erkek arkadaşımın ailesine hiç ısınamadım yaaahayallerime çok uzak. öyleki onun telefonda ailesiyle bile görüşmesine tahammül edemıyorum. yanlarındaa boğulacak gibi oluyorumm. adlarının bile anılmasında tüğlerim ürperiyor.ama o ailesine çok düşkün.ilerde ben onun ailesıyle görüşmezsem eğer oda benımkıyle görüşmez buda sorun olur.aklım çok karışıkkkkkkkkkk :44:
erkek arkadaşımın ailesine hiç ısınamadım yaaahayallerime çok uzak. öyleki onun telefonda ailesiyle bile görüşmesine tahammül edemıyorum. yanlarındaa boğulacak gibi oluyorumm. adlarının bile anılmasında tüğlerim ürperiyor.ama o ailesine çok düşkün.ilerde ben onun ailesıyle görüşmezsem eğer oda benımkıyle görüşmez buda sorun olur.aklım çok karışıkkkkkkkkkk :44:
hem evlenmeyi düşünüyorsunuz hem tanımayı istemiyorsunuz
bence bu ilişki evlilikle sonuçlanmazsa bundan sonra önce aileleri tanıyın sonra eğer halihazırda evlenmemiş oğulları varsa onları tanırsınız
dereyi görmeden paçaları sıvıyorsunuz ve siz ne hakla tanımadığınız insanlara laf edip oğullarıyla telefonda konuşmasına bile tahammül edemiyorsunuz?
padişah soyundan falan mısınız? tavuğunuza kış mı dediler? namusunuza laf mı ettiler??
abartmayın yani kayınvalide -kayınpeder -görümce - kayınbirader savunucusu değilim ama siz de lafı hak ediyorsunuz
Canım kimin hayal ettiği olmuş ki...Bende gecen hafta sözlendim ailem ailesine hiç ısınmadı hatta babam vermicekti ama ben erkek arkadasımı seviyorum...Ve yüzüklerimiz takıldı. Ve ben uzzk yoldan geldiler yaşadıkları yere döndüklerinde arayıp yolculuklarının nasıl gectıgını bıle sordum cok sevıyorum yok ama erkek arkadasıma duydugum saygıdan...Oda onun ailesi sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım...Unutma saygının olmadıgı yerde sevgide olmaz....
ben tanışmak istemedım hemen ama o beni zorladı tanış diye iyi niyetiyle tabi.beni dinlemedi. bazı aile fertleriyle tatsız şeyler yaşadım. e zoraki zoraki görüşmeler tatsız olaylar bu hale geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?