Erkek arkadaşımın ailesi

Ahh ben de kesin öyle olcam şimdi bile başının etini yiyorum "nasıl konuşim ne diyim çok gülim mi" diye ahahaha. Allah aklımızı korusun ya bak sen de olduğun gibi davranamamışsın demek ki onlar da öyle olabilirler
Eğer illa merak ediyorum diyosan ben baya heyecanlanmışım sevgilim rüyama bile girdi falan diye konuyu açabilirsin. Ben senin yerinde olsam bi oooh çekerim tanıştık mı tanıştık bunu da atlattım diye düşünürdüm

Karakteri böyle olabilir veya baskıcı, kısıtlayıcı bir anlayışı vardır evlenmeden onlarla mobilya bakmaya geldin diye seni gözü tutmamış olabilir ama pekte önem verilecek birşey degil bu bence.

Ya niyetim onlarla mobilya bakmak degildi ki, bunu onlarda biliyordu. O gün bulusma günümüzdü ve bulusmustukta, annesi ve babası o gün mobilya bakmayı planlıyorsa kesişti durumlar.. Ama belki de hiç gitmemeliydim, ahmetle cok az vakit gecirmeyi göze alıp bosvermeliydim..

Hahahaha öyle deme ya, hiç hayalimdeki tanısma sekli degil. Ben ayaküstü tanısmalardan nefret ederim özellikle erkek arkadaş konularında. Hep hayalimde olan, bir şekilde tanısma ortamı ayarlansın, ben bir ev hediyesi alarak onlara gideyim ve sohbet edelim. Çok mu filmvari hahaha?

Hahaha çok degişik ya :) Valla bilemiyorum. Benim halam ile kuzenimin karısı (kayınvalide-gelin) gayet iyi anlasıyorlar özeniyorum öyle insanlara.

bi dahaki sefer öyle olur belki ayy ama o durumlar daha heyecanlı sanki "çay koymaya yardım etsem mi etmesem mi ısrar etsem mi" böyle bi yüz aşinalığı olduğu iyi oldu. Hem sana karşı davranışları asıl o zaman anlayabilirsin bence bu seferkiyle hiiiç bi kanıya varma. Erkek arkadaşınla son sürat devam
buarada o el tutma olayına da bi güldüm ki sorma

Ya hahaha şok oldum bakmamaya calıstım. Dısarısı soguktu, cafeye gectik, ben ahmetin elini tutuyo muyum ay usuduum diye, normalde yapmayacagı seyleri yapıyor herhalde bu anneler, oglunun elini tutuyor, ısıtıyor falan, ''ay buz gibiydi üşüdüüm'' falan demeler, pek bakmadım el tutma kısmına, ama asıl bomba şu ki, aradan 15 dk gectikten sonra ahmet benim elimi tuttu, biraz tuhaf oldum ailesinin yanında ama, tutmamazlık yapmıyım dedim. 1 dk sonra da cektim elimi zaten ayıp olmasın diye :)

Belki babasi "arkadasn da gelsin" dediginde bunu davet gibi degilde "gel de kiminle geliyosan gel" tarzinda soyledi ve davetsiz misafir gibi gittin ve sen orda oldugun için rahat konusamadilar
Belki babasi oyle hemen gel diyince giden kizlardan hoslanmiyor
Belki ellerini opmelerini bekliyolardi
Belki yapilari oyle !
Belki yeterince olgun olmadiginizi dusunuyolar (yaslar kaç?)

Ilk gorusmeniz biraz basarisiz olmus olabilir ama bu kadar takilma, bundan sonra mesafeli (soguk demedim) ve saygili ol, guleryuzlu ol ama samimiyet kurma, en iyisi..

Son düzenleme:

Cok fazla Amerikan dizisi izliyorsun galiba

Erkek arkadaşın ne güzeeeeeeel yapmış. İyi ki tutmuşsun sen de niye tutmican bovşer üşüdüyse kocasının eli üşümemiş mi işin şakası tabi bu. Hani normalde oğluyla öyleyse tamam denebilir belki ama neyin çabasıysa? bence gerçekten iyi atlatmışsın günü sen gerilme falan olmamış gidip oturmuşsunuz cafede.

oğlum 7 yaşında, dışarıda bir cafede oturduğumuzda elini de tutuyorum, öpüyorum da, sevgi sözcüklerine de boğuyorum.. allah nasip ederse oğlum 37-47-57 yaşına geldiğinde de yapacağım.. düşünüyorum da müstakbel gelinim bunu üzerine alınsa bir hayli gülerdim herhalde.. kimse çocuğunu kimseye nispet olsun diye sevmez sevgili konu sahibi arkadaşım.. neden üstünüze alındınız anlayamadım :) kaldı ki belki ilk kez gördükleri insanlarla kaynaşamıyorlardır, benim de yapım böyle olduğu için anlayabiliyorum.. kendinizi sevdirmeye çalışırsanız siz kazanırsınız, ama "aman banane işlerine gelirse" derseniz bir ömür böyle gider

Bilemiyorum.. Ama ahmet cok ısrar edince, cok tuhaf olmaz herhalde diye dusundum. Yoksa dedigim gibi bende gitmeye cok meyilli degildim. Oglu 28 ben 20 yasındayım. Olabilir dedigin gibi hersey, bundan sonra akısını bırakacagım ama mumkun oldugunca karsılasmayacagım tabi. Herkes herkesi sevmek zorunda degil, ama saygı duymak zorunda.

Hahaha gerilme olamaz zaten cunku hiç konusmadım sayılır, yani yersiz sekilde hiç konusmadım. sadece soru sorduklarında karsılık verdim. iyi yaptım bence..

offf offff benim guzel kizim kim bilir nasil kvlerin eline dusecek simdiden stres yaptim
neyse ben iyi yerlere gelmesi için çabalayim da isine gelmedi mi sallasin gitsin

Son düzenleme:
Hahaha gerilme olamaz zaten cunku hiç konusmadım sayılır, yani yersiz sekilde hiç konusmadım. sadece soru sorduklarında karsılık verdim. iyi yaptım bence..

diyorum ya dışarda bi cafede ne kadar samimi olarak konuşulabilir ilk defa oturduğun insanlarla havadan sudan başka şeyden ne konuşcaksın, sorduklarına cevap verdiysen ne ala. Sen dediklerine kahkaha mı atcaktın Suratsız da durmamışsın gayet güleryüzlü olmuşsun. Kıyafetine de özenerek temiz güzel şekilde gitmişsindir. Oldu bitttiiiii

Şu, daha yeni oglu olanlarında potansiyel kaynana moduna geçmelerine hiç anlam veremiyorum. Daha 5-6 yıl önce bilemedim 2-3 yıl önce kaynanasından yakınan insanlar, kaynana pozisyonu alıyor ya cok ilginc karsılıyorum.
İlişkilerini bilemem ama ben Ahmet'i tanıyorum öyle annesiyle el ele diz dize bir tip degil biliyorum, annesinin sevesi tuttuysa bu neden benimde içinde oldugum yarım saatlik çay/kahve icme olayında oluyor? Elini tutup sevmek için o kadar zaman içinden yarım saatlik benim oldugum zaman dilimi seçilmiş he mi? Hiç inandırıcı degil biliyor musunuz. Lütfen yazıları potansiyel kaynana gözüyle degil, benim gözümden okursanız kısaca empati yaparsanız beni anlayacagınızı umuyorum.

7 ve 27 farkli office'cim Iddiaya girerim 17 yasinda izin vermeyecek opmene. Sevgi ayri zaten her zaman seversin. Kirmizi yazili yerlere katiliyorum. Bastan bir aman banane moduna girmemek lazim. Annesidir onun suyuna gitmek her zaman +1 puan kazandirir.

benim de o yaşlarda bir oğlum var, kız arkadaşı ile birlikte iken ben ona, oğlum gel mobilya bakmaya gideceğiz desem vereceği cevap kesin olarak '' siz bakın, ben şu anda hiç musait değilim '' dir...
Aileler nasıl oluyorda, bu yaşa gelmiş evlatlara her dediklerini yaptırabiliyorlar diye düşünürüm, benimkinin önceliği aşkısıdır, ben de buna çok saygı duyarım, varsın onlar birlikte mutlu vakit geçirsinler de, mobilya bakmaya oğlumsuz da gidilir veya başka güne ertelenir..

Son düzenleme:
offf offff benim guzel kizim kim bilir nasil kvlerin eline dusecek simdiden stres yaptim
neyse ben iyi yerlere gelmesi için çabalayim da isine gelmedi mi sallasin gitsin

Valla bu işlerin böyle çetrefilli oldugundan bi haberdim. Ama böyle samimiyetsiz ve yapmacık seylere anlam veremiyorum. Sonuc olarak ben ogullarının 2 senelik kız arkadaşlarıyım, evde benim adım geciyor ve konusuluyor, bunu biliyorum, ve söylüyorda erkek arkadaşım, facebooktan resimlerime bakılıyor, hatta annesi fal bile baktırmış falda ben çıkmışım. Bu kadar içerideyken nasıl bu kadar dışarıdaymış gibi davranılıyorum o beni düşündürüyor asıl nedenim bu.

Bence kesinlikle kuçuk oldugun için biraz onyargi var, o yuzden babasi ne okudugunu falan sormus
belki 26 yasinda mezun olmus olmani isterlerdi

üzerinize alınmayın tabi ama 7 yaşındaki oğlunuzu kucağınıza oturtabilirsiniz. Ama 28 yaşındaki oğlunuzu bi cafede kucağınıza oturtamazsınız. Yani 7 yaşında yapılanlarla 28 yaşında yapılanlarda fark vardır. Siz nispet olsun diye yapmayabilirsiniz ama yapanlar yok mu? Var.
Bence konu sahibi gayet de kendini sevdirmeye çalışmış. Daha doğrusu normal davranmaya çalışmış yapmacık ve itici görünmemek için. Onlardan bi adım görmeden daha ne yapabilir ki sonuçta? Elinden alıp çantasını mı taşısın kapıyı mı açsın? Yeter ki bir adım görülsün sonra oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…