- 15 Temmuz 2016
- 8.632
- 14.530
- 248
İki üstünüzdeki @Nilul alıntılamış, bende ordan okudum.Konu nerede? Bir allahın kulu da alıntı yapmamış aferin size.
Bu arada güle güle konu sahibi, bi daha bekleriz.
Yorumlardan yakaladıklarıma yorum yapayım:
*6-7 yıllık eşimin dayısının hanımını tanımıyorum.
*5-6 sene süren ilişkimde aileyle tanışmadım, ne zaman ki evlenmeye karar verdik o zaman ilişkimize dahil ettik ailelerimizi.
*22-23 yaşında en son düşğndüğüm şey evlilikti.
Sizün özü, mesafe koymayı beceremezseniz, pat diye ortada bir şey yokken aile içine girerseniz başınıza her şey gelir. Geçmiş olsun.
İki üstünüzdeki @Nilul alıntılamış, bende ordan okudum.
Rica ederim.Gözümden kaçmış, teşekkür ederim. Önceki yorumum iyi olmuş, okumadan anlamışım mevzuyu.
Konu sahibi, üniversite okumak bir artı değer katmıyor herkese. Size de pek katmamış gibi. O kadar yılda karşınıza sizi imla kuralları ve noktalama işaretleriyle tanıştıracak bir öğretmen çıkmadı mı karşınıza?
Rica ederim.
Konu silinmiyor bildiğim kadarıyla neden silmiş ki.
Benim anlamadığım okuyunca ne oluyor özellikle iki üniversite okuyorum, yan dal yapıyorum vs vs detayları neden anlatılır ki.
Eşim 2 üniversite mezunu evlenirken birini biliyordum evliliğe yakın 2. yi öğrendim. Eşim bir kere bu konu üzerine konuşma dahi yapmadı.
Valla diploma insanların anlaşmalarını sağlayan bir araç değil ki evlilikte.
Konu sahibinin ilişkisi evlilikle sonuçlansa bile yürümez.
Bu düşünceler beni kendime getirdi teşekkür ederim
Beş senelik bir ilişkide ister istemez içlerine girmek zorunda kalıyorsun
Birincisi yeni üyeyim konuyu tekrar ekledim keşke bu kadar kırıcı bir eleştiri yapmak yerine anlamayı seçseydiniz. Siz bunu seçmişsiniz ama bizde süreç böyle ilerlemedi ve şuan buradayım size sorduğum soru ile cevaplarınız bir o kadar alakasızKonu nerede? Bir allahın kulu da alıntı yapmamış aferin size.
Bu arada güle güle konu sahibi, bi daha bekleriz.
Yorumlardan yakaladıklarıma yorum yapayım:
*6-7 yıllık eşimin dayısının hanımını tanımıyorum.
*5-6 sene süren ilişkimde aileyle tanışmadım, ne zaman ki evlenmeye karar verdik o zaman ilişkimize dahil ettik ailelerimizi.
*22-23 yaşında en son düşğndüğüm şey evlilikti.
Sizün özü, mesafe koymayı beceremezseniz, pat diye ortada bir şey yokken aile içine girerseniz başınıza her şey gelir. Geçmiş olsun.
Tecrübe derken siz mi boşandınız ?Allah'tan konuyu biri alıntılamış da okudum.
Tecrübe ile sabit olarak söyleyeceğim evlenseniz boşanırsınız.
Daha baştan böyle olan ilişkiler evlenince düşünemiyorum.
Evet üniversitede gerçekten bu öğretiliyordu bana kimse öğretmedi lütfen bir ders verin bana sizden öğrenmek isterimGözümden kaçmış, teşekkür ederim. Önceki yorumum iyi olmuş, okumadan anlamışım mevzuyu.
Konu sahibi, üniversite okumak bir artı değer katmıyor herkese. Size de pek katmamış gibi. O kadar yılda sizi imla kuralları ve noktalama işaretleriyle tanıştıracak bir öğretmen çıkmadı mı karşınıza?
Bunu ben söylemiyorum düzgün okursanız anlarsınız böyle bir takıntım olsa şuan zaten birlikte olmaz yoluma bakardım ailesinin buna takıldığından bahsettim tekrar okursanız sevinirimRica ederim.
Konu silinmiyor bildiğim kadarıyla neden silmiş ki.
Benim anlamadığım okuyunca ne oluyor özellikle iki üniversite okuyorum, yan dal yapıyorum vs vs detayları neden anlatılır ki.
Eşim 2 üniversite mezunu evlenirken birini biliyordum evliliğe yakın 2. yi öğrendim. Eşim bir kere bu konu üzerine konuşma dahi yapmadı.
Valla diploma insanların anlaşmalarını sağlayan bir araç değil ki evlilikte.
Konu sahibinin ilişkisi evlilikle sonuçlansa bile yürümez.
8 yıl olmuş işler yoluna girmedi miEşimin ailesi beni istememiş. Tabi benim bundan 6 aylık evliyken haberim oldu. Öyle çok çektirdiler ki bigün kavga anında kv yüzüme karşı söyledi. Eşimle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen sırf ailesi yüzünden hiç evlenmemiş olmayı tercih ederdim. Bu arada 8 yıllık evliyim. Siz artık ona göre karar verin.
Akraba ilişkileri demekki değişkenne alaka yahu?
15 senelik evliyim eşimin dayısının karısını yolda görsem tanımam. bir kere bayramda denk gelmiştik.
daha sevgiliyken hele dıdının dıdısının içinde ne işin var.
İçerik silmek yasaktır, banlanmanıza sebep olur o yüzden silmeyin olur muBirincisi yeni üyeyim konuyu tekrar ekledim keşke bu kadar kırıcı bir eleştiri yapmak yerine anlamayı seçseydiniz. Siz bunu seçmişsiniz ama bizde süreç böyle ilerlemedi ve şuan buradayım size sorduğum soru ile cevaplarınız bir o kadar alakasız
Ben okuduğumu iyice anladım ki konuyu silmişsiniz, bir kişi alıntılamış ordan okudum.Bunu ben söylemiyorum düzgün okursanız anlarsınız böyle bir takıntım olsa şuan zaten birlikte olmaz yoluma bakardım ailesinin buna takıldığından bahsettim tekrar okursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?