- 30 Ocak 2014
- 4.881
- 10.210
- 408
- Konu Sahibi socialscientist
-
Yaa ben tam da bunu yazacaktım.Neden kabile hayatı yaşamaya bu kadar meraklıyız acaba
Nişanda 100 kişi planlıyor. Sözde de kesin o civardadır
Gerekir derken farz mı? Zaten amcası ve halası yok. Teyzeleri de annesi babası ayrı babasına tahammül edemiyornormal
hatta diğer tarafta 1. dereceleri çağırması gerekirdi
sonuç nedir?Mevzu çözüldü. Babamla konuştum duruma el koydu çok şükür.
Ben annem babam ve bizim evde yaşayan anneannemle babaannem olacak sadece.sonuç nedir?
hayırlısı olsun hakkınızda:)Ben annem babam ve bizim evde yaşayan anneannemle babaannem olacak sadece.
Haha annenin cevaba bayıldım. Kızım orası annenin evi. Kimi çağırıp cagirmayacagina o karar verir. Erkek tarafına bu kadar yüz vermeyin. Neymiş kültürel olarak zıt mis. Eee oturup 2 saat kahve icemiyorlarsa karşı tarafa bu kadar tahammülleri yoksa sen bu insanlardan uzak dur zaten. Erkek arkadaşına o da teyze hala ne buluyorsa getirsin madem.
Ya annem herkesin dilinde öyle problemli bir insan. Ben de annemi biliyorum malesef+1.
Valla biz aynen dediğiniz gibi karşı tarafı hiç sıkmadık hep düşünceli davrandık. Ne oldu, kıymete geçmedi tabi ki. Bence karşı taraf ne kadar müsamahalı anlaşılmış olur. Anneleri asal üzmeyin, ben anneme zamanında çok karşı çıktım, keşke hiç müdahale etmeseymişim, kadın gerçek yüzlerini görmüş meğersem.socialscientist
Ya annem herkesin dilinde öyle problemli bir insan. Ben de annemi biliyorum malesef
Gerekir derken farz mı? Zaten amcası ve halası yok. Teyzeleri de annesi babası ayrı babasına tahammül edemiyor
Aman grnelde boyle oluyor gecmis olsun:)Erkek arkadaşımın ailesi anne baba çocuk olarak bize formalite icabı tanışmaya gelecek. Onlar 3 kişi biz annemin çağırdıkları ile 15 kişi oluyoruz. Normal mi bu? Ayıp değil mi karşı tarafa? Annem teyzemleri çocuklarını ve halamla çocuklarını çağırıyor.
Halamın çocukları ile erkek arkadaşımın ailesi siyaseten ve kültürel olarak taban tabana zıt. Bizim taraf böyle cemiyetlerde siyaset konuşmaya atıp tutmaya bayılır.
Anneme hiç kimse benim onayım olmadan davet edilmeyecek dedim. Hiç bir şey senin istediğin gibi olmayacak dedi bana. Ben de çıldırdım tabi.
Asla hiç bir konuda geri adım atmıyor.
Allahını seven yardım etsin
Hallettik babam çözdü sağolsunesim bize tanismaya geldiginde annem dayimi cagirmisti ama babam olmadigi icin esimin babasi yalniz kalmasin diye ailesi sulalenizle degil ailenizle tanismaya geliyor
annenize onlarda yalniz gelmek istemiyomus 20 kisi geleceklermis de
eminim bir tanisma icin 35 kisiye katlanamaz ,
Boyle seyler yuzunden ailelerinizi kirmayin hersey gelip gecici adi ustunde formalite yani annenizi babanizi bu surecte asla uzmeyin derimErkek arkadaşımın ailesi anne baba çocuk olarak bize formalite icabı tanışmaya gelecek. Onlar 3 kişi biz annemin çağırdıkları ile 15 kişi oluyoruz. Normal mi bu? Ayıp değil mi karşı tarafa? Annem teyzemleri çocuklarını ve halamla çocuklarını çağırıyor.
Halamın çocukları ile erkek arkadaşımın ailesi siyaseten ve kültürel olarak taban tabana zıt. Bizim taraf böyle cemiyetlerde siyaset konuşmaya atıp tutmaya bayılır.
Anneme hiç kimse benim onayım olmadan davet edilmeyecek dedim. Hiç bir şey senin istediğin gibi olmayacak dedi bana. Ben de çıldırdım tabi.
Asla hiç bir konuda geri adım atmıyor.
Allahını seven yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?