Biri AÖF ‘dir muhtemelenBu üniversiteler kaç yıllık ki 22 yaşında iki üniversite okudun?
Beş senelik bir ilişkide ister istemez içlerine girmek zorunda kalıyorsunsevgilinin dayısıyla hadi onu geçtim dayının karısıyla niye muhattap olur ki insan
Biri aöf aynı anda okuyorumBu üniversiteler kaç yıllık ki 22 yaşında iki üniversite okudun?
Benim yüzüme asla istemiyoruz felan demediler hep çok memnunlar ama arkamdan söyledikleri bu yöndeAilesinin sizinle ilgili başka bir sorunu olmadığına emin mi ?
Üniversite okudu diye istememek, görüşmeyi azaltacağınızı düşünmek falan
Bahane gibi sanki
Beş senede ister istemez bu hale geliyorsun ne kadar uzak durmak istesen ne kadar aralıklı görüşsende bende bunu düşündüğüm için bu konuyu açtım zatenBiri AÖF ‘dir muhtemelen
Sevgili konu sahibi , dertsiz başına dert alıyorsun gibi hissediyorum . 22 yaşında hayatın başındayken ve henüz evlenmemişken bu kadar aile mevzularına girip, erkek arkadaşının dayısının karısıyla anlaşamayacak boyuta gelmen , sana zarardan başka birşey getirmez . O Aİle de seni hiç bir zaman istemez bence .
Sende iyi düşün taşın , bazen sevgi yeterli olmuyor mutluluk için .
Hakkında hayırlısı
Oda yazıldı zaten okuyor bir taraftan ama bitirmesi zaman alıcak onları arkama nasıl alıcam nasıl emin hale getiricem bilmiyorum sorduğumda eminler arkamdan bunları duyuyorum ben yüzüme çok iyilerBen üniversiteye gittim o gitmedi değil, ben iki üniversite okudum o okumadı dersen tepki çekersin. Sevgilini açıktan Bi bölüme yazdırın adı okuyor olsun.
Sizin durumunuz tamamen '' desinlere" çalışmak, " adı öyle olsun".
Bu arada ortada fol yok yumurta yok, ilişki sallantıda neden dayının hanımıyla konuşuyorsun?
İlk önce çekirdek aileyi al arkana Onlar senden emin olsun. Sadece sevgilin ne zamana kadar direnir?
Görümce olsa bende daha çabuk kabullenebilirdim sanırım ama en az görümce kadar benimle ilgileniyor sağolsunGörümce ile anlaşamayana alıştık da sevgilinin dayısının eşi ile papaz olanı ilk defa duyuyorum.
Bu kadar yüzgöz olmayın canım şimdiden.
Ayrıca aile şimdi sorun çıkarıyorsa yarın kabullenebilir de, sorunlar büyüyebilir de, bunu yaşamadan bilemezsiniz. Risk görüyorsanız uzaklaşın. İçlerinde olan, karakterlerini az çok analiz edebilecek olan sizsiniz.
Bu konuda ben çok baskılıyorum anlatsın ne oldu söyle diye belkide bilmemek en iyisi gerçekten beş senede ister istemez içlerine giriyorsun ne kadar kendini geri çekmeye çalışsanda beş sene olduktan sonrada bir ismi konulması gerektiği düşüncesindeyiz belki benim ailem devreye girince düzelir diye umudum varOrtada ciddi bir şey yokken neden bu kadar içli dışlı oldunuz ki? Dayı ne alaka, dayının karısı ne alaka? Ev içinde yapılan her konuşmadan neden sizin haberiniz var?
Erkek arkadaşınız kaç yaşında bilmiyorum ama her şeyi size anlatmaması gerektiğini bilmiyor belli ki.
22-23 yaş evlilik için çok erken zaten. Sorunlar da var. Acele etmeyin bence.
Erkek arkadaşınız daha ailesi ve sizin aranızda nasıl denge kuracağını öğrenememiş. Ne annesinin lafını size ne sizinkini onlara taşımaması gerekir. Asıl evlenirseniz bu durum sorun yaratır size.Benim yüzüme asla istemiyoruz felan demediler hep çok memnunlar ama arkamdan söyledikleri bu yönde
Nisanlanmadan ailesinin icine girmen sacmaligin daniskasi olmus muhatap olman cok sacma bilemem en basta hata varMerhaba
22 yaşında iki üniversite okuyan biriyim. 5 yıllık bir ilişkim var çokta mutluyuz ikili olarak ama ailesi beni başta istemediler sebep olarakta erkek arkadaşımın üniversite okumaması bu sebeptende benim ailemin vermeyeceğini düşünmeleriydi ama erkek arkadaşım şuan gelecek vaat eden bir işte çalışıyor ve yeterli parayı kazanıyor çevremdeki herkes onu takdir ediyor karakter olarak yeni yeni aileside beni kabullenmeye başladılar. Bu sırada erkek arkadaşımın dayısı ikimci evliliğini yaptı ve karısıyla asla anlaşamaz olduk benimle ilgili bişey olsa benim laflarımı çok farklı şekilde gidip ailesine anlatıyor kendimi kanıtlama yoluna gitmiştim başta ama çabaladıkça kendimden şüphe duydum neden birine kendimi kanıtlayayım ki diye düşündüm ama sürekli bu yaptıkları devam ediyor bu yaz okulum bitiyor ve nişan yapmayı planlıyoruz bu arada erkek arkadaşım tek çocuk ve ailesi yarın bir gün benim onlarla görüşmemi azaltabileceğim konusunda bir konuşmada yapmışlar ki benim böyle bir düşüncem olmadı hep aksini söyledim her buluştuğumuzda ama tek çocuk olmasının verdiği bir etkiyle beni kabullenmelerinin zor olacağınında farkındaydım erkek arkadaşım ve ben artık bu aile mevzusundan çok yorulduk bu konu açıldığında ikimizde kırıcı konuşabiliyoruz birbirimiz olmadanda yapamıyoruz ama evlendiğimde bu aile sorunu bizim bitmemize sebep olursa diyede korkuyorum. Erkek arkadaşım bir keresinde bizim bireysel bir sorunumuz yok tek sorun benim ailem dedi oda bunun farkında elinden geldiğince arkamda durmaya çalışıyor ama bazı yerlerde yine üzüldüğüm oluyor. Böyle bir sorun yaşayıp sonrasında düzelen veya daha kötü olan var mı ? Aile sorunu zaman içinde ne hale geliyor yoksa bu ciddi bir sorun olarak mı kalıyor ?
Bu konuda ben çok baskılıyorum anlatsın ne oldu söyle diye belkide bilmemek en iyisi gerçekten beş senede ister istemez içlerine giriyorsun ne kadar kendini geri çekmeye çalışsanda beş sene olduktan sonrada bir ismi konulması gerektiği düşüncesindeyiz belki benim ailem devreye girince düzelir diye umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?