- 8 Ağustos 2022
- 873
- 809
- 23
- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
Sana vişey takmak dusmez. Cok cok daha sonra gotudmenizde ev hediyesi alabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım eşinizde sizinkilere aynısını yapmaz.Ben takı işlerine alişamadim ya cimriyim bu konuda.Eşimin kardeşlerinin cocuklari oldu biz evliyken bile altin takmadim, ben sallamayinca eşim de takmadi.
Sevgili ablasi dugunune hiç katilmadim ama yani herhangi uzak insana ne hediye takacaksam onu yapardim altin takmazdim 200 yeter.![]()
Kahvaltıya gidecekmişsiniz.Takıya gerek yok.Küçük ev hediyesi yeterli olur.İlişkimizin 5. senesi olacak neredeyse ve sevgilinle ciddiyiz okulum bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Ailesiyle de daha önceden tanışıyoruz zaten. Ama düğünde ne takacağımı bilemedim. Anne babasıyla sadece bir kez görüştüm ablasıyla bir kaç kez daha görüştük onunla daha samimiyim. Takı konuları beni çok geriyor samimiyete göre kime ne takılır bilemiyorum. Açıkçası öğrenciyim ve maddi durumum çok iyi değil kendime zar zor yetiyorum. O yüzden altın falan alamıyorum. 200 de çok az gibi geliyor 500 iyi midir sizce?
Umarım eşinizde sizinkilere aynısını yapmaz.![]()
Eli boş gitmiyorsunuz, sevgiliniz takacaktır bir şey. Ev hediyesi tamam ama takı hayır. Hem üstünüze vazife değil yakışmaz hem de öğrencisiniz aileden harçlıkla geçiniyorsunuz. Kızmayın ama hiç bir resmiyet yok sözlü bile değilsiniz, takı ya da para takmanız gereksiz şov olur.Sevgilim evlerine yerlestikten sonra kahvaltıya gideriz diyor zaten o sirada bir ev hediyesi almayı düşünüyorum her türlü. Ama düğüne eli boş gitmek de ayıp olur gibi geliyor
Daha öğrencisiniz bence hiç birşey takmayın. Sonuçta sevgiliniz elbet birşeyler takacak, evli olsaydınız da aileden bir kişi takacaktı. Siz evine giderken bir hediye götürün kafi.Sevgilim evlerine yerlestikten sonra kahvaltıya gideriz diyor zaten o sirada bir ev hediyesi almayı düşünüyorum her türlü. Ama düğüne eli boş gitmek de ayıp olur gibi geliyor
+1. Kesinlikle.gitmezdim