- 9 Mayıs 2023
- 3
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi seraaaaaaaaa
-
Dişinde çürük, diş eti iltihabı yada mide sorunu olabilir. Bence Çok tatlı bir dille kırmadan söyle çünkü insan kendisi farkedemiyor bu kokuyu. Başka yerlerde de kötü görülür en iyisi gücendirmeden söylemekerkek arkadaşımın ağzında bı koku var, kokuya inanilmaz derecede hassas biriyim. bunu biliyor ve eminim ki ağız kokusunun hiç farkinda değil. burnu küçükken kırılmış, iki burnundan da nefes alamıyor. acaba burun tıkalı ağızdan nefes alıyor diye mi diye düşündüm. iğne görünce bayılan sevgilimi sırf bana olan sevgisi ve kirmama isteği sayesinde ameliyata ikna ettim.. ama yine de aklıma takılıyor ne yapabilirim diye..
onu kirmadan nasıl söyleyebilirim lütfen yardımcı olun çünkü günlerdir bu durum aklımdan çıkmıyor
Diş taşı, üst solunum enfeksiyonu, reflü.. bunlar yoksa ağızdan nefes almak asla kokuya sebep olmaz, ayrıca bir insan ağzının kokup kokmadığını bilir ama alıştığı için umursamaz.erkek arkadaşımın ağzında bı koku var, kokuya inanilmaz derecede hassas biriyim. bunu biliyor ve eminim ki ağız kokusunun hiç farkinda değil. burnu küçükken kırılmış, iki burnundan da nefes alamıyor. acaba burun tıkalı ağızdan nefes alıyor diye mi diye düşündüm. iğne görünce bayılan sevgilimi sırf bana olan sevgisi ve kirmama isteği sayesinde ameliyata ikna ettim.. ama yine de aklıma takılıyor ne yapabilirim diye..
onu kirmadan nasıl söyleyebilirim lütfen yardımcı olun çünkü günlerdir bu durum aklımdan çıkmıyor
erkek arkadaşımın ağzında bı koku var, kokuya inanilmaz derecede hassas biriyim. bunu biliyor ve eminim ki ağız kokusunun hiç farkinda değil. burnu küçükken kırılmış, iki burnundan da nefes alamıyor. acaba burun tıkalı ağızdan nefes alıyor diye mi diye düşündüm. iğne görünce bayılan sevgilimi sırf bana olan sevgisi ve kirmama isteği sayesinde ameliyata ikna ettim.. ama yine de aklıma takılıyor ne yapabilirim diye..
çok tatlısınız, uzun yorum ve yardım için çok teşekkür ederimSizin için kokulara karşı özellikle hassas olmasanız bile çok zor bir durum. Değil öpüşürken, konuşurken bile insan hayattan soğur. Kendi farkında olmayabilir. Ağzı açık uyumak kendi başına koku yapmaz ama koku yapan sorunlara sebep olabilir. Diş bakımına ve dişçi kontrollerine azami dikkat etsin. Ama bazen faydası olmuyor. Bir tanıdığım iş yerinde günde 3-4 defa dişini fırçalar ve ardından gargara yapardı. Elinde diş fırçası ve macunuyla lavabodan çıkardı ve selam verdiğinde nefesi yine feci kokardı. Ağız bakımına rağmen geçmeyen ağır ağız kokusu midesinden kaynaklanıyor olabilir. Bir de daha önce hiç duymamıştım ama duyunca araştırdığımda sanıldığından daha yaygın olduğunu duydum: Bademcik taşı. Bademcikleri çocukken alınmadıysa bazı insanlarda orada biriken yemek artıkları hayvan leşi gibi bir kokuya sebep oluyor. Dişçiler kolayca temizliyor hatta bazı insanlar kendileri ayna karşısında kulak temizleme çubuğuyla dürterek boşaltıyorlar. Eğer kırılmayacaksa çözümler sunun. Belki ameliyata gerek kalmaz. Size de ona da yazık. Çok geçmiş olsun.
Biz de öyle bir problem yaşadık, dişler ve ağız bakımı benden kat kat iyidir ama sorun mideden kaynaklanıyordu sanıyorum ki bir tür antibiyotik ve ilaç ile iki gün içinde geçmişti.erkek arkadaşımın ağzında bı koku var, kokuya inanilmaz derecede hassas biriyim. bunu biliyor ve eminim ki ağız kokusunun hiç farkinda değil. burnu küçükken kırılmış, iki burnundan da nefes alamıyor. acaba burun tıkalı ağızdan nefes alıyor diye mi diye düşündüm. iğne görünce bayılan sevgilimi sırf bana olan sevgisi ve kirmama isteği sayesinde ameliyata ikna ettim.. ama yine de aklıma takılıyor ne yapabilirim diye..
Hangi alanın doktoruna gittiniz ?Biz de öyle bir problem yaşadık, dişler ve ağız bakımı benden kat kat iyidir ama sorun mideden kaynaklanıyordu sanıyorum ki bir tür antibiyotik ve ilaç ile iki gün içinde geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?