Erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya geliyor. Annem sülaleyi eve toplayacak

Annenizin yaptığı çok sacma bence .aksine ailesiyle özel olarak oturmak tanışmak en güzeli olmaz mı kızını vereceği aileyi yakından tanımak için .ne gerek var herkesi toplamaya

socialscientist kuzum tanışmayı iptal edin dışarda bir yerde tanışma ayarlayın. Ve son anda annene soyle. Veya erkek tarafı istemiyor önce sizi bi tanımak istiyorlar diyebilirsin. Gerekirse tanıştırma. Bu ne saçma şey. Inada inat kizim. Bunda bile bu kadar karisan annen daha ne kadar karisacak acaba. Bastan ipleri eline al

Bunları yaptım malesef annem tek bir taviz bile vermiyor kafasından. İptal edeceğiö ama yine ben kaybetmiş olucam ya da karşı tarafa yine ayıp, olacak

Kesinlikle yanlış ilk buluşma sadece aileler arası olmalı ama ertesi gün bi organizasyon yapın piknik vs gibi oraya herkes gelsin. Hem ilk gün iki ailenin kendilerince konuşacak konulariyolur diğerlerini ilgilendirmeyen

Bunları yaptım malesef annem tek bir taviz bile vermiyor kafasından. İptal edeceğiö ama yine ben kaybetmiş olucam ya da karşı tarafa yine ayıp, olacak
Yoo sen erkek arkadaşınla konuş bi, güzelce düşünüp çözüm bulun. Annene göre plan yapma annen gelsin planına uysun anlatmak istediğim bu. Uyarsa bu anne uymazsa tamam sen tanışma dersin.

Anneniz yol yordam bilmiyor. Net..

Teyzenizle, halanızla aranız nasıl onlara anlatın "rezil oluruz" diye..
Babanızdan destek alın..

Tanışmaya gelinen ortamda nişan tarihi, kız ailesinin takı olarak ne isteyeceği vs. konuşulur.
Bu akraba olan ortamda konuşulmaz. Yakışıkalmaz erkek tarafına baskı kuruyormuş gibi durur..

Son düzenleme:
Takı vs konuşulmaz bizde ama annem inatla bohça istiyor ve karşı taraf böyle şeylerden habersiz. Bunlar hep tanışılma da konuşulacak

Anneniz pek ikna olacak gibi görünmüyor
Hala teyze ve kuzenlerle siz mi konuşsanız acaba tamam gelin ama siyaset vs. konuşmayın diye bastan uyarsanız mi
Zor bir durum

Takı vs konuşulmaz bizde ama annem inatla bohça istiyor ve karşı taraf böyle şeylerden habersiz. Bunlar hep tanışılma da konuşulacak

Takı konusunda erkek tarafı ne istersiniz diye sormaz mı?
Biz de kilolarca istemedik ama anneme 6 kızda da soruldu her seferinde "biz dillendirmeyiz siz yakışanı yaparsınız sonuçta çocukların olacak" dedi..
Bu şekil yani.. Yoksa utanmadan isteyenler de var çevrede..

Diğe taraftan bohça falan normal şeyler zaten. Karşı taraf da öğrenmiş olur.

Oldu ki sizin tarafa engel olamadınız. Birini emniyet sibobu tayin edin ki biri çıkıp densizlik etmesin.

Tanışmada erkek tarafı konu açmazsa hiç yakışmaz konuşmak. Belki istemeyecekler, biz şunu isteriz demek garip değil mi?

Erkek tarafının öyle takı falan soracağını sanmam. Sorsalar da ailemi değil beni muhattap alırlar. Bana soruyorlar kızım sen ne istersen söyle diye. Ben de bir şey istemiyorum tabiki.

annen gercekden iyice ucmus.
neyapacakmis bohcayi? kendinemi istiyor yoksa sanami?
yahu tanismada bohca vs. konusulmazki...adamlar daha istememis bile. ortada söz vs. olmadan bohca vs. konusulmazki.
kendi kendi gelin güvey olmak denir buna.
ailede ilk evlenen sensin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…