Erkek arkadaşımın ailesi

O dklar senle bitmese bile senden bilecekler....
Çocuk senle buluşmasa bile buluştu dicekler....
Parasını yemesende (kafe yemek vs.) kesin onla yedi parayı diycekler...

Ayrıl diyemiyorum çocuğun da sucu yok ama yani çocuk degilki oda bilemedim ki ne yapsaniz

Hatirladim sizi demek acildiniz ve sevgili oldunuz sonunda sevindim buna.. Yani sevgliniz kac yasinda asil meslegi muavin lik mi gecici mi yapiyor merak ettim. Hani ogrenciyse ayni zamanda ailesi bu yuzden baski kuruyor olabilir.. Dakika paket falan yapmiyor musunuz faturayi nasil kabarttiniz :) neyse uzmeyin kendinizi sizi henuz tanimiyorlar anladigim kadariyla belki tanirlarsa hersey farkli olur

Bimcell e gecin. Bimcell den bimcell e aylik belli bir mebla yuklersen konusmak ucretsiz diye biliyorum.

Başlığı görünce dedim ne oluyor
Çok yenisiniz ve yaşınız da küçük aileleri ilişkinize dahil etneyin, birbirinizi tanımaya odaklanın.
Tarifenizi bol dakikalı hatta kendi içinde sınırsız konuşma olanından seçerseniz sorununuz kalmaz.
Sıkışıksa idareten bi telefon alsın, maksat sizin iletişimde olmanız sonuçta arama yapsın yeter.

Bir konunun bana gerçek gibi gelmedi
İki hiçbir sorun yok diyorsun kendi kararlarını veremeyen biri başlı başına sorun
Üç ileri ile arasına girmeyin hem sizin hem onun canı acır

Konumun neyi size gerçek gelmedi anlamıyorum? Gerçek dışı ne anlattım ki?

Tatlım konunu biliyorum. Senin yerinde olsam ailesi ile ilgili mevzulara hiç karışmam. Ailesinin dinamiğini bilmiyorsun sonuçta.
Ama yapabildiğim kadar ilişkimi yaşar hem mutlu olurum hemde onu iyice tanımaya çalışırım

sevgiline gelen faturayı onlar nereden biliyor ki eve mi geliyor fatura? sevgilinin özel bilgilerini neden inceliyorlar eve gelse bile neden bakıyorlar?
telefonu alsınlar başlarına çalsınlar sevgilin de gitsin kendine taksitle bi telefon alsın iyi yapmış lafını eden kadının telefonunu kullanmasın. alsın kendine bir tane.

Daha dün aklima gelmistiniz. Muavine acilan kiz ne yapti acaba diye :)
Bu olay kotu olmus ama sizlik bi durum yok uzulmeyin. Yani burda tavrini net bir sekilde koyup bu olayin önünü kesecek olan sevgiliniz. Pahali oomazsa ucuz bi telefon alsin kendine. Tarifenizi degistirin bir de arasinda sınırsız konusma olan tarifeler var onlari secin. Ahh o dk larin bitme donemi ne guzeldir. Aramayalim sure bitti dersin ama kapatir kapatmaz tekrar arayasin gelir....
Sen uzulme bu guzel anlarin mutlulugunu cikar. Telefon isini de akli basinda calisip eli ekmek tutan sevgilin halletsin bi sekilde

Şimdilik onlari kötülemeyin. Olayları ailesini ve hatta sevgilinizi bile tam tanımıyorsunuz. Bir müddet gözlemleyin.

Fatura icin de yeni bir tarifeye geçebilirsiniz :) mutluluklar :)

Sanmıyorum öyle olsa sürekli başkalarından aramaz. Ailesinin maddi anlamda ona ihtiyaçları olduğunu söylüyordu faturanin fiyati yuzundem yaptılar ama benim sebep oldugumunda farkindalar tabi..
Aılesının ıhtıyacı var paraya öyleyse sızde konuşma surenızı sınırlayın bukadar üzülmenıze gerek yok.

Aslında olay bu. Çok sağolun..
Öyle şey olmaz yanlış dusunuyorsun daha21 yasındasınız onun aılesıne karsıda sorumlulukları var tabıkı de fatura cok gelırse sormaya hatta uyarmaya hakları var sızın yapmanız gereken sınırlama getırmek .

Hafi ailesi bi cahillik etmiş çocuk muamelesi yapmış yetişkin bir insana yani çocuk muamelesi
Erkek arkadaşın bu kadar pasif mi ya bi tavır tepki yok mu
Böyle erkek yarın bi gün evlenip problem yaşarsaniz annesi gel dese esyayıda toplar gider hani erkek güya

dakika yetmiyorsa whatsapp call yapın

Elinde işi olan adamın hayatına Bu kadar müdahale ediliyorsa işiniz zor. Yanınıza gelmenin zamanına bile aile mi karar veriyor. Size çok kolay gelsin..

3 senelik birlikteliğim var ve erkek arkadaşım doğuda asker

orada benim gibi destek olarak calisan bir çocuğa vuruldum

Karsima o zaman cikti. 4 aydir konusuyoruz

1 ay önce tatil dönüşü yolculuk ettiğim otobüs firmasında bulunan muavin çocuktan hoşlandım

Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu zamana kadar okulla o kadar ilgili oldum ki erkek arkadaş falan düşünme fırsatım olmadı hiç

Maşallah 1 yılda kaçıncı gönül maceranız iyi ki erkek arkadaş düşünme fırsatınız olmamış. Bir de olsa neler olurdu kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…