• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın ailesi

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Öncelikle herkese iyi akşamlar, bütün moralim yerlerde öyle üzgünüm ki.. Muavin erkek arkadaşım olduğunu bilen bilir, hatta ben gittim açıkladım derken bugün 81. Günümüz. Aramizdaki bağ çok kuvvetli çok güzel anlaşıyoruz asla bir sorunumuz yok fakat bir sorun var ki ailesi. Kendi annesini 13 yil önce kaybetmiş şuanda üvey bir annesi var. Fakat kendisi çok iyi biri olduğunu söylüyor neyse orası biraz karışık şöyle bir mesele var ki ailesi baştan beri bana karşı resmen. Ne zaman buluşmak istesek yanıma gelecek olsa daha erken diyip duruyorlar. Neyse muavin olduğu için genelde geceleri rahat konusuyoruz konusmaya baslayincada 1 2 saat konusuyoruz ve bu sefer faturamiz biraz fazla geldi. Fakat ikimizde calisiyoruz bizim için herhangi bir sorun olmadi. Ailesi öğrenmis ve kiyametleri kopartmislar telefonunu almislar elinde. Telefonuda onlara kendisi satin almis sevgilimde yüzüme vurunca verdim telefonu dedi. Fakat çok ağrıma gitti çocuk gibi davraniyolar ve adım gibi eminim ki faturanin benim yuzumden oldugunu biliyolar bisey demişlerdir fakat sevgilim bana söylemiyor. Seninle ilgili bişey demediler diyor. Ne yapacagimi şasirdim artik. Nolcak bilmiyorum kimseye içimi dökemiyorum siz geldiniz aklima yazayim dedim.. :(

Ben sizin hikayenizi biliyorum...
O dönem yakından takip etmiştim...
Ailesi çalışan, yetişkin bir erkeğin elinden ne curretle elinden telefon alıyor..
Sizi tanımadan neden bu kadar önyargılı davranıyorlar?
Istedikleri başka birisi mi var acaba ..
Onu da geçtim..
Biraz kötü niyetli gelebilirim size ama erkek arkadaşınızın sizinle olan görüşmesini ertelemek için yapmış olabileceği aklıma geldi..
Ailesi bunaltıyor ve arada kaldı ise , telefondan uzaklaşıp kafa dinlemek isteyebilir sanki ...

Ben sizin hikayenizi biliyorum...
O dönem yakından takip etmiştim...
Ailesi çalışan, yetişkin bir erkeğin elinden ne curretle elinden telefon alıyor..
Sizi tanımadan neden bu kadar önyargılı davranıyorlar?
Istedikleri başka birisi mi var acaba ..
Onu da geçtim..
Biraz kötü niyetli gelebilirim size ama erkek arkadaşınızın sizinle olan görüşmesini ertelemek için yapmış olabileceği aklıma geldi..
Ailesi bunaltıyor ve arada kaldı ise , telefondan uzaklaşıp kafa dinlemek isteyebilir sanki ...

Sanmıyorum öyle olsa sürekli başkalarından aramaz. Ailesinin maddi anlamda ona ihtiyaçları olduğunu söylüyordu faturanin fiyati yuzundem yaptılar ama benim sebep oldugumunda farkindalar tabi..

Telefonu elinden almamışlar, gurur yapmış vermiş onlara. Erkek arkadaşınızın ne isteyip ne istemediği önemli. Sizi seviyor, sizinle olmak istiyor; gerisi önemsiz.

Sanmıyorum öyle olsa sürekli başkalarından aramaz. Ailesinin maddi anlamda ona ihtiyaçları olduğunu söylüyordu faturanin fiyati yuzundem yaptılar ama benim sebep oldugumunda farkindalar tabi..
Yanlış anlamayin ..
Belki arkadaşıniz cok iyi niyetlidir ve bir anlık gurur ve sinir ile vermiştir..
Ama insanlari tanımak çok zor.
Bunu yapan çok arkadaşım oldu.
Başkalarından arıyor ise olay değişir.
Faturaya gelince , çok güzel tarifeler var ..
Ayda 2000 dakika 1000 dakika ..
Onlardan ayarlayın..
Günlük konuşma limiti koyun ..
Çünkü dakikalar geçtiği an çok fazla koyuyor .
Biz öyle yapmıştık.
500 tl gelince :olamaz:
Sen canini sikma .
Her şey olacagina varıyor.
Ve inan pek cok kız istenmiyor..

Bir konunun bana gerçek gibi gelmedi
İki hiçbir sorun yok diyorsun kendi kararlarını veremeyen biri başlı başına sorun
Üç ileri ile arasına girmeyin hem sizin hem onun canı acır

Keşke dakikalarımı size yollama şansım olaydı
Benim işime yaramıyor hiç :KK69:
Erkek arkadaşınız çalışyor zaten taahhütle bir telefon alırsa problem bir nebze olsun çözülmüş olur, dert etmeyin.
Ailesi sizi tanımadan neden karşı çıkıyor ki? Acaba erkek arkadaşınıza uygun gördükleri biri olabilir mi?

Benim tarifem 4000 dakika cokta konusurum ama bitirmeye bile yaklasamadim.bu sekilde tarifeye gecis yapin.
Ve gurur yapip verdiysede calisan insan alsin kendine bir telefon.

Kaç yaşına gelmiş çalışıp ekmeğini kazanan adamın kiminle konuşacağına kendisi karar vermez mi? Konuşma diye elinden telefon almak ilkokulda ders çalışalım diye yapılırdı. Tuhaf..

Ailesi bu kadar hayatına müdahale edebilen adamdan ben direk uzaklaşırım ya... gerçi grurlu davranıp telefonu vermesi iyi olmuş ama bütün bu olanları sana yansıtması kötü.

Önceki konularını bilmiyorum ama bu konuya bakarak işin çok zor diyebilirim. Ailesi beni istemeyen ve bunu da bana yansıtan adam çok itici geliyor.

Öncelikle herkese iyi akşamlar, bütün moralim yerlerde öyle üzgünüm ki.. Muavin erkek arkadaşım olduğunu bilen bilir, hatta ben gittim açıkladım derken bugün 81. Günümüz. Aramizdaki bağ çok kuvvetli çok güzel anlaşıyoruz asla bir sorunumuz yok fakat bir sorun var ki ailesi. Kendi annesini 13 yil önce kaybetmiş şuanda üvey bir annesi var. Fakat kendisi çok iyi biri olduğunu söylüyor neyse orası biraz karışık şöyle bir mesele var ki ailesi baştan beri bana karşı resmen. Ne zaman buluşmak istesek yanıma gelecek olsa daha erken diyip duruyorlar. Neyse muavin olduğu için genelde geceleri rahat konusuyoruz konusmaya baslayincada 1 2 saat konusuyoruz ve bu sefer faturamiz biraz fazla geldi. Fakat ikimizde calisiyoruz bizim için herhangi bir sorun olmadi. Ailesi öğrenmis ve kiyametleri kopartmislar telefonunu almislar elinde. Telefonuda onlara kendisi satin almis sevgilimde yüzüme vurunca verdim telefonu dedi. Fakat çok ağrıma gitti çocuk gibi davraniyolar ve adım gibi eminim ki faturanin benim yuzumden oldugunu biliyolar bisey demişlerdir fakat sevgilim bana söylemiyor. Seninle ilgili bişey demediler diyor. Ne yapacagimi şasirdim artik. Nolcak bilmiyorum kimseye içimi dökemiyorum siz geldiniz aklima yazayim dedim.. :KK43:
Kaz elden gitsin istemiyorlar:işsiz:

Back
X