Birkaç yıl sonrayı işaret ettikleri için öyle demiş. Bence de hoş olmamış. Zaten resti çekeceğim istemeye gelmezlerse ben gelip isteyeceğim diyor'Summers bekleyemez' ne demek acaba?? Sanki senin acelen varmış da evlilik diye tutturmuşsun gibi. Rencide edici olmuş.
Bunun dışında sevgiliniz evlilik teklifi esnasındaki kararlılığı ailesinin karşısında gösterememiş bence. Gerçekten isterse bizim kararımız der ve resti çeker. Zaten maddi beklenti de yokmuş.
Birkaç yıl sonrayı işaret ettikleri için öyle demiş. Hiç gerek yoktu böyle bir cümleye aslında.Summers neden bekleyemiyor ? Daha 1 yillik iliski zaten. .
Tek sorunun para olduguna emin misiniz ?Birkaç yıl sonrayı işaret ettikleri için öyle demiş. Hiç gerek yoktu böyle bir cümleye aslında.
Herseyimiz hazır aslında eşyalar maddi altyapı... Sadece rıza olsun istiyoruz.önce evlenmek için gerekli maddi altyapıyı oluşturacak, yavaş yavaş eşyalarınızı alacaksınız,
her şeyi hazır görünce istemeye gelmemek için bahaneleri kalmayacak,
isteme, söz olduktan sonra aileyi hiç karıştırmayıp bütün hazırlıklarınızı yapacak, onlara da davetiyelerini vereceksiniz. ne onların başı ağrıyacak ne sizin.
Emin değilim. Ama açık değil kartları sorun ne bilmiyoruz..Tek sorunun para olduguna emin misiniz ?
:))) aynen öyle olmuş valla komik bir durum yanlış bir cümle kurmuş işte yapacak birsey yokSummers bekleyemez nedir summerın artık başına vurdu der gibi resmen rezil etmiş sizi
İhtiyacımız yok ki zaten. Ama anne baba işte farklı düşünüyorErkek arkadaşının ailesi kişisel olarak sizi istemiyor değil, demek ki başka planları var zaten bunu da belirtmişler.Bu yola çıkacaksanız da maddi olarak bir yardım gelmeyecegi kesin ona göre kararınızı verin isterseniz bekleyin biraz.
6-7 yıl mı ay mı :)Acele etmeyin bence benim eşimin ailesi de ilk etapta karşı çıktı sonradan bi 6 7 sonra alıştılar o fikre onlarda alışır
Tanıştım ikisiyle de ayrı ayrı baba nazik ve mesafeli anne gergin nazik ve mesafeliydi.. İlk olmuş onlar için.. Yani oğullarının ilk kez kız arkadaşı ile tanışmışlarSorun para değil bu belli de istememelerinin bir sebebi olmalı,sen tanistinmi ailesiyle o zaman nasillardi sana karşı
Yaa cocugu uyandirdim kahkahamlaSummers bekleyemez nedir summerın artık başına vurdu der gibi resmen rezil etmiş sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?