erkek arkadaşımı işlettim..

victoria_seras

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
162
7
318
Kızlar facebook'tan yeni bir üyelik açtım çok güzel bi kızın resimlerini koydum ve erkek arkadaşımı ekledim e haliyle oltaya geldi tabi mesajlaştık nerede oturuyosun okuyomusun vs. resimlerin çok güzel çok tatlısın seninle sohbet etmeye devam etmek isterim gibi şeyler söyledi bende tamam olur falan ve şu an beynim durmuş gibiyim sinirden ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım ne yapmalıyım sizce devam edemem artık böyle bi ilişkiye bugün bunu yapan yarın kim bilir neler yapar lütfen yardım edin kızlar ona öyle bi laf koymalıyım ki ömür boyu kalkamamalı o lafın altından yoksa devam etmelimiyim işletmeye bitirmelimiyim kendisini işlettiğimi söylemelimiyim ona tavsiyelerinizi bekliyorum...:enbuyukkk:

aslında bız kızlar bu numaralarla kendı kendımızı uzuyoruz.
dusunceler beynımızı kemırıyo acaba oltaya dusermı dıye işletmeye kalkıyoruz ve çoğu dusuyo oltaya..
sonra uzulen bız oluyoruz..
ilişkınız yenımı ne kadarlık??

yeni evet 3 buçuk aydır çıkıyoruz sürekli beni sevdiğini söylüyo üstüme çok düşüyo her gün arıyo mesafe olduğu için aramızda haftada 1 gün görüşüyoruz hayatıma senden başkası girmicek seni asla aldatmıcam gibi şeyler söyler açıkcası beklemezdim böyle bişi kendisine güvenmem için güven sağlamak için söylüyomuş bunları demekki =/

bence buluşma teklif edin ve karsısında sizi görünce ne yapacak bakın.bugün bunu yapan dediğiniz gibi yarın neler yapar.

erkeklerr iştee hepsi aynıııı
bende yapmıştım eski sewgilimeee oda ben senin olduğunu anlamıştım bende seni işletiyodum dedii
seninkide böyle bişey derse şaşırma cnm

ellerine en ufak bir fırsat geçmeyegörsün, hiçç kaçırmıyolar yaa alsanaalsanasmile bi tane de cevap vermeyen oltaya düşmeyen çıksaaa lmaz:

sana yeni resimlerimi görmeni istiyorum artık bunlarla idare et de ve kendi resimlerini o hesaba koy. senin olduğunu anlaıdm gibi cocukca yalanlar söylemesine izin bile verme

3,5 aylık bir ilişki ve oltaya düşen bir erkek arkadaş

Seni sevdiğini gördün mü şimdi

Madem başladın sonunu getir bari.Buluşma teklif et.Buluşma yerine ondan evvel git ama kendini belli etme yani gösterme ilk etapta sakın.

Onun geldiğinden emin olunca çıkıver karşısına bir tokat çak anlasın anyayı konyayı

Bu ilişkiyi de burda derhal bitir .

tüm erkekler bu oltaya düşer...evliside bekarıda..kendini üzmekten başka eline bişe geçmez..devam et demiyorum ama bu sebeplede terk etmek ne kadar doğru bilemem..iyi bi ders verebilirsin...bidaha msjlaşmak neymiş anlar..offfff neden böyle bunlar...boshayallersmile

msneden konuşmayı ilerlet
ve bi anda kamerayı ac süpris aşkım süpris dedelikafaduldendelikafadulden
yüzüne tükür kapat kamerayışakkıdı

insan bu kadarcık güvenebileceği biriyle neden birlikte olur ki..
sevgilini sınamak sadece o na değil kendine yaptığın bi hakaret..
çok saçma..

bi arkadaşımda aynısını yapmıştı
sevgilisi ben senin olduğunu anlamıştım ama sen bana güvenmiyosun dedi
kız bide özürdiledi ya güveniyorum sana diye
erkekler her haltı yer bi çıkış yoluda bulurlar

tam tük filimi tadında-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol::roflol:

camur at izi kalsın-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…