erkek arkadaşımın ailesi

ya arkadaşlar zaten kendıme çok kızıyorum neden böyle düşünüyorum diye. evlenmeyı düşünüyoruz . ben hemen tanışmak istemıyordum.ama o zorladı tanı diye.
bu tanışma erken olmuş olabilir ama tanışmanız eninde sonunda olacaktı fikirleriniz şuan neyse tanıştığınızdada aynı olacak.kendi ailenize nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın öyle yaklaşın o şekilde düşünün.sadece eşle değil aileylede evleniliyor..çook çokkk iyi düşünüp karar vermeniz gerekir eğer fikirleriniz değişmiyorsa egeme katılıyorum...
yol yakınken ayrıl,erkek arkadaşına da ailesine de yazık

daha ortada hol yok yumurta yok hemen tanışmak olmaz dedim ailesiyle norrmal bir arkadaş olarak tanışmak farklı kız arkadaşı olarak tanışmak farklı dedim.kardeşleri belkı ama anne baba farklı olay değil mi?zorakı zorakı oldu.tamam neyse dedım oldu bir kere ısınmaya çalıştım olmadı konuşmaya çalıştım olmadı olmadıda olmadı işte .ve gördüm ki birbirimize acayıp aykırı ınsanlarız tamamen tersizzz.zaten kendime ait birsürü sorunum vardı.ve aramızda sorunlar vardı.tam bir uzlaşma olmadan önumuzu görmeden istemedım işte. arkadaşımda kendı çapındaa bana olan saygını göstermek için bunu yaptığını savundu. işte öyle kızlarrr ben evlilğe çok uzak ve soğuk bakan biriyim çok korkuyorum.eee bunlarda tuz bıber yaniiii?

arkadaşım diyordıkı süreklı' ailemı sevmek zorunda değilsin anlaşmak zorunda değilsin buna asla zorlayamam seni 'belkıde bu bıraz su serpiyor bana

yaşınız çok genç olmalı ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama evlenmeye ne zaman hazır hissederseniz o zaman evlenin.hazır değilseniz bekleyin bu evliliğinizide zorlar...

arkadaşım diyordıkı süreklı' ailemı sevmek zorunda değilsin anlaşmak zorunda değilsin buna asla zorlayamam seni 'belkıde bu bıraz su serpiyor bana

ne kadar öyle denilirse denilsin evlenince işler değişir.insan ailesiniide bir beraber görmek ister...biraz düğünü ertelemenizde yarar var eşinizin ailesini sevmeye bakın

tebrikkssss :))

Ben ailesinden hoşlanmadiğim Bi adamla gelecek düşünemem çünkü aileyle evleniyorsun.. eee tecrübeler de var sonuçta.. şuanki ilişkimde aileden o kadar memnunum ki.. 3 ay ayrı kaldık, ailece düzeltmek için mücadele ettiler sağ olsunlar.. Bana değer vermeyen Beni insan yerine koymayan gelinleri olarak Benimsemeyen Bi ailenin oğluyla evliliğe yönelik Bi ilişkim asla ama asla olamaz.. çünkü zamanında yaşadiğim olumsuz tecrübeler var... ısınamama nedeniniz ne peki.. onlar mı size karşi soğuk ? zıtız demişsiniz.. nedir aşılamaz mı o zıtlıklar ? ama ille de ailesiyle asla yapamam diyorsanız ilişkinizi gözden geçirin aile çoook önemli.. Ben mesela sevgilimin ailesiyle çok uyumluyum zaten ilişkime devam etme kararımda Bu durum çok etkili oldu.. Babası annesi ablası canım gibiler.. ayrı kaldiğimiz dönemde sevgilimden çok ailesini özledim o derece yani.. ailesini Boşverin ilişkinize Bakın diyemicem Ben.. aileyle orta yol Bulamicaksanız gerekirse ilişkinizi Bitirin.. ilerde Boşanmaktan iyidir..

O zaman evlenme kesinlikle..yok oyle sevmek zorunda degilsin anlasmak zorunda degilsin.....hikaye bunlaaaaaarrrrr....simdiden boyleysen kac hemen...

Sırf hayalinizdeki insanlar degil diye mi böyle düsüncelere sahipsiniz...
Onların sesine tahammül edemeyecek kadar ne gördünüz ki onlardan?
Eger böyle sudan sebeplerden istemezseniz evlendikten sonra görüsmeyi, sevgilinizde istemeyebilir..
Biraz bencil gibi gördüm sizi.

ben ailesini tanıdım zaten o yuzden tahammül edemıyorum dedim

ben tanışmak istemedım hemen ama o beni zorladı tanış diye iyi niyetiyle tabi.beni dinlemedi. bazı aile fertleriyle tatsız şeyler yaşadım. e zoraki zoraki görüşmeler tatsız olaylar bu hale geldım

ya arkadaşlar zaten kendıme çok kızıyorum neden böyle düşünüyorum diye. evlenmeyı düşünüyoruz . ben hemen tanışmak istemıyordum.ama o zorladı tanı diye.

ben dedim ki hem evlenmek istiyosunuz hem tanışmak istemiyorsunuz
tanışmadınız demedim ki
zaten tanışmışsınız ki sinir olmuşsunuz

ayrıca kendinizle çelişiyorsunuz
bi evlenmeyi düşünüyoruz diyorsun
bi de evliliğiğe çok uzak soğuk bakan biriyim diyorsunuz

bence ailede değil sorun

Son düzenleme:

hem evlenmeyi düşünüyoruz hemde uzagım evliliğe diyorsun canım...
Sevgilinizi oyalayıp zamanını harcama.
Belli ki sevmedin ailesini ve bu hep böyle dewam eder.
Nesini sevmediniz?

Giyim kuşamlarını mı?
Evlerini mi? Çok mu eski? Çok mu zenginler yoksa ?
Konuşmaları kaba mı?
Misafire iyi mi davranmıyorlar?
ARgo mu konuşuyorlar?
Yüzüne mi gülmüyorlar?

daha önceden hayal etmek hayallerindeki gibi çıkmaması biraz abarmışsın sen o çocuğu gerçekten istiyorsan herşeyini olduğu gibi kabul etmelisin ileride bu tabikide sorun olur ayrıca sevmemiş ısınamamış olabilirsin bu herkkezin başına gelir ama belli etme görüşmemende tamamen saygısızlıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…