erkek arkadaşımı işlettim..

bence profiline kendi resmini koy...

bir şarkı yolla ona

mesela "yürü anca gidersin" :ecrin_bebek:

erkek arkadaşın "ben aslında senin olduğunu anlamıştım..." tarzında bir cevap verirse ona kanar mısın çok merak ediyorum. sonucu merakla bekliyeceğim

keşke hiç girişmeseydin ccanım, dertsiz başına dert almışsın..
bundan sonra ona birdaha güvenemiyceksinde rahat rahat..
madem yapmışsın sonunu getir, tahminimce bir amacı yok takılıyor öyle nette..
ama kesinlikle bitiriceksende onu işlettiğini bilmesin, sana güvenmiyorum deyip bitir mesela yada başka bir sebep göster..
çünkü yaptığında hoş bir davranış değil.. bitirmek için bahane arar gibi uğrastın o da karsılık verdi, kalkıp o bendim deyince ne olacak.. bunu hiçbizaman söyleme sen onun ne olduğunu anladın bu yanına kar kalsın.. ne karar alırsın bilemem ama bunu sadece sen bil yeter..

yazık ya valla kendimize zorla işkence yapıyoruz biz kadınların çoğunda mazoşistlik had safhada önce senaryoyu yaz oyunu kur sonrada üzülakannehir

valla arkadasların da dedıgı gıbı bulusma teklıf et karsısında senı gordugundekı surat ıfadesını coooooooooook gormek ısterdımmm !!!

ben olsam işletmeye bir süre devam ederdim. biraz ilerletincede buluşma teklif etmesini beklerdim. sonra buluşmaya giderdim. tabi nasıl kıvıracağını mutlaka dinlerdim. çünkü bu çok eğlenceli olurdu. sonrada yol verirdim... şimdiden bunu yapana az bile bu yapacağın...

yani böyle bişey yapmasına kızanları anlamıyorum
Ne güzel gerçek yüzünü görmüş işte
gerçi dewam ettirebilirse güzel yoksa öğrenip haklıyken haksız duruma düşüceksen hiç kalkışmıcaksın..
bence msnden felan görme işini ,buluş suratına okkalı bi tükür görsün dünyanın kaç bucak olduğunu
kadrinin götürdüğü yere git diye bi film vardı bu erkekler de şimdi şeyinin götürdüğü yere gidiyo..

Erkek normal yani, ayy ben geçen sene fake bi msn adresinden facebook da hesabı olduğunu görmüştüm sevdiğim insanın nasıl şok olmuştum dünya başıma yıkılmıştı sanki , halbuki neyse nasıl bi yere koyuyorsak adamları onlar için gönlünü eğlendirecek her yol mübah ...Nasıl bir tatminsizlik yaşıyolarsa artık
?
Ama minareyi çalan kılıfını hazırlar , bu adamlar en iyi oscar'ı alabilecek kişiler malesef
Seviyosan eğer çok kurcalama derim eğer değebilecek biriyse , ama değilse yine kurcalama bırak gitsin ne hali varsa görsün

bence artık bayatadı bu numara erkeklerde biliyo kadınların bunu yaptığını
ondan ben anladım senin yaptığını diolar anlamasalar bile sonrdan düşüyo
jeton bence hiçbişey yapma dahada yıpratma kendini hiçbişey yapmadan
koy kapının önüne değmez çünkü belli etmiş o kendini yorulduğuna değmez

bence ona buluşma teklif et tabi sen gitme oraya...=)) ayrı sehirlerdeyseniz zaten gidemezsinde... buluşmayı kabul ederse belirleyecegin saatten önce ara canım napıosun falan de bir kontrol et sana ne diyecek bakalım...sonra buluşma saatinden bir süre sonra ara ve de ki boşuna bekleme gelmez... çünkü öyle biri yok zokayı yuttun hadi sana eyvallah de kapat... sonradan ben senin olduğunu biliyordum aşkım falan olmasın...onu kendi dilleriyle düşür tuzagına...

gorusme randevusu ayarla..
randevuya gittiginde seni görüp beyninden vurulmuşa dönsün..
o da yeter ona.

Buluşmaya çağır arkadaşım kesinlikle buluşmaya çağır. O gün ne yapacağını sorarsın çaktırmadan ama bakalım sana ne diyecek. Eğer yalan söyleyip buluşmaya gelirse çık karşısına. Bitti de.

valla ben böyle bir şey yapsam sevgilim anında çakar ben olduğumu :) ama bizim 1,5 senelik bi ilşkimiz var 15 yıla bedel olan.. 3,5 ayda tanımanız çok zor

bence öyle bir buluşma yerine
böyle böyle ben sanırım senden soğudum senınde daha fazla vaktını almak ıstemem felan de arkadas olalım de
sonra gıt sıtede yakısıklı bır erkegın fotoları ıle sahte hesap al
sonra o kısıden kendı fotolarına yorum yap
sonra bı yorumumda felan bu olayla ılgılı gızlı bı ıma yaparsın
hayatına devam ettıgını gorur
bence bulusursan felan ben anlamıstım senın oldugunu der cok emınım
uste cıkcaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…