- Konu Sahibi kumralada21
-
Sen herşeyi en kötü tarafından yorumluyorsun, neden böyle dedigimi hiç düsündün mü? acaba bu kız neden böyle düsünüyor ailesi hakkında diye hiç düşünüyor musun? Yok hayır, ne düsüneceksin, ben öyle zaten atıp tutuyorum :)
anladığım kadarıyla annesi elini tutunca ahmet de rahatsız olup elini çekmemiş.daha önce böyle alışkanlığı olmasa anında elini çekerdi
nedense bu erkekler kendilerini kız arkadaşlarına farklı anlatıyorlar.erkek arkadaşının anlatımıyla aile yaşantılarını bilemezsin
Baba bu yahu, tabiki ağır olacak.
Ayrıca bu konuda, küçük olan sizsiniz, oradan ayrılırken yanına yaklaşan siz olmalıydınız, koskoca adam ayağınıza mı gelecekti ?
Bence o da size bir şeyler falan diyordur, vedalaşırken bi yanıma gelmedi diyordur. E haklı da.
Oğlu üşüyen anne pek tabi oğlunun elini de tutabilir. Ben ortada bir gariplik göremedim şu konuda.
28 yasında bı adamı cafede elin tutup ısıtan bı anne
çok anneci gibi geldi bana ilerde epey sorun cıkar gıbıme geliyo hadi hayırlısı
Nasıl bir organizmasın ya sen?
Haklı cıkmak için söylemeyecegin sey yok di mi? Yok ahmette rahatsız olup elini çekmemişmiş.. Napabilir? Anne niye elimi tutuyorsun diye bağıracak mı? Of hadi bırak aartık benim meselem üzerinde galibiyetini ilan etmeyi, sus bence olsun bitsin.
Oğlu üşümüyordu. Annesinin kendisi üşümüş. İyi okuyun ilk önce.
Yahu arkadaşım, adamın eli üşümemiş! Anasının eli üşümüş diye tutuyor. Biriniz de dogru düzgün okusun ya..
ben burada kumralada'da bi hata göremiyorum. Kız erkek arkadaşı ısrar ettiği ve görüşcek çok az zamanları olduğu için gitmiş, aslında istediği daha samimi bi ortamda tanışmak tabiki.
burda sorun şunlar
1) babası bırakın gün içinde konuşmayı giderken hoşçakal demiyor? kumralada yinede bakıyor ve gülümsüyor. Daha fazla ne yapabilir? yapsa yalakalık gibi gözükür açıkcası gibi gözükür değil direk öyle gözükür. Yaranmak gibi.
2) annesinin çocuğun elini tutması. Dikkatini çekiyorum ANNESİNİN NORMALDE YAPTIĞI DAVRANIŞ DEĞİL. yani mesela şöyle düşünün siz normalde hep kocanıza isimiyle hitap ederken yeni tanıştığınız biri gelince ortama aşkım canım diyorsunuz. demem o ki, normalde yapmadığınız bi davranışı yaptığınızda; dikkat çekiyor, "acaba" dedirtiyor.
3) kumralada "benim bi yanlışım mı oldu, sevmediler mi beni" diyor gayet iyi niyetli yani. kafasına taktığı "gün inşallah güzel geçmiştir."
4) erkek arkadaşı annesi elini tutunca o da anlamış ki annesinin anormal hareketini elini çekmiş bi süre sonra.
yani kumralada o gün surat asmamış, sadece erkek arkadaşıyla konuşmamış, sorulanlara cevap vermiş. İlk defa tanıştığı insanlarla daha ne yapabilirdi? fazlası yalakalık gibi gözükmez miydi? hizmet mi edecekti? arabanın kapısından buyrun mu yapacaktı?
babası resmen takmamış gitmiş arabasına (düz mantık bakarsak). Ayıp değil mi sizce bu? yanımıza bi satıcı yaklaşınca bile "sağolun" diyoruz. Bi görüşürüz demek bu kadar zor değil. Ha kumralada deseydi diyorsunuz; ama şöyle bi durum var baba dönmüş arkayı gitmiş. Arkasından mı bağıracaktı?
yinede bence gayet iyi bi ilk gün geçirmiş, küçük ayrıntılara takılma, daha bunun devamı gelir onlarla beraber yorumlarız tek bunla değerlendirme kafanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?