Erkek arkadasimin ablasinin düğününde ne takmaliyim?

arada resmiyet yokken söz nişan gibi sizin düğünde olmanız bile tuhaf aslında
ama 5 senelik ilişkiymiş aile sizi biliyor tanıyor sanırım
davet de ettilerse mecburen düğüne gideceksiniz
ailesinin sizinle tanışmadığı bi ilişki olsaydı isterse 10 senelik sevgiliniz olsun gitmeyin düğüne de derdim
takı konusuna gelince
hiçbişi takmayın para da takmayın
zaten herkes yazmış mütevazi bi ev hediyesi götürürsünüz evlerine giderseniz

Hiç gitmemeniz en doğrusu. Bakın bunca kişi aynı şeyi farklı konularda tekrar ediyor. Daha geçen gün konusu kendi ailemde geçti. Teyzem oglunun sevglisini( yakında istemesi olacak) aile arası dışarda toplaştıgımız kahvaltımıza getirdi ve herkes kızın arkasından salladı ne sıfatla gelmiş diye. Ne kadar az muhabbet o kadar saygınlık ve huzur. Aynı şekilde nişandan sonra muhabbet geliştiren bir gelinimiz hepimiz kıza inanılmaz saygılı ve mesafeliyiz

Bence düğüne bile gitmemelisiniz. Sonuçta resmî bir bağ yok aranızda. Aileniz biliyor mu gideceğinizi hele ki ailenizin haberi yoksa asla gitmeyin. İlla gidecekseniz bir şey takmanıza gerek yok. Benim düğünümde kardeşlerim öğrenci olduğu için annemler takacağı bileziğin birini ona verdiler. Kardeşim taktı. Öğrenci adamın ne işi olur takı para ile

arada resmiyet yokken söz nişan gibi sizin düğünde olmanız bile tuhaf aslında
ama 5 senelik ilişkiymiş aile sizi biliyor tanıyor sanırım
davet de ettilerse mecburen düğüne gideceksiniz
ailesinin sizinle tanışmadığı bi ilişki olsaydı isterse 10 senelik sevgiliniz olsun gitmeyin düğüne de derdim
takı konusuna gelince
hiçbişi takmayın para da takmayın
zaten herkes yazmış mütevazi bi ev hediyesi götürürsünüz evlerine giderseniz
Ben böyle durumlarda erkek kişisine malesef gelemem aileler arası resmi bişi olmadan denmesi taraftarıfım. Bu davranış karşı tarafın gözünde +100 puan resmen.

Hiçbişey
erkek arkadaşınız takacaktır nasılsa sizde kenarında tebrik edersiniz yeterli

sonraki yıllarda da bu yaptığınız harekete yani bişey takmaya çok pişman olursunuz :)

Sevgilim evlerine yerlestikten sonra kahvaltıya gideriz diyor zaten o sirada bir ev hediyesi almayı düşünüyorum her türlü. Ama düğüne eli boş gitmek de ayıp olur gibi geliyor
Neden ayıp olsun sevgilin ile evli olsan ayrı ayrı mı takı takacaktınız? O takacaktır zaten. Kaldı ki orada bulunma nedeniniz ve çağrılma sebebiniz tamamen sevgiliniz. Samimi olup olmamakla ilgisi yok. Öğrenci halinizle para takma çabanız boşuna bana göre.

Hayır canım ne gerek var
Resmi birsey yok ortada , düğüne katılacaksanız erkek arkadaşınız için katılacaksınız
Oda doğal olarak bır takı takacaktır
Sizin takmanıza hiç gerek yok
Ortada resmiyet olsaydı aileniz davet edilseydi hadı bişey takardınız ama
Şuan bu sekılde sizin gitmeniz yeterli bence

İlişkimizin 5. senesi olacak neredeyse ve sevgilinle ciddiyiz okulum bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Ailesiyle de daha önceden tanışıyoruz zaten. Ama düğünde ne takacağımı bilemedim. Anne babasıyla sadece bir kez görüştüm ablasıyla bir kaç kez daha görüştük onunla daha samimiyim. Takı konuları beni çok geriyor samimiyete göre kime ne takılır bilemiyorum. Açıkçası öğrenciyim ve maddi durumum çok iyi değil kendime zar zor yetiyorum. O yüzden altın falan alamıyorum. 200 de çok az gibi geliyor 500 iyi midir sizce?
Birşey tapılmaz bence,kutlayıp geçersiniz..zaten ogrenciymişsiniz,hem sevgilinizle de resmiyete dönüşmüş bi durumunuz yokmuş..sevgiliniz hediyesini verirken siz de yanında olup kutlayıp öpersiniz..sevgiliniz de böyle düşünmüyor mu

İlişkimizin 5. senesi olacak neredeyse ve sevgilinle ciddiyiz okulum bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Ailesiyle de daha önceden tanışıyoruz zaten. Ama düğünde ne takacağımı bilemedim. Anne babasıyla sadece bir kez görüştüm ablasıyla bir kaç kez daha görüştük onunla daha samimiyim. Takı konuları beni çok geriyor samimiyete göre kime ne takılır bilemiyorum. Açıkçası öğrenciyim ve maddi durumum çok iyi değil kendime zar zor yetiyorum. O yüzden altın falan alamıyorum. 200 de çok az gibi geliyor 500 iyi midir sizce?
Tabiki de bir şey takma sonra ev görmeye gittiğinde zarfa bir 100 lira koy ver yeter

Kocaman benden bile büyük olan kaynım düğünümde bişey takmadı !!!
Tekrarlıyorum eşimin erkek kardeşi …

Sizin hiç bir resmiyetiniz yok.
Takmanıza gerekte yok. Tebrik edin yeter.

ben olsam birsey almazdim sonucta evli degilsem evli olsaydimda almazdim su sartlarda alirdim bana cok sevecen deger veren biriyse güzel hediye alirdim

saçmalama senin bir sorumluluğun yok evli bile değilsin evli olsan samimiyetine bağlı tak derdim ama sevgilisin daha evlenmeyi düşünüyorsun evli değilsin boşuna paranı harcama. beraber düğüne gidecekseniz de sevgilin takacak sen yanında durup güzelce foto çekileceksin tebrik edeceksin bu kadar. eve giderken de ev hediyesi alırsın kapanır bu iş

Öğrenci olduğun için kimse senden bişey beklemez akıllarına bile gelmez. Bence de takma.

Back
X