Erkek arkadasımın aldattıgını dusunuyorum?

bizbozdukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
70
-3
3
33
Arkadaslar hicbi kanit yok fakat sureklı kafaöda senaryolar kurup aldattigini dusunuyorum. İnstagram profilinde ikimiz variz , whatsapp profilinde de ikimiz variz , instagram da kiz takip etmiyor , baska platformlarda da kız takip etmiyor , ailesiyle bile tanistim sureklı nisanlanalim evlenelim konusunu aciyor , ama bi turlu guvenemiyorum . (Daha once aldatma meselesi yasandı, ama affettim ,yapmadim diye cok israr etti agladi , arkadaslariyla da konustum en son dayanamayip affettim . Aldatma dediysem de kizla konusmalarini yakaladim , neden agfetin diyecek olursaniz sucunu baskasina falan atti biraz oturup dusundum vs oralari geciyorum) bu olay oncesi baya guvenım vardi ama bu olay sonrasinda guvenım baya sarsıldı ne yaparsa yapsin guvenemiyorum , telefonuna bakmama da izin veriyor ona ragmen boyleyım napicam?

Bir kere güveniniz sarsıldığı için şuan bir şey olmasa da guvenemiyorsunuz. Ya ayrılın ya da tüm bu olanları unutup sıfırdan devam edin. Çünkü bu şekilde olmaz

Ayrılıp hayatınıza temiz bir sayfa açacaksınız. Böyle evlenirseniz kendinize de ona da çok büyük haksızlık yaparsınız. Gerçekten aldattı mı aldatmadı mı onu anlamadım ama önemi yok içinize kurt düşmüş bir kere.

Ayrilabilsem ayrılırdım Cunku bambaska birine donustum , iliskilerde kolay toparlanabilen biri degilim , kolay baglaniyorum. Bu yuzden ayrilamam

Biliyorum , ama ayrilamiyorum da baglanmisim galiba .
Kendini de erkek arkadaşını da çok yıpratırsın. Ayrıca beni aldatıyor diye diye de adamın da aklına sokuyorun, evrene de o mesajı yolluyorsun. Ya artık güvenip huzurlu bir ilişki yaşayacaksın, ya ikinizi de yıpratacak derecede kıskançlıklarınla ve paranoyanla adamı boğacaksın, ya da ayrılacak ve sıfırdan başkasıyla %100 güven ile başlayacaksın seçim senin

Cok haklısınız

Bir kere affetmişsiniz tekrar edersiniz düşüncesiyle yüksek ihtimalle aldatılıyorsunuzdur.
Çevremde çok gördüm beraber fotoğraf paylaşan, profil fotoğrafları beraber olan, aile ile tanışan, uzun süreli olan, nişanlı olan ama yine de aldatanlar… Bunlar kıstas değil yani.
Zaten önceden de yapmış şu an olmasa da tekrar yapar. Hatta ben olsam evlendikten sonra da yaparım, sevgiliyken ayrılmayan evliyken hiç ayrılmaz oh biraz daha ezeyim derim

Ayrilabilsem ayrılırdım Cunku bambaska birine donustum , iliskilerde kolay toparlanabilen biri degilim , kolay baglaniyorum. Bu yuzden ayrilamam
O zaman başka bir öneri gelmez ki siz böyle çekeceksiniz ona da çektireceksiniz. Yani daha sevgiliniz olan birisi için neden kendinizi zorlayıp mutsuz edesiniz ki? Eşiniz olsa aile terapisine gidin derim, boşan demeden önce. Ama sevgiliyken bence bir kere kırılmış o güven.

Ayrılmak için neye ihtiyacınız var? Ne olursa kolaylıkla ayrılabilirisniz? Bunları konuşalım belki ordan birşey çıkar.

O aldatma olayını öğrendikten sonra asla hemen affetmedim zaten baya yalvardi arkamdan cok agladi , oyle affettim

Ayrılın. Bu şekilde ilişki yürümez hem size hem hayatınızdaki insana yazık. Bir ömür dedektif gibi peşinde mi gezeceksiniz? Aldatmak isteyen insan sizi öyle bir aldatır ki ruhunuz bile duymaz. Arkadaşıma nişan fotoğrafı profil fotosu olan, biosunda nişanlısının baş harfi yazan biri mesaj atmıştı cafede görmüş beğenmiş tanışmak istiyormuş. Bir başka arkadaşımın kocasının bir tane sosyal medya hesabı yoktu yine de aldatıldı. İsteyen bulur yolunu yapar yapacağını. Bir ömür acaba aldatılıyor muyum paranoyasıyla yaşanmaz. En sonunda ya siz bıkarsınız ya adamı bıktırırsınız

Belki farklı bir telefonu veya hattı vardır kimseye güvenmem ben açıkçası bir kere yapan tekrar yapabilir

“He aldatma dediysem de sadece konuşmuş” demişsiniz ne bekliyorsunuz abi ya tam aldatması için illa yatıp kalkması mı lazım. Başka biri ile konuştuysa bariz aldatmadır bunun adı. Sizin aklınızda bir kere soru işareti bırakmış bu kişi bir daha yapmıyorsa bile siz hep ama hep şüphe içinde olucaksınız maça gidicek işi uzuycak vs siz hep acaba yalan mı diyeceksiniz…..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…