Erkek arkadasimin ablasinin düğününde ne takmaliyim?

Mutsuzbiri123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
145
95
48
İlişkimizin 5. senesi olacak neredeyse ve sevgilinle ciddiyiz okulum bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Ailesiyle de daha önceden tanışıyoruz zaten. Ama düğünde ne takacağımı bilemedim. Anne babasıyla sadece bir kez görüştüm ablasıyla bir kaç kez daha görüştük onunla daha samimiyim. Takı konuları beni çok geriyor samimiyete göre kime ne takılır bilemiyorum. Açıkçası öğrenciyim ve maddi durumum çok iyi değil kendime zar zor yetiyorum. O yüzden altın falan alamıyorum. 200 de çok az gibi geliyor 500 iyi midir sizce?

Ben de ilişkimin 3. Senesinde sevgilimin ablasının düğününe katıldım. O dönem çalışmaya başlamıştım çeyrek taktım. Ama siz öğrencisiniz ben o dönem öğrenci olsam ufak bir hediye alırdım

İlişkimizin 5. senesi olacak neredeyse ve sevgilinle ciddiyiz okulum bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Ailesiyle de daha önceden tanışıyoruz zaten. Ama düğünde ne takacağımı bilemedim. Anne babasıyla sadece bir kez görüştüm ablasıyla bir kaç kez daha görüştük onunla daha samimiyim. Takı konuları beni çok geriyor samimiyete göre kime ne takılır bilemiyorum. Açıkçası öğrenciyim ve maddi durumum çok iyi değil kendime zar zor yetiyorum. O yüzden altın falan alamıyorum. 200 de çok az gibi geliyor 500 iyi midir sizce?
Öğrenci insan ne takacak ki çalışma yok iş güç yok sonuçta. Bence yeterli 500 tl.

Hiçbir resmiyetiniz yok kaldı ki olsa dahi zaten eşinize düşerdi o da eşiniz değil. Hiçbir şey takmayın. Eve ufak bir hediye almak iyi olur
Sevgilim evlerine yerlestikten sonra kahvaltıya gideriz diyor zaten o sirada bir ev hediyesi almayı düşünüyorum her türlü. Ama düğüne eli boş gitmek de ayıp olur gibi geliyor

Ben mi yanlış düşünüyorum ama ben bir şey takmazdim. Sonuçta siz sevgilinizle ciftsiniz. O ablasına bır şey takacak yanında duracaksıniz tebrik edeceksiniz. Çift olarak katılıyorsunuz sonuçta. Şöyle hir şey teklif edebilirsiniz, ne takacagini sorun para oalrak ona katkıda bulunun. Bilezik vs. Takmayacaksa geline hep takabildcegi bir kolye vs. Alırsınız belki

Görümcem şuan evlense tek takı alırız eşim takar bende yanlarında olur sarılır fotoğrafa gireriz. Biz sevgiliyken evlense yine takmazdim hazırlanır yanlarında olur sevgilimle çift olarak katilirdim

20 yaşında, çalışmayan, ailesinin geliriyle okuyan bir öğrencisiniz. İyi dileklerinizi sunup, mutluluklar dilemeniz yeterli.

Back
X