Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacağım?

JuLieT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
24
0
36
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar. Böyle bir şey ilk defa başıma geldiği için ve çevremde de bu konularda tecrübeli kişiler olmadığı için size sormak istedim. ılişkimde işler ciddiye başladı gibi gibi.. 15 gün kadar sonra ailesiyle tanışacağım. Peki evlerine giderken ne gibi bir şey götürmem gerekir? Annesine çiçek uygun olur mu? Nasıl davranmam gerekiyor? Ne giyinsem daha uygun olur vb? Yardımlarınızı bekliyorumm bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
çiçek götür sadece rahat ol bence sen onları incele sevgilinin evdeki hallerini ailesinin sana tavırlarını falan ben öyle yapmıştım arkadaşımın tavsiyesiylekaydirigubbakcemile4

bahar çiçekleri daha samimi olur
ayrıca yemeğe gideceksen tatlıda götürebilirsin.
abartılı giyinme. kendin ol yeter. size geliyorum diye süslendim imajıondan uzak ol.
en önemlisi samimi ol. gerisi gelecektir.
başarılıar

bencede kır çiçekleri uygun olur bırak onlar sana kendini beğendirmeye çalışsın seni beğenen beğenmiş nasılsakaydirigubbakcemile4

kendini rahat hissedebileceğin birşey giy, sürekli rahatsız olup üstünü başını düzeltmek zorunda kalacağın bir kıyafet seni huzursuz eder. sevdiğin şeyleri giy, saçını nasıl güzel olduğunu düşünüyorsan öyle yap. çiçek alman yeterli. seni buyur ettiklerinde zaten sohbet falan filan zaman geçiyor kaydirigubbakcemile5

Ben Tatlı Götürmüştüm Çünkü Yemeğe Davet Edilmiştim.. Tabi Heyecandan Ne Benim Aklıma Geldi Nede Ailesinin O Tatlı sempatiksalakcinni Öylece Kalmıştı O Akşam akannehir

Bence Güzel Bi Kırçiçeği Buketide Harika Olur..

Diğer Arkadaşların Dediği Gibi Rahat Ol Ve Elinden Geldiğinde Sevgilini Ailesinin Yanında Gözlemle..

Biz kadınların ilk başta yaptıkları hata burda işte. Ailesiyle tanışacağımız zaman kendimiz olmaktan çıkarak bambaşka bir kimliğe bürünmeye kendimizi onlara sevdirmeye, beğendirmeye çalışıyoruz ve sonrada evlilik gerçekleşince aile hep o tür bir insan bekliyor karşısında kendi kişiliğimizi ortaya koymaya çalıştığımızda ise sen çok değiştin diyorlar. Bence giderken hoş bir çiçek yaptır ve kendin gibi ol tabi kız arkadaşlarınla konuştuğun yada arkadaş ortamlarında olduğun gibide değil ama çok fazla onlara kendini beğendirme çabasındaymışsın gibi gösterme kendini. Allah yardımcın olsun :)

abartıdan uzak dur arkadaşların dediği gibi
ben yaş pasta götürmüştüm
yengem bizle tanışmaya geldiğinde çiçek ve yaşpasta getirmişti
güzel bir çiçek yaptırabilirsin

cicek goturebilirsin hos olur..oldugun gibi davran kendini sıkma sohbet et suskun kalma gereksizde konusma:) ortasını bul

Bencede kır çiçekleri çok iyi bir fikir. . .
Arkadaşların dediği gibi içinden nasıl geliyorsa öyle davran.kendini begendirme gibi bi çaban olmamalı .

canim ben cicek goturmustum,hatta menekse sevdigi icin saksi cicegi goturmustummyerimseniben
sende bi buket cicek alip gidebilirsin..kiyafet cok onemli gercekten hem rahat edebilcegin hemde egilip,kalkinca biyerlerinin gorunmeyecegi bisey olsun.stres yapmamaya calis kendin gibi ol.ilk seni nasil tanirsa oyle gider.

Güzel bir çiçek yaptırabilirsin.

Nasıl rahat ediyorsan öyle giyin.Kendini beğendirmek gibi bir çaban da olmasın.Kendini kasma zorlama içten ol,içinden geldiği gibi ol.

Makyaj yapıyorsan abartılı yapmaktan kaçın.Çoğu kayınvalide fazla makyajdan hoşlanmaz.

Tırnakların uzunsa törpüle direk gözlerine batıyor çünkü...

Hafif ama etkileyici bir parfüm sıkın.Yüzünden gülümsemeni eksik etme .

Hadi hayırlı olsun kaydirigubbakcemile4

ayy ne güzel canımm bencede çiçek olabilir veya tatlıda olabilir bende çok tanışmak istiorum ailesiyle ama askerden dönünce ancak sanırım gerçi şu anda kendsi pek bişe sölelmio ama bakalım canım tanıştıktan sonra gelişmeleri burya yazmayı unutmakaydirigubbakcemile5

çiçek de olur çikolata da olur
önemli olan senin tutumun
panik yapma rahat ol kendin ol
heyecanlanmana gerek yok heyecandan bazı şeyleri birbirine karıştırabilirsin o yüzden
sakin sakin git herşeyin iyi olacağını yolunda gideceğini düşün
sempatik davran annesinin tutumunu incele etki tepki meselesi
ona göre hareket et rahat ve seni sıkmayacak ama hanım hanımcık bişeyler giy
ilk intiba önemlidir
herşey gönlünce olsun

Ben pasta yaptırmıştım, annesinin doğum günüydü çünkü. çook heyecanlanmıştım yaa ne gerek varsa =)) çook tatlı Bi heyecan ama Bu =) terlemiştim sürekli. annesiyle konusurken sesim titriyodu =))) şimdi çok samimiyiz. hiç kasmana gerek yok, samimi ol, güleryüzlü ol, sohbet et, kendin ol açıkçası.. gelişmeleri anlat =))

Back
X