- Konu Sahibi kumralada21
-
Hahaha çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın.
Evet bence bir ilgi beklemiyordum tabi ama bir görüşürüz demek zor degildi yani.
Erkek arkadaşım benimle dalga geciyor, ben bu tip durumlarda kişilik degiştiriyorum çünkü hahaha. Normalde çok neşeli konuşkan ve pozitif bir insanım ama ailesel durumlarda, tanısmadır, önemli seylerdir falan, daha sessiz ve uysal bir tip oluyorum. Erkek arkadasım birşey demeyince bende diyemedim valla :)
Karakteri böyle olabilir veya baskıcı, kısıtlayıcı bir anlayışı vardır evlenmeden onlarla mobilya bakmaya geldin diye seni gözü tutmamış olabilir ama pekte önem verilecek birşey degil bu bence.
Ahh ben de kesin öyle olcam şimdi bile başının etini yiyorum "nasıl konuşim ne diyim çok gülim mi" diyeahahaha. Allah aklımızı korusun ya bak sen de olduğun gibi davranamamışsın demek ki onlar da öyle olabilirler
Eğer illa merak ediyorum diyosan ben baya heyecanlanmışım sevgilim rüyama bile girdi falan diye konuyu açabilirsin. Ben senin yerinde olsam bi oooh çekerim tanıştık mı tanıştık bunu da atlattım diye düşünürdüm
böyle anneler var gercekten de hayatta:)bi tanıdığım anlattı kadın pazara çarsıya falan gderken oğluyla el ele giderms:)sonra cocuk evleniyor birlikte bi yere gidiyolar gelin de var tabi yine aynı şey oluyo çocuk elini geri çekiyor bu sefer:) kaynana da tabi gelin baktı da elini çekti bnden diyor:) ve sonra o tarz ortamlarda elini cebine koyarak geziyo anne:) yani bu alıskanlıkta olabilir ama coğu anne bu sekilde maalesef paylasamıyolar oğullarını cnm
Hahahaha öyle deme ya, hiç hayalimdeki tanısma sekli degil. Ben ayaküstü tanısmalardan nefret ederim özellikle erkek arkadaş konularında. Hep hayalimde olan, bir şekilde tanısma ortamı ayarlansın, ben bir ev hediyesi alarak onlara gideyim ve sohbet edelim. Çok mu filmvari hahaha?
bi dahaki sefer öyle olur belki ayy ama o durumlar daha heyecanlı sanki "çay koymaya yardım etsem mi etmesem mi ısrar etsem mi"böyle bi yüz aşinalığı olduğu iyi oldu. Hem sana karşı davranışları asıl o zaman anlayabilirsin bence bu seferkiyle hiiiç bi kanıya varma. Erkek arkadaşınla son sürat devam
buarada o el tutma olayına da bi güldüm ki sorma
Hahahaha öyle deme ya, hiç hayalimdeki tanısma sekli degil. Ben ayaküstü tanısmalardan nefret ederim özellikle erkek arkadaş konularında. Hep hayalimde olan, bir şekilde tanısma ortamı ayarlansın, ben bir ev hediyesi alarak onlara gideyim ve sohbet edelim. Çok mu filmvari hahaha?
Belki babasi "arkadasn da gelsin" dediginde bunu davet gibi degilde "gel de kiminle geliyosan gel" tarzinda soyledi ve davetsiz misafir gibi gittin ve sen orda oldugun için rahat konusamadilar
Belki babasi oyle hemen gel diyince giden kizlardan hoslanmiyor
Belki ellerini opmelerini bekliyolardi
Belki yapilari oyle !
Belki yeterince olgun olmadiginizi dusunuyolar (yaslar kaç?)
Ilk gorusmeniz biraz basarisiz olmus olabilir ama bu kadar takilma, bundan sonra mesafeli (soguk demedim) ve saygili ol, guleryuzlu ol ama samimiyet kurma, en iyisi..
Erkek arkadaşın ne güzeeeeeeel yapmış. İyi ki tutmuşsun sen de niye tutmican bovşerüşüdüyse kocasının eli üşümemiş mi işin şakası tabi bu. Hani normalde oğluyla öyleyse tamam denebilir belki ama neyin çabasıysa? bence gerçekten iyi atlatmışsın günü sen gerilme falan olmamış gidip oturmuşsunuz cafede.
Hahaha gerilme olamaz zaten cunku hiç konusmadım sayılır, yani yersiz sekilde hiç konusmadım. sadece soru sorduklarında karsılık verdim. iyi yaptım bence..
oğlum 7 yaşında, dışarıda bir cafede oturduğumuzda elini de tutuyorum, öpüyorum da, sevgi sözcüklerine de boğuyorum.. allah nasip ederse oğlum 37-47-57 yaşına geldiğinde de yapacağım.. düşünüyorum da müstakbel gelinim bunu üzerine alınsa bir hayli gülerdim herhalde.. kimse çocuğunu kimseye nispet olsun diye sevmez sevgili konu sahibi arkadaşım.. neden üstünüze alındınız anlayamadım :) kaldı ki belki ilk kez gördükleri insanlarla kaynaşamıyorlardır, benim de yapım böyle olduğu için anlayabiliyorum.. kendinizi sevdirmeye çalışırsanız siz kazanırsınız, ama "aman banane işlerine gelirse" derseniz bir ömür böyle gider
oğlum 7 yaşında, dışarıda bir cafede oturduğumuzda elini de tutuyorum, öpüyorum da, sevgi sözcüklerine de boğuyorum.. allah nasip ederse oğlum 37-47-57 yaşına geldiğinde de yapacağım.. düşünüyorum da müstakbel gelinim bunu üzerine alınsa bir hayli gülerdim herhalde.. kimse çocuğunu kimseye nispet olsun diye sevmez sevgili konu sahibi arkadaşım.. neden üstünüze alındınız anlayamadım :) kaldı ki belki ilk kez gördükleri insanlarla kaynaşamıyorlardır, benim de yapım böyle olduğu için anlayabiliyorum.. kendinizi sevdirmeye çalışırsanız siz kazanırsınız, ama "aman banane işlerine gelirse" derseniz bir ömür böyle gider
offf offff benim guzel kizim kim bilir nasil kvlerin eline dusecek simdiden stres yaptim
neyse ben iyi yerlere gelmesi için çabalayim da isine gelmedi mi sallasin gitsin
Bilemiyorum.. Ama ahmet cok ısrar edince, cok tuhaf olmaz herhalde diye dusundum. Yoksa dedigim gibi bende gitmeye cok meyilli degildim. Oglu 28 ben 20 yasındayım. Olabilir dedigin gibi hersey, bundan sonra akısını bırakacagım ama mumkun oldugunca karsılasmayacagım tabi. Herkes herkesi sevmek zorunda degil, ama saygı duymak zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?