- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
Öncelikle herkese iyi akşamlar, bütün moralim yerlerde öyle üzgünüm ki.. Muavin erkek arkadaşım olduğunu bilen bilir, hatta ben gittim açıkladım derken bugün 81. Günümüz. Aramizdaki bağ çok kuvvetli çok güzel anlaşıyoruz asla bir sorunumuz yok fakat bir sorun var ki ailesi. Kendi annesini 13 yil önce kaybetmiş şuanda üvey bir annesi var. Fakat kendisi çok iyi biri olduğunu söylüyor neyse orası biraz karışık şöyle bir mesele var ki ailesi baştan beri bana karşı resmen. Ne zaman buluşmak istesek yanıma gelecek olsa daha erken diyip duruyorlar. Neyse muavin olduğu için genelde geceleri rahat konusuyoruz konusmaya baslayincada 1 2 saat konusuyoruz ve bu sefer faturamiz biraz fazla geldi. Fakat ikimizde calisiyoruz bizim için herhangi bir sorun olmadi. Ailesi öğrenmis ve kiyametleri kopartmislar telefonunu almislar elinde. Telefonuda onlara kendisi satin almis sevgilimde yüzüme vurunca verdim telefonu dedi. Fakat çok ağrıma gitti çocuk gibi davraniyolar ve adım gibi eminim ki faturanin benim yuzumden oldugunu biliyolar bisey demişlerdir fakat sevgilim bana söylemiyor. Seninle ilgili bişey demediler diyor. Ne yapacagimi şasirdim artik. Nolcak bilmiyorum kimseye içimi dökemiyorum siz geldiniz aklima yazayim dedim..