• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasimin ablasinin düğününde ne takmaliyim?

Sana vişey takmak dusmez. Cok cok daha sonra gotudmenizde ev hediyesi alabilirsin

Öğrenci ne takacak Allah aşkına, takı takılırken sevgilinle yan yana olacaksınız o ne takacak ise sende yanında olacaksın foto çekileceksiniz bu kadar.

Ama sen o kadar ince bi insansın ki tebrik ederim yok canına ne yapayım diye düşünüyorsun.

Umarım hayatın boyunca inceliklerin müptelası insanlarla karşılaşırsın.

Ben takı işlerine alişamadim ya cimriyim bu konuda. 😀 Eşimin kardeşlerinin cocuklari oldu biz evliyken bile altin takmadim, ben sallamayinca eşim de takmadi. 😬
Sevgili ablasi dugunune hiç katilmadim ama yani herhangi uzak insana ne hediye takacaksam onu yapardim altin takmazdim 200 yeter.😄
Umarım eşinizde sizinkilere aynısını yapmaz.🤣🤣

İlişkimizin 5. senesi olacak neredeyse ve sevgilinle ciddiyiz okulum bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Ailesiyle de daha önceden tanışıyoruz zaten. Ama düğünde ne takacağımı bilemedim. Anne babasıyla sadece bir kez görüştüm ablasıyla bir kaç kez daha görüştük onunla daha samimiyim. Takı konuları beni çok geriyor samimiyete göre kime ne takılır bilemiyorum. Açıkçası öğrenciyim ve maddi durumum çok iyi değil kendime zar zor yetiyorum. O yüzden altın falan alamıyorum. 200 de çok az gibi geliyor 500 iyi midir sizce?
Kahvaltıya gidecekmişsiniz.Takıya gerek yok.Küçük ev hediyesi yeterli olur.

Sevgilim evlerine yerlestikten sonra kahvaltıya gideriz diyor zaten o sirada bir ev hediyesi almayı düşünüyorum her türlü. Ama düğüne eli boş gitmek de ayıp olur gibi geliyor
Eli boş gitmiyorsunuz, sevgiliniz takacaktır bir şey. Ev hediyesi tamam ama takı hayır. Hem üstünüze vazife değil yakışmaz hem de öğrencisiniz aileden harçlıkla geçiniyorsunuz. Kızmayın ama hiç bir resmiyet yok sözlü bile değilsiniz, takı ya da para takmanız gereksiz şov olur.

Düğünde bir şey takmanıza gerek yok gibi düşünüyorum.
Daha sonraki bir zaman evlerine bir hediye alırsınız.

bir şey yapmanıza gerek yok
yarın bir gün evine gidince şık bir hediye alırsınız
sonuçta öğrencisiniz

Sevgilim evlerine yerlestikten sonra kahvaltıya gideriz diyor zaten o sirada bir ev hediyesi almayı düşünüyorum her türlü. Ama düğüne eli boş gitmek de ayıp olur gibi geliyor
Daha öğrencisiniz bence hiç birşey takmayın. Sonuçta sevgiliniz elbet birşeyler takacak, evli olsaydınız da aileden bir kişi takacaktı. Siz evine giderken bir hediye götürün kafi.

Gitme ne işin var Allah aşkına? Ne sıfatla gidiyorsun müstakbel gelin mi? Tüm akrabalar orada olacak. Bu kız kim denilince ne diyeceksin? Senin daha okulun bitmemiş işin gücün yok. Ha illa gidicem diyorsan eivine hediye al.

500 mü 😂
Yavrucum sen ogrencisin babandan aldığın üç kuruş parayı da gidip görümce adayına mi takacaksin? Ne münasebet bir de ne işin var düğünde. Nişanlı olursun aileler tanışır neyse de. Gitme ama illa gidecem dersen 500 takman bence abes olur. Şahsen öğrenci birinin gelip o parayı takmasini istemem

Back
X