Erkek arkadaşımın ailesi

Oyle olmaz iste. Aile cocuguyla mobilya bakmak istemis. Sen erteleseydin keske ya da mobilya isinden sonra gorusseydiniz. Bu sekil gorusmeniz tuhaf olmus. Soguk davranmalari ondan kaynaklanmis olabilir.

insandan insana fark var.
mesela benim babam yanımda ki ,nsanı görmez bile, gözüne bile bakmaz.

onlar eğer evlilik düşünüyorsan senin ailen olacak.
neden diye düşünmektense demek ki böyleler dyip ona göre hareket etmeye çalış.
ya da sen adım at.

Oyle olmaz iste. Aile cocuguyla mobilya bakmak istemis. Sen erteleseydin keske ya da mobilya isinden sonra gorusseydiniz. Bu sekil gorusmeniz tuhaf olmus. Soguk davranmalari ondan kaynaklanmis olabilir.

Hayır ama ben dedim gelmeyeyim diye. Oda bana ''hayır babam arkadasını al gel o zaman'' dedi diyor. Biz sürekli görüşebilen bir çift degiliz. Malesef, haftada 1 görüşmemizi de sırf anası babası yüzünden aksatamam. Özlüyorum en nihayetinde.

Evlilik için daha çok var, şu aşamada öyle birşey düşünmüyorum. Ama hak verdim sana, biraz gözlemleyip(zamanla, karsılastıkca..vs) eger bu tip insanlarsa ona göre davranmak gerek. Ben ahmet ile birlikteyim sonucta ailesi ile yakınlasıp uzaklasmak bize kalmıs birşey, zaten ahmette cok sıkı fıkı olmayı istemiyor.

bana göre el sıkılması tuhaf,bence ellerini öpmeliydin

Neden dalga geçiyorsun?
Burda aklıma takılan bir şeyi sizlerle paylasıyorum. Ayıp yaptığın, insanları tersleyip yorum yapacağına daha ''insan gibi'' olmanı tavsiye ederim. Sonuçta her gün tanımadıgım anne babalarla tanısan bir insan degilim. Peygamberde degilim, nasıl davranacagımı her zaman iyi bilemem.

Sevgilisi degil de normal bir kiz arkadasi gibi gorusmussunuz. Aradaki fark bu.

bazı insan yapıları hatta aile yapıları böyledir, mesafelidir resmidir soğuktur vs
boynuna sarılmalarını beklemiyordun biliyorum,
en azından babası seninle tokalaşabilir hoşçakal görüşmek üzere diyebilirdi gibi umdun sanırım
sana göre doğru olan buydu
bence yadırganacak bi durum yok ortada, onların doğrusu da bu

dalga geçmiyorum.açıkçası ben oğullarımın kız arkadaşlarının elimi öpmesini isterim çocuğum

Haklısın kesinlikle, belki de onların dogrusu da budur. İşin ilginç yanı, annesiyle de ilk karsılastıgımızda tokalaşmamıştık, 2. sınde kendi elini uzatınca bende hemen elimi uzattım gülümsedim içten bir şekilde. Babasıyla ilk defa karsılastık tokalasmadı giderken, belki 2. ye yapar. Belki de zamanla olabilen birşeydir onların yapıları.

dalga geçmiyorum.açıkçası ben oğullarımın kız arkadaşlarının elimi öpmesini isterim çocuğum

Çocuğum? diyorsunuz bana, siz kac yasındasınız?

İlk karsılasma da el öpülmesi bence oldukca yapmacık bir olay. El öpülmesinin en uygun oldugu zaman nişan yapıldıgı, yüzük takıldıgı zamandır.

Babasına takılman doğal, ben de olsam "allah allah" derdim yani. Bi görüşürüz demek zor değil. Ama kafana falan takma sakın, bu ilkti Bir de mobilya falan bakılmış ya hani ev ortamı gibi samimi bi ortam yok. Adam da siz nasılsa arabaların ordan ayrılcaksınız diye gitmiş yanınızdan belki.
Bir de erkek arkadaşın esprili falan diye anlatınca sen de öyle bekledin belli ki. Ama senin yanında da öyle olur belki zamanla. Bence de arkadaşının dediği gibi niye soğuktu falan diye sorma. Ama böyle hani şımararak falan "canım nasıldı o gün sence ben heyecanlıydım dimi belli oldu mu sence" falan diyebilirsin

epey büyüğüm.el öpmenin nişanla ne ilgisi var.benimkiler gördükçe elimi öperler

Hahaha çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın.
Evet bence bir ilgi beklemiyordum tabi ama bir görüşürüz demek zor degildi yani.
Erkek arkadaşım benimle dalga geciyor, ben bu tip durumlarda kişilik degiştiriyorum çünkü hahaha. Normalde çok neşeli konuşkan ve pozitif bir insanım ama ailesel durumlarda, tanısmadır, önemli seylerdir falan, daha sessiz ve uysal bir tip oluyorum. Erkek arkadasım birşey demeyince bende diyemedim valla :)

evhamlanmamak zamana bırakmak en iyisi kesinlikle
senle alakasız bambaşka bir gerginliği dahi olabilir o an adamın
zaten senin için esasen önemli olan erkek arkadaşının sana tavrı olmalı
anne babasının tavrı edep sınırlarını aşmadığı sürece çok da fifi

Karakteri böyle olabilir veya baskıcı, kısıtlayıcı bir anlayışı vardır evlenmeden onlarla mobilya bakmaya geldin diye seni gözü tutmamış olabilir ama pekte önem verilecek birşey degil bu bence.

epey büyüğüm.el öpmenin nişanla ne ilgisi var.benimkiler gördükçe elimi öperler

Oğullarınızın kız arkadaşları kaç senelik? Siz gerekli samimiyeti ve içtenliği gösterdiyseniz elinizi öperler tabi, ama bu işler biraz karşılıklı. Elimi sıkıp tokalasmaktan kaçınan bir adamın elini öpmek bana yapmacık geliyor. Erkek arkadaşımla evliliğe yakın bir süreçte oluruz, ailesiyle arasıra görüşürüz yeterli samimiyeti alırsam bende aynısını yaparım ama şu durumda ve samimiyet olmadan yapmayacagım birşey. Yanlıs anlamayın ama bu ilk görüşmede el öpme durumu biraz eskide kaldı..

Babasının psikolojik olarak bu aralar iyi olmadıgını söylüyordu Ahmet. Etkisi olabilir belki, bilemiyorum. Aynen katılıyorum :)

böyle anneler var gercekten de hayatta:)bi tanıdığım anlattı kadın pazara çarsıya falan gderken oğluyla el ele giderms:)sonra cocuk evleniyor birlikte bi yere gidiyolar gelin de var tabi yine aynı şey oluyo çocuk elini geri çekiyor bu sefer:) kaynana da tabi gelin baktı da elini çekti bnden diyor:) ve sonra o tarz ortamlarda elini cebine koyarak geziyo anne:) yani bu alıskanlıkta olabilir ama coğu anne bu sekilde maalesef paylasamıyolar oğullarını cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…