- Konu Sahibi kumralada21
-
canım belki babasının yapısı öyledir belki erkek arkadaşına sor istersen acaba yanlış bir davranışta falan mı bulundum baban biraz soğuk davrandı gibilerinden
belki de sana '' bak ben oğluma gül gibi bakıyorum aynı özeni senden de bekelerim '' mesajı vermiştir.
malum annelere göre oğullar tabii bazıları şehzade.
osmanlı'nın son şehzadeleri
bu nedir ya?
erkek anneleri hep mi benzer birbilerine ya?
yakında oğullarını hareket ettirmeyip bazı zamanlar sadece toz almak için oynatacaklar yerlerinden.
annesıde babasıda dunyanın en ıyı ınsanı olabılırler ama söz konusu gelin olunca birden herşeyı unutuyorlar yenı bır kımliğe burunuyorlar
sevgılıne bu konuyuhiç açma arkadaşın çok doğru söylemiş takılma fazla burdan fıkır edılnebılırsın gelin kvdenın kaçı ıyı geçiniyor
Haklısın, ama neden böyle tavır takınıyorlar ben hiç anlamadım. Oğulları içine en iyisini istiyor olabilirler ama önemli olan en iyisi degil, seni en iyi hissettiren ve mutlu edendir. Ben 8 yaş kücügüm ahmetten, biraz kaale almıyor olabılırler mi?
Babalar öyledir ya hep biraz uzak dururlar.
Anneye gelince belki normal davranışlarıydı.Şimdilik tam da tanımadan bir değerlendirme yapmayın bence.
Hahahaha :) Valla bende anlamsız buldum, ilk defa böyle bir tavırla karsılasıyorum, önceden duymustum erkek annelerini. Hayır, eger ''oglum benim, bunu bil'' gibi bir tavır gösterip elimi tutuyorsa, yanlıs dusunuyor zira ogluyla 2 senedir beraberim sahiplenmesi için yanlıs zaman hahaha :) Şaka bir yana, babasına takıldım ben, anne nispeten daha iyi. Siz babası hakkında ne dusunuyorsunuz?
diyorsun? yani babasının davranısı normal mi sence? ben daha önce hiç erkek arkadaşlarımın babasıyla tanısmamstım o suları pek bilmiyorum.
Mobilya bakmaya gideceklermis. Senin gitmen sacma olmus. Baska bir zaman sadece kahve icmeye gidebilirdiniz.
babası bence seni gelip geçici olarak görüyor olabilir.
ilk kez gördüğü için hani biter diye samimi olmak istememiştir.
bir de sonuçta kızsın.
ne kadar yakın olabilir ki?
tabii bir de kız olduğun için ne konuşucak ki?
diğer görüşmeler önemli.
bundan sonrakilerde de konuşmazsa o zaman sorun ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?