundan gıdıp para alıcak sevgılısınden

kokoş birisi öyle part time işlerde çalışamaz aa yapmayın

bende kokoşum ama part tıme çalıştım yanlız yaşarken
malesef o süslü püslü kıyafetler öpücükle alınmıyor

ınsan ıstedıkten sonra her yerde çalışır da... ıstemek gerekıyor ışte, ıstemıyorsan da elınde olanla yetınceksın

İstemeyin yanlış anlar ben olsam isteyemezdim.Eşimden bile isterken çekinirim.Birde arkadaşınız bunu farklı şekildede kullanabilir yanlış anlamayın ama kimseye güvenemem.İstemeyin iş bulun yarım günlük çalışın ama istemeyin

Öpücük ile de alınıyor canım çevremizde hiç mi yok ? Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye tabir var o tabir ile ilerleyende çok rahat çünki. Arkadaşın üyeliği silinmiş burası ona lüks mü geldi acaba yada kalitesimi düşük geldi ?

o senin için geçerli

ama konu sahibini incileri dökülür çalışamaz

kusura bakma da biraz yüzsüzsüğe kaçıyo yani,sana maaş mı bağlasın adam,ne mecburiyeti var?borç değil bi kerelik değil,devamlı sana para vercek yani...ailenin gönderdiği parayı idareli kullanmayı öğren,bi zahmet kokoşluğundan fedakarlık ediver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…