- Konu Sahibi kumralada21
-
daha ilk görüşmede canım,cicim sarılmalarını mı bekliyordun.
Ben gitmeye meyilli degildim aslında. Ama erkek arkadaşım cok ısrar etti, babası arkadaşında gelsin demiş diyince ne olacak canım gelmende bir sakınca yok tabi dedi. Aslında olay şöyle olacaktı; onlar mobilyaya bakacaktı sonra biz gidecektik, ben öyle istedim, yani karsılasmayı bende cok istemedim aslında. hatta yolda öyle konustuk ama öyle olmadı.
babası beni gelip gecici olarak görüyor olabilir ama oglu 28 yaşında..
Hayır yakın olsun demedim ama bir elimi sıkıp iyi günler veya kendinize iyi bakın falan demek isterdim, elini bile sıkmadım daha dogrusu ondan hiçbir adım göremedigim için..
Oyle olmaz iste. Aile cocuguyla mobilya bakmak istemis. Sen erteleseydin keske ya da mobilya isinden sonra gorusseydiniz. Bu sekil gorusmeniz tuhaf olmus. Soguk davranmalari ondan kaynaklanmis olabilir.
Hayır ama elimi sıkmaması tuhaf degil mi? :/ sana aynı tavır yapılsa?
insandan insana fark var.
mesela benim babam yanımda ki ,nsanı görmez bile, gözüne bile bakmaz.
onlar eğer evlilik düşünüyorsan senin ailen olacak.
neden diye düşünmektense demek ki böyleler dyip ona göre hareket etmeye çalış.
ya da sen adım at.
bana göre el sıkılması tuhaf,bence ellerini öpmeliydin
Hayır ama ben dedim gelmeyeyim diye. Oda bana ''hayır babam arkadasını al gel o zaman'' dedi diyor. Biz sürekli görüşebilen bir çift degiliz. Malesef, haftada 1 görüşmemizi de sırf anası babası yüzünden aksatamam. Özlüyorum en nihayetinde.
Arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın adı, Ahmet. Ahmetin anne ve babası bir mobilya bakacaklardı, ahmetin gitmesi gerekiyordu fakat bizim ahmetle bulusma günümüze denk geldi. Ahmette ''benim pelinle bulusma günüm bugün'' diyince, babası da ''arkadasını da getir o zaman'' dedi. Biz ahmetle bulustuk basbasa biraz vakit gecirdik sonra anne ve babasının yanında o mobilyaların oldugu yere gittik. Annesiyle önceden merabalastıgım için cok azda olsa tanıyorum, babasını hiç tanımıyordum, karsılasmadım da.
Onlarla karsılastım, el sıkıstık. Mobilya bakma esnasında pek konusmadık ne annesi ne babasıyla. Sonra olay bitti annesi kahve falan içelim dedi. Gittik bir cafeye oturduk, yarım saatliğine. Annesi, ahmet'in elini tutuyor eli üşümüş falan. Anlamsız tavırlar, hayır ben varım diye oglunumu sahipleniyor anlamadım, hiç çekemeyeceğim tarzım olmayan şeyler. Neyse, babası da bal mumu heykeli sanırsınız. Hiç konusmuyor benimle, sadece kaçıncı sınıfa gidiyordun? diye sordu, annesiyle nispeten biraz daha konustuk.
Neyse artık cafeden kalkıyoruz, ahmetin arabası sağ tarafta babasının önde. Biz sag tarafta duruyorduk, annesi yanımızdaydı babası öne dogru ılerlemıstı. Annesi elimi sıktı gorusuruz falan dedık,babası yanasmadı bıle oldugu yerde duruyor. gelmedi,elimi sıkmadı uzaktan gulumsedık ama yapay bir gulumsemeydi bence. yani öyle.. arkadasımın biri, kabalık etmıs, cok buyuk ayıp dedi. digeri,seni ogluna yakıstırmamıs olabılır dedi. siz ne dıyorsunuz kızlar?
Neden dalga geçiyorsun?
Burda aklıma takılan bir şeyi sizlerle paylasıyorum. Ayıp yaptığın, insanları tersleyip yorum yapacağına daha ''insan gibi'' olmanı tavsiye ederim. Sonuçta her gün tanımadıgım anne babalarla tanısan bir insan degilim. Peygamberde degilim, nasıl davranacagımı her zaman iyi bilemem.
bazı insan yapıları hatta aile yapıları böyledir, mesafelidir resmidir soğuktur vs
boynuna sarılmalarını beklemiyordun biliyorum,
en azından babası seninle tokalaşabilir hoşçakal görüşmek üzere diyebilirdi gibi umdun sanırım
sana göre doğru olan buydu
bence yadırganacak bi durum yok ortada, onların doğrusu da bu
dalga geçmiyorum.açıkçası ben oğullarımın kız arkadaşlarının elimi öpmesini isterim çocuğum
Çocuğum? diyorsunuz bana, siz kac yasındasınız?
İlk karsılasma da el öpülmesi bence oldukca yapmacık bir olay. El öpülmesinin en uygun oldugu zaman nişan yapıldıgı, yüzük takıldıgı zamandır.
Babasına takılman doğal, ben de olsam "allah allah" derdim yani. Bi görüşürüz demek zor değil. Ama kafana falan takma sakın, bu ilktiBir de mobilya falan bakılmış ya hani ev ortamı gibi samimi bi ortam yok. Adam da siz nasılsa arabaların ordan ayrılcaksınız diye gitmiş yanınızdan belki.
Bir de erkek arkadaşın esprili falan diye anlatınca sen de öyle bekledin belli ki. Ama senin yanında da öyle olur belki zamanla. Bence de arkadaşının dediği gibi niye soğuktu falan diye sorma. Ama böyle hani şımararak falan "canım nasıldı o gün sence ben heyecanlıydım dimi belli oldu mu sence" falan diyebilirsin
Haklısın kesinlikle, belki de onların dogrusu da budur. İşin ilginç yanı, annesiyle de ilk karsılastıgımızda tokalaşmamıştık, 2. sınde kendi elini uzatınca bende hemen elimi uzattım gülümsedim içten bir şekilde. Babasıyla ilk defa karsılastık tokalasmadı giderken, belki 2. ye yapar. Belki de zamanla olabilen birşeydir onların yapıları.
epey büyüğüm.el öpmenin nişanla ne ilgisi var.benimkiler gördükçe elimi öperler
evhamlanmamak zamana bırakmak en iyisi kesinlikle
senle alakasız bambaşka bir gerginliği dahi olabilir o an adamın
zaten senin için esasen önemli olan erkek arkadaşının sana tavrı olmalı
anne babasının tavrı edep sınırlarını aşmadığı sürece çok da fifi
Hahahaha :) Valla bende anlamsız buldum, ilk defa böyle bir tavırla karsılasıyorum, önceden duymustum erkek annelerini. Hayır, eger ''oglum benim, bunu bil'' gibi bir tavır gösterip elimi tutuyorsa, yanlıs dusunuyor zira ogluyla 2 senedir beraberim sahiplenmesi için yanlıs zaman hahaha :) Şaka bir yana, babasına takıldım ben, anne nispeten daha iyi. Siz babası hakkında ne dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?