erkek arkadaşımın ailesi

Allah'tan konuyu biri alıntılamış da okudum.
Tecrübe ile sabit olarak söyleyeceğim evlenseniz boşanırsınız.
Daha baştan böyle olan ilişkiler evlenince düşünemiyorum.

İki üstünüzdeki @Nilul alıntılamış, bende ordan okudum.

İki üstünüzdeki @Nilul alıntılamış, bende ordan okudum.

Gözümden kaçmış, teşekkür ederim. Önceki yorumum iyi olmuş, okumadan anlamışım mevzuyu.

Konu sahibi, üniversite okumak bir artı değer katmıyor herkese. Size de pek katmamış gibi. O kadar yılda sizi imla kuralları ve noktalama işaretleriyle tanıştıracak bir öğretmen çıkmadı mı karşınıza?

Rica ederim.
Konu silinmiyor bildiğim kadarıyla neden silmiş ki.
Benim anlamadığım okuyunca ne oluyor özellikle iki üniversite okuyorum, yan dal yapıyorum vs vs detayları neden anlatılır ki.
Eşim 2 üniversite mezunu evlenirken birini biliyordum evliliğe yakın 2. yi öğrendim. Eşim bir kere bu konu üzerine konuşma dahi yapmadı.
Valla diploma insanların anlaşmalarını sağlayan bir araç değil ki evlilikte.
Konu sahibinin ilişkisi evlilikle sonuçlansa bile yürümez.

Eşimin ailesi beni istememiş. Tabi benim bundan 6 aylık evliyken haberim oldu. Öyle çok çektirdiler ki bigün kavga anında kv yüzüme karşı söyledi. Eşimle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen sırf ailesi yüzünden hiç evlenmemiş olmayı tercih ederdim. Bu arada 8 yıllık evliyim. Siz artık ona göre karar verin.

Siliniyor ama admin geri getirip konu sahibini banlıyor silinince. Kayıt olurken uyarı çıkıyor halbuki yazdıklarınız asla silinmez, ona göre yazın diye.

Ünşversite mezunu olmak eskiden yaşam koşullarını, hayata bakışı etkiliyordu. Şimdi her mahallede liseden bozma üniversiteler var çoğu bir işe yaramıyor. Eskiden olsa bir üniversite mezunu ile bir lise mezunu eşit değil bu yüzden evlilikte sorunlar çıkabilir derdim, şimdi diyemiyorum. Bence de konu sahibi pek hayırlı bir yolda ilerlemiyor.

Beş senelik bir ilişkide ister istemez içlerine girmek zorunda kalıyorsun

ne alaka yahu?
15 senelik evliyim eşimin dayısının karısını yolda görsem tanımam. bir kere bayramda denk gelmiştik.
daha sevgiliyken hele dıdının dıdısının içinde ne işin var.

Konu silmek yasak konu sahibesi.
Neyse nişanlı mısınız nasıl şimdiden ailesiyle yüzgöz oldun? Bana hoş gelmiyor.

Birincisi yeni üyeyim konuyu tekrar ekledim keşke bu kadar kırıcı bir eleştiri yapmak yerine anlamayı seçseydiniz. Siz bunu seçmişsiniz ama bizde süreç böyle ilerlemedi ve şuan buradayım size sorduğum soru ile cevaplarınız bir o kadar alakasız

Evet üniversitede gerçekten bu öğretiliyordu bana kimse öğretmedi lütfen bir ders verin bana sizden öğrenmek isterim

Bunu ben söylemiyorum düzgün okursanız anlarsınız böyle bir takıntım olsa şuan zaten birlikte olmaz yoluma bakardım ailesinin buna takıldığından bahsettim tekrar okursanız sevinirim

8 yıl olmuş işler yoluna girmedi mi

2 üniversite okurken (açıköğretim olanı ciddi ciddi üniversite saymanı da es geçiyorum hadi) bu kadar evliliği düşünüyor olmanız dayının bilmemnesine kadar biliyor olmanız fazla yüz göz olmak değil mi ya. kaldı ki yaş 22 daha idealist planlarınız olsun hayata dair. cidden istediğiniz akşama kadar annesinin dediklerini yetiştiren damat adayı ve dayısının karısıyla falan uğraşmak mı?

İçerik silmek yasaktır, banlanmanıza sebep olur o yüzden silmeyin olur mu
Konuyu geri yüklediğiniz için bir işlem yapmıyorum ama bundan sonra dikkat ederseniz sevinirim.

Bunu ben söylemiyorum düzgün okursanız anlarsınız böyle bir takıntım olsa şuan zaten birlikte olmaz yoluma bakardım ailesinin buna takıldığından bahsettim tekrar okursanız sevinirim
Ben okuduğumu iyice anladım ki konuyu silmişsiniz, bir kişi alıntılamış ordan okudum.
Bu konu sizde de sorun bence, sorun olmasa eğitim düzeyimiz farklılık gösterdiği için sorunlar oluyor yazardınız.
Biz okuduğumuzu anladık yorumlar yazdık.
Siz yorumları ister kabul eder ister etmezsiniz.
Madem okumak insana değer, farkındalık, öngörü, farklı bı bakış açısı katıyor ise neden eş adayının dayısının hanımı ile problem yaşar ki insan... Ben eşinizin ailesi, eş adayı, eş adayının akrabaları ile sorun olacak eğitim farkı görmedim. Bu da benim yorumum. Eş adayının ailesi hiç sorun etmesin bence.
Bu yaşta eğitimine önem veren idealleri olan kimsenin evlilik için can attığını düşünmüyorum.
Aileler evlenince öyle bı bireysel sorun oluyorlar ki. Hele bı evlenin nasıl evliliğinizin göbeğinde sorun bombasıyla oturacağınızı göreceksiniz.

Bir insan erkek arkadasinin dayisinin karisiyla neden gorusur yahu baska insan mi yok?
22 yasinda evlilik fikri,yazik olmus. Kovalayan varmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…