Erkek arkadaşımın ailesi evlenmemizi istemiyor

6-7 yıl mı ay mı :)
Evet ben Kasım'da evlerine gittim tanıştım Şubat'ta Yüzük takarız diyorduk eşimin ailesi eşimi frenledi temmuzda nişan yapmaya karar verdik Eylül'de Nişanı yaptık kadımda nikahı yani tam 1 yıl sonra aceleye getirme bence zaman tanı

Van
Canım hiç pozitif bir adım atmadılar bana karşı bir çaya bile davet edilmedim bu şartlarda zaman tanımak beni yıpratıyor açıkcası minicik bir olumlu tepki görsem keşke daha kolay olurdu pozitif düşünmek

O zaman zamana bırakın bakalım elbet bildikleri vardır,görüşme iyi geçmiş gibi Olumsuz olsa herhalde oğullarına söylerlerdi
Birbirinizi tanirsiniz hiç olmazsa

Kendi kendinize eşyalarınızı alacak ve düğünüzü yapacak kadar paraniz var mi?
Maddi derdimiz yok demissiniz simdi okudum.
O zaman iş sevgilinize düşüyor. Kararlı olacak. Izin istemeyecek kararini bildirecek. Bizim de benzer sorunlarımız olmustu. Ailesi ertelemek istedi, benim yanimda beni unutarak ettiler bu laflari esim bir sinirlendi. O son konusma oldu.

Sizden hoslanmamis olabilirler mi yas mesleli denklik maddi denklik sorunu bulmaya calisiyorum. Sevgilinize soyleyin acik olsun.

O zaman zamana bırakın bakalım elbet bildikleri vardır,görüşme iyi geçmiş gibi Olumsuz olsa herhalde oğullarına söylerlerdi
Birbirinizi tanirsiniz hiç olmazsa
Biz bir gün değil bir an bile ayrı kalmak istemiyoruz. Çok üzülüyoruz böyle sevdiklerimiz bizi desteklemeyince. Sevdiğimiz
Kendi kendinize eşyalarınızı alacak ve düğünüzü yapacak kadar paraniz var mi?
Evet. Zaten herşeyimiz yeni ikimizde işe başlayınca yeni eşya almıştık onları kullanacağız. Düğün ise karşılanmayacak birşey değil. Kredi çekip halledebiliriz..

Sizden hoslanmamis olabilirler mi yas mesleli denklik maddi denklik sorunu bulmaya calisiyorum. Sevgilinize soyleyin acik olsun.
Sormuş acık acık öyle birsey yok demişler. Ama oğullarının ikinci kız arkadaşıyım o nedenle kararına güvenmiyor olabilirler... Bilemiyorum.

Şöyle ki kredi çekip düğün yaparızla olmuyor inanın. Bazı şeyler vardır mecburi ailenin yapacağı. Kendilerine maddi olarak güvenemiyorlarsa x evi satıp x2 kirayla ev alsalar bile olmaz o iş. Ailesi olmadan istemek garip kaçacağından baya zor durumdasiniz.

Umarım beni yanlış anlamamıssınızdır, kırmamışımdır sizi. Bence biraz daha zaman tanıyın birbirinize 1 sene çok da uzun bir süre değil.

Hayırlısı olsun inşallah

Zor olacağının farkındayım ama zorlayamayız ki kimseyi birşeye. Sırf aileler istemiyor diye hayallerimizden vazgeçmekte olmaz. Erkek arkadaşıma bırakacağım kararı. O daha iyi tanır ailesini. İnşallah en hayırlısı olur hakkımızda.

Nazik yorumunuz için teşekkür ederim

Ben de herkes gibi summers bekleyemez kısmına takıldım.
Erkek arkadaşınız ailesine karşı kararlo bir duruş sergileyememiş, evliliği kendisi için değil de summers istiyor, summers beklemez diye evlenmek zorundaymış gibi aksettirmiş. Ailesi de haklı olarak bizi summers değil sen ilgilendirirsin demiş.
Ailesi erkek arkadaşının sorumluluk alamayacağını düşünüyor, ilişkiniz zaten 1 yıllık.. Kaç yaşındasınız?

26-28 yaşındayız ben 28

26-28 yaşındayız ben 28
Aslında yaş olarak iyisiniz yani küçük de değilsiniz ama ailesi çocuguna güvenmiyor sorumluluk alabileceğine inanmıyor.
Erkek arkadaşınızın tek başına gidip istemesi hoş bir durum değil. Kararlı durup sorumluluk alabileceğini gösterecek ailesine. İllaki ikna olurlar ama çok da acele etmeyin..

26-28 yaşındayız ben 28
Siz mi buyuksunuz ? Benim icin sorun degil degil de aile kendine gore sorun yapmis olabilir mi ? Ya ailenin derdi para olsaydi sizi de kenara cekrr boyle boyle 2 sene beklemeniz gerek gencler derlerdi diye düşünüyorum. Evlenirsiniz maddi olarak ayarlanir ama sonra uzulmeyin. Erkekler evlendikten sonra garip bir sekilde aileci oluyor en uzagi bile.

Tesekkur ederim değerli yorumunuz için..

Yaşı sorun yaptıklarını düşünmüyorum çünkü kendileri de benzer durumda. Yorumunuz için teşekkür ediyorum hayır olsun sonumuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…