Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar...ben üniversite son sınıf öğrencisiyim ve yakında sevgilimin de benim de mezuniyet törenlerimiz var.sevgilim evde kalıyor,ben yurtta.mezuniyet töreni için ailesi buraya gelecek ve onda kalacak.erkek arkadaşım,ailem geldiğinde sen de bende kal hem annemle falan iyice bir tanışır kaynaşırsınız diyor.annesiyle telefonda birkaç kez konuşmuşluğum var ama babası ve abisiyle hiç konuşmadım..ailesi sınav dönemlerinde yurtta iyi ders çalışamadığım için gelip onda kaldığımı biliyor ama ailesi burdayken de kalmalı mıyım sizce?yanlış mı olur,kalırsam hakkımda yanlış düşünürler mi?:44:erkek arkadaşım ailem kötü düşünmez diye ısrar etse de ben çok kararsızım bu konuda.fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
Ne munasebet, kesinlikle kalma.. Is resmiyete binmeden gidip evde onlarla birlikte kalman hos degil. Gunduz git takil, gece yatma.
Hatta sinav donemi sevgilinde kaldigini bilmeleri de hos olmamis.
Ilerde bunlar hep basina bela olacak. Ailenin yaninda agizdan kacabilir, bizzat senin yuzune vurulabilir falan
merhaba hanımlar...ben üniversite son sınıf öğrencisiyim ve yakında sevgilimin de benim de mezuniyet törenlerimiz var.sevgilim evde kalıyor,ben yurtta.mezuniyet töreni için ailesi buraya gelecek ve onda kalacak.erkek arkadaşım,ailem geldiğinde sen de bende kal hem annemle falan iyice bir tanışır kaynaşırsınız diyor.annesiyle telefonda birkaç kez konuşmuşluğum var ama babası ve abisiyle hiç konuşmadım..ailesi sınav dönemlerinde yurtta iyi ders çalışamadığım için gelip onda kaldığımı biliyor ama ailesi burdayken de kalmalı mıyım sizce?yanlış mı olur,kalırsam hakkımda yanlış düşünürler mi?:44:erkek arkadaşım ailem kötü düşünmez diye ısrar etse de ben çok kararsızım bu konuda.fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
Canım normal şartlarda mantık ilkelerince olaya bakarak bir şey olmaz,kanepede yatarsın ailesi de evde bulunduğu için ve bizzat kanepede yattığını görür,kötü bir şey düşünmez derdim.Ama ben bu tip meselelerde Türk ailelerine,özellikle de Türk erkek çocuğu anne/babasına hiç mi hiç güvenmiyorum.O kadar çok örneğini gördüm,duydum ki bu ailelerin bu tip meselelerdeki iki yüzlü tutumlarına.Bu gün ses etmeseler bile bu adamların kafasında bazı fikirler var küçüklükten itibaren kafalarına kazınan,şimdi sorun etmeseler bile senin onların kafalarında hafiften kötü bir imajın olacak.Af buyur ne rahat kızmış diye kafalarından geçme ihtimali yüksek.Gerçi sevgilini ve ailesinin aile yapısını,hayata tutumunu bilmiyorum ama ne modern diye geçinen insanlar biliyorum bu tip durumlarda gizliden gizliye kadına hafif meşrep etiketini yapıştıran.Bu arada sen sevgilini ailesiyle tanışmak istiyor musun?Yani ciddi düşünüyor musunuz?
evet ciddiyiz ve yaklaşık 3 yıldır beraberiz.o da benim abim ve annemle telefonda görüştü ama yüzyüze tanışmaları bu mezuniyet töreni vesilesiyle olacak..ben de aynı sizin gibi ne rahat kız derler mi dedim ve günlerdir ne yapsam diye düşünüp duruyorum..