• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın aldığı hediyeyi beğenmedim:(((

peki anladım meraktan olmuş ta.
onun zevkiyle alınmış olmasının
sizi beğenir mi beğenmezmi diye kafa yormasının.
sitelerde onca gezinip uğraşıp sizin için didinmiş olmasının
hiç mi önemi yok.
beğeniverin gitsin hatta çok mutlu olduğunuzu söyleyin onuda onure edin
desin ki sevdiğim benim hediyemi çok beğendi uğraştığıma değdi.
fakat fiyatı yüksek bir hediye oldugundan kullanamamak canımı sıkıyor. her konuda cok uyuşuyor zevklerimiz fakat bu konuda uyuşmuyor ve kullanamıyorum malesef begenmediğim saati:(

Ben de merak ettim.

Saat çok klasikse bir süre takmayın, yaşınız ilerleyince takarsınız.
Öğrenciyken Hocam bir saat almıştı bana, klasik bir saatti ve o yaşta takamazdım, şimdi takıyorum, çok da beğeniyorum , iyi ki saklamışım :KK30::KK30:
aynen çok klasik öğrenci oldugumdan ötürü :(

Benim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm. :KK43: yardımcı olun bana lütfen:KK43:((
Zevkinize hitap eden bir hediye alsa tabii ki daha iyi olurdu; ama sizi önemsemiş ve gönlünden geçen kendince beğendiği birşeyi almış. Bunu problem etmeniz bile hata, hele buraya konu açacak kadar dert etmeniz çok tuhafıma gitti açıkçası. Onunla buluşacağınız bazı günler takarsınız gönlünü hoş edersiniz, diğer zamanlarda kullanmazsınız ne var yani? İnanın dert edilecek birşey değil.

Benim 6 yıla girecek bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda bende öğrenciyiz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu yuzden doğum günümü kutlayamadık bir hafta sonra kutlayacagız. Erkek arkadaşım agzından bana hediye aldıgını kaçırdı, yani şu şekilde oldu olay sana bişey alcam fakat zevklerimizin uyuşmadıgı birşey o yüzden pek emin degilim dedi. Bizim sadece kol saati yönünden zevklerimiz uyuşmuyor. Ben tabi merak ettim alışveriş yaptıgı sitedeki siparişlerine baktım, yanılmamışım kol saati almış fakat asla kullanamayacagım bir saat şimdi o saati bana verdiğinde ben ne yapmalıyım dün gece hep bunu düşündüm. :KK43: yardımcı olun bana lütfen:KK43:((
alıp takmalısınız :) hediye sonuçta o saati kaç gün düşünmüştür o :)

fakat fiyatı yüksek bir hediye oldugundan kullanamamak canımı sıkıyor. her konuda cok uyuşuyor zevklerimiz fakat bu konuda uyuşmuyor ve kullanamıyorum malesef begenmediğim saati:KK43:
yüksekse yüksek çok mu önemli,neden parasına takıldınız bu kadar.
yok yok daha bişey demem.kendiniz bilirsiniz.
en güzeli adamın kafasına fırlat
ala ala bunu mu aldın zevksiz seni :KK11:deyin olsun bitsin.
son önerim budur.

yüksekse yüksek çok mu önemli,neden parasına takıldınız bu kadar.
yok yok daha bişey demem.kendiniz bilirsiniz.
en güzeli adamın kafasına fırlat
ala ala bunu mu aldın zevksiz seni :KK11:deyin olsun bitsin.
son önerim budur.
bende size birşey diyemeyecegim inanın zıt kutuplardan çalıyoruz malesef

Tabiki de beğenmedim diyemezsin o da zaten zevklerinizin uyuşmadığının farkında,beraber alışveriş yapabilirsiniz özel günlerde.

en azından düşünmüş hediye almış bnm sevgilim dha bna hediye aldığını görmedim haline şükret bnce

Bir ben odunus familyasından geliyorum herhalde.
Çata çata söylerm beğenmedim diye. Aynı şekilde beğenmeden bir şeyi kullanacağına söylesin değişelim isterim.
Severek kullanmak var mecburen kullanmak var.

Bir ben odunus familyasından geliyorum herhalde.
Çata çata söylerm beğenmedim diye. Aynı şekilde beğenmeden bir şeyi kullanacağına söylesin değişelim isterim.
Severek kullanmak var mecburen kullanmak var.

aynen. ben direkt söyleyemesem de tavılarımla belli ederdim, tarzıma uymayan birşeyi neden illa kullanayım ki? hem de karşımdaki kişi bile bile tarzım olmayan birşeyi alıyorsa. hediye mi yok başka, neden illa saat? ben birisine (zevkini tarzını bildiğim birisine) hediye alırken kırk kez düşünürüm, özenirim. diğer türlüsü geçiştirmek gibi oluyor, hoş birşey değil bu da.

aynen. ben direkt söyleyemesem de tavılarımla belli ederdim, tarzıma uymayan birşeyi neden illa kullanayım ki? hem de karşımdaki kişi bile bile tarzım olmayan birşeyi alıyorsa. hediye mi yok başka, neden illa saat? ben birisine (zevkini tarzını bildiğim birisine) hediye alırken kırk kez düşünürüm, özenirim. diğer türlüsü geçiştirmek gibi oluyor, hoş birşey değil bu da.
Ben de hediye almadan önce çaktırmadan yoklarım.
Ya da öyle gezerken çok beğendiği bir şeyi hafızama yazar onu alırım.
Benimkinde değişmeme huyu vardır çünkü. Ben almışım illa saklar beğenmese de.
Bende o olay yok beğenmezsem değişirim.

Ben de hediye almadan önce çaktırmadan yoklarım.
Ya da öyle gezerken çok beğendiği bir şeyi hafızama yazar onu alırım.
Benimkinde değişmeme huyu vardır çünkü. Ben almışım illa saklar beğenmese de.
Bende o olay yok beğenmezsem değişirim.

yani bence de ayıp değil ya da saygısızlık değil ki bu... herkes ayıp gibi görmüş, ama ben öyle görmüyorum. karşındakini kıracak şekilde "ayyyy ne tipsiz bir hediye bu" diye söyleyecek halimiz de yok yani :KK14:

benim eşimde bana çok gıcık bir kazak almıştı henüz çıkıyorduk o zamanlar. ama ben beğenmiş gibi yaptım ve bir de defalarca giydim. çok büyük fark ya da abesk kaçan bir şey olsa anlarım da altı üstü saat abartma mutlu olmaya bak bence

sorunuza cevap verim kullanıcı adı genelde mail adresi oluyor bildiginiz üzere ayrıca biz hep aynı adresten alışveriş yapıyoruz o yüzden biliyorum hiç zor olmadı yani yoksa dedektif tutarak araştırmadım. merakta ruhumuzda var çok iyi bişey degil ama bu böyle:KK43:
valla canım aklına gelebilecek her alışveriş sitesindr kaydım vardır kullanıcı adı mail adresi olmaz zaten sistem kabul etmez üye olurken mail adresi de yazılır evet yeni ürünlerden haberler gelir ama kullanıcı adı başka aynı burdaki gibi yani ayrıca her özel gününüzde ne aldı diye kontrol edip önceden öğrenecekseniz o sürprizin anlamı heyecanı kalmaz ben şahsen hediyemi önceden bilmel istemem bu o insana saygısızlık çocukta sürpriz olacak sanıyor sizdr ilk defa görüyor numarası yapacaksınız peki o çocıl aynısını size yapsa önceden baksa hediyesine sonra ona sürpriz olmuş gibi numara yapsa siz sonra öğrenseniz önceden bildiğini kızmaz mısınız kaldı kü öğrendiniz de elinize ne geçti ki işte bu yüzden her net hesabını sevgililer bilmemeli.

valla canım aklına gelebilecek her alışveriş sitesindr kaydım vardır kullanıcı adı mail adresi olmaz zaten sistem kabul etmez üye olurken mail adresi de yazılır evet yeni ürünlerden haberler gelir ama kullanıcı adı başka aynı burdaki gibi yani ayrıca her özel gününüzde ne aldı diye kontrol edip önceden öğrenecekseniz o sürprizin anlamı heyecanı kalmaz ben şahsen hediyemi önceden bilmel istemem bu o insana saygısızlık çocukta sürpriz olacak sanıyor sizdr ilk defa görüyor numarası yapacaksınız peki o çocıl aynısını size yapsa önceden baksa hediyesine sonra ona sürpriz olmuş gibi numara yapsa siz sonra öğrenseniz önceden bildiğini kızmaz mısınız kaldı kü öğrendiniz de elinize ne geçti ki işte bu yüzden her net hesabını sevgililer bilmemeli.
canım limangodan alışveriş yapıyormusunuz bilemem ama oradaki kullanıcı adı mail adresi. ve bunun gibi bizim alışveriş yaptıgımız birçok sitede bu böyle. ayrıca bundan onceki hiçbir hediyesine bakmadım bilmedim bile bu defa kendisi bahsedince dayanamadım siteye girdim ve ordan alışveriş yaptıgını gördüm olay böyle gelişti. hediyesi zaten süpriz olmadı bana çünkü kendisi bahsetti sadece modelini gördüm ve sanırım bunu birçok bayanda yapardı dayanamazdı girer bakardı ha siz istisnaysanız onu bilemem..

hediye bu yahu...eşimin bana aldığı iğrenç renkteki gömlekleri bile sırf giy üzerinde göreyim dedi diye giymiş insaanım...hatta o halde işe bile gittim...
sevgiliniz araştırmış almış...farklı şehirlerde yaşıyormuşsunuz... onunla görüştüğün zamn takarsın... olmadığı günler kutsal bir emanet gibi saklarsın.... ya benim gibi aynı evin içind eolsan ne yapacaksın...

Back
X