- 23 Ağustos 2012
- 51.844
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.454
- 898
Demekki sizin oğluyla olmanızı istemiyor kendince uygun bulmadığı ve gelecek görmediği için tanışmaya tenezzül etmemiş
Biz 23,5 da evlendik eşimleSebep belirtmis mi?
23 çok genç bir yaş belki oğlunun b7 yaşta evlenmesini istemiyor. Sen bu yaşta biriyle evlenmek istiyor musun konu sahibesi
Kesinlikle bence de demeliOğlu elin kızının isyerine yamanırken parasını alırken sorun yok ama tanışmaya mı tenezzül etmiyor??? Ç.kümmm al o çulsuz oglunu kendin bak o zaman derler o kadına
Kesinlikle bence de demelizaten neden sizin peşinize düşüp sizin işinizi yapıyor ki. Bence hoş değil evli değilsiniz bişey değilsiniz neden yamanmış size.
İşte malesef bazı analar için işsiz güçsüz ipsiz sapsız da olsa oğulları bulunmaz Bursa kumaşı. Adım kadar da eminim kadının kafasında oğluna uygun gördüğü biri vardırÇocuğun işi bile yok yahhuuu
Bence kişisel algılamanız gereken bir durum degil. Annesi sizin karakter kişiliğinizden bağımsız oğlunun kızarkadaşı ile tanışmak istemiyor olabilir. Ben olsam 25 yaşın altındaki çocugum kiminle olursa olsun evlensin istemem. Evlenmek ve o sorumluluk altına girmek için çok küçük yaşlar. Ben olsam üstüme alınmaz keyif aldığım şekilde yaşamaya devam ederim.Herkese merhaba. Ben 25 yaşında ve kendi işini yapan biriyim. Sevgilimle bir buçuk senelik bir ilişkimiz var, kendisi benden birkaç yaş küçük ama artık benim olduğum şehre taşındı ve benim işimi ikimiz beraber yürütmeye başladık. Annesi buraya onda kalmaya sık sık geliyor ve gelmeye de devam edecek zaman içinde. Bu geldiğinde bende bir yerde oturup çay kahve içerek ya da güzel bir yemeğe çıkarak tanışabiliriz aslında hatta sonrasında bende seni kendi annemle tanıştırayım diye bir öneride bulundum erkek arkadaşıma. Ancak annesi hiçbir şekilde benimle tanışmak istememiş ve bunu uygun bulmamış. Sizce nedeni ne olabilir? Açıkçası ben konuyla ilgili direkt üstüme alındım ama doğru mu yanlış mı bilemedim. Akıl verirseniz çok sevinirim.
Demek ki sevgilin de hazır değil.Herkese merhaba. Ben 25 yaşında ve kendi işini yapan biriyim. Sevgilimle bir buçuk senelik bir ilişkimiz var, kendisi benden birkaç yaş küçük ama artık benim olduğum şehre taşındı ve benim işimi ikimiz beraber yürütmeye başladık. Annesi buraya onda kalmaya sık sık geliyor ve gelmeye de devam edecek zaman içinde. Bu geldiğinde bende bir yerde oturup çay kahve içerek ya da güzel bir yemeğe çıkarak tanışabiliriz aslında hatta sonrasında bende seni kendi annemle tanıştırayım diye bir öneride bulundum erkek arkadaşıma. Ancak annesi hiçbir şekilde benimle tanışmak istememiş ve bunu uygun bulmamış. Sizce nedeni ne olabilir? Açıkçası ben konuyla ilgili direkt üstüme alındım ama doğru mu yanlış mı bilemedim. Akıl verirseniz çok sevinirim.
Ne kadar moral verici bir yorumAnnesi oğlunu seninle paylaşmak istemiyor , daha ilerde de sizi ayıracak
Buda iyi fikirYa çocuk uydurduysa bu yalanı? Aslında tanıştırmayı o istemiyorsa,?
Aynı şeyi düşündüm. Çocuk da sonuçta sizin ailenizle tanışacak. Annesinin haberi bile olmayabilir.Ya çocuk uydurduysa bu yalanı? Aslında tanıştırmayı o istemiyorsa,?
Yaşı takıntı etmiş olabilir annesi bence ısrar et.Tanismak için niyetini öğren üzülme ama ayrılmak zorunda bile kalabilirsin.Herkese merhaba. Ben 25 yaşında ve kendi işini yapan biriyim. Sevgilimle bir buçuk senelik bir ilişkimiz var, kendisi benden birkaç yaş küçük ama artık benim olduğum şehre taşındı ve benim işimi ikimiz beraber yürütmeye başladık. Annesi buraya onda kalmaya sık sık geliyor ve gelmeye de devam edecek zaman içinde. Bu geldiğinde bende bir yerde oturup çay kahve içerek ya da güzel bir yemeğe çıkarak tanışabiliriz aslında hatta sonrasında bende seni kendi annemle tanıştırayım diye bir öneride bulundum erkek arkadaşıma. Ancak annesi hiçbir şekilde benimle tanışmak istememiş ve bunu uygun bulmamış. Sizce nedeni ne olabilir? Açıkçası ben konuyla ilgili direkt üstüme alındım ama doğru mu yanlış mı bilemedim. Akıl verirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?