• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımı Durduramıyorum

Ben diyorum buraya Haydar Dümen hocamızı getirtmeliyiz. Böyle abidik kubidik sorularla ancak o baş edebilir.

Ben Zeydar Dümen olarak tavsiyem ki Haydar Dümen çok okurum, kış geldi mi günler kısalır, o beş kez 3'e sonra 1'e iner. Yazın ve uzun günlerin tadını çıkar evladım, böylesi herkese nasip olmaz. Gelin ata binmiş ya kısmet demiş, sen de ya kısmet de kısmetine düşeni kabul eyle.
Ayy sen cok yasa :KK70::KK70: zeydar dumen

Kiz.iyi guldurdun beni. Nasil guzel bezetmeydi
 
Arkadaşlar tekrar kendimi tutamıyor ve paylaşıyorum ,seviyorum sizleri hihihi
k.webp
 
Bir ara izdivaç programında kadın eski eşini anlatıyordu gecede 5 kere zorla yapardı diye onu hatırladım günde 5 kere yapacak vakti nereden buluyorsunuz ? Buram buram fake akıyor.
Ahahaha bitaneside adam 3 kere 4 kere bes kere istiyodu diyord gecede kac kez dus âldgimi bilmezdim falan
 
Back
X