Erkek arkadaşımın annesi benimle tanışmak istemiyor.

Bwnim direkt aklıma erkek arkadaşınızın bu yalanı uydurduğu geldi. Yaşı küçük, evlenmek istemiyor olabilir ki durum böyleyse gerçekten haklı, erkekler daha geç olgunlaşıyor ayrıca bunun birçok sıkıntısını çekiceksiniz bence hemen aileyle tanışmaya yönelmeyin. Mesafe her zaman iyidir.

Henüz ciddi bi adım olmadığı için istememiştir.
Bazı aileler anca istemeden kısa süre önce tanışıyor. (Ciddi olup olmadığını bilmedikleri için)
Bence siz tanışma teklifini yapmayın bidaha. Erkek arkadaşınız istese zaten kendi söylerdi.

Daha geçen annemin arkadaşı geldi oturduk aynısını konuştuk.Oğlunun koz arkadaşı ile tanışmayı uygun bulmadığını söyledi .Ben de hemen sordum çok yakın olduğumuz için ne olur görüşsen yani kızla dedim ve verdiği cevap henüz bir ortada aileler tanışması için tarih yok bir şey yok dedi ve uygun bulmadığını söyledi.

Konuları açıp açıp niye camii avlusuna terk edilmiş yetimler gibi yalnız bırakıyorsunuz ey konu sahipleri ayıp denen bir şey var. Hoşunuza gitmeyecek yorumlar gelmesinden cekiniyorsanız günlüğünüze yazın. İnsanlar burada zaman ayırıp fikir belirtiyor. Yaptığınız çok kaba.

Sevgiliniz olgun olsaydı zaten gelip size bunu bu şekilde söylemezdi. Ya da işine gelmediği için uyduruyor. Her halukarda annenin oğlunun ne mal olduğundan haberi olduğu için tanışmaya lüzum görmemiş olabilir.

Surekli oglunun evinde kalmaya gelmesi tuhaf geldi bana. Benim annem gelmezdi mesela. Oglan cocugu olunca baska degerli oluyor herhalde. Bu iliskiye gecici gozuyle bakiyorlar hem cocuk hem annesi. Ciddi bir iliski ve 3 yil sonra evlilik falan istiyorsaniz bunu acikca soyleyin yol yakinken bitsin. Ben sanmiyorum sevgilinizin ciddi dusundugunu bu yasta.

Cocuk ortak is yapiyorsunuz diye hayatini ortaya koyacak degildi ya
Annesinin haberi bile yoktur buyuk ihtimal
Anne is ortagimla tanis dese kadin ne diyebilirdi
Iyi kekleniyorsunuz

Benim annemde tanışmak istemez. Kesin ciddi bir şey yoksa istemiyorum diyor yoksa karşı tarafla ilgili değil. Belki de annesi annem gibidir

Benim de oğlum var o yaşlarda her kiz arkadaşı ile tanişayımmı? Önemli ise o zaten getirir başımın üstünde yeri var. Çok önemli ise beni götürür. Yani erkek arkadaşınız gerçekten istese annesini ikna eder isterse sizin annenizle de tanışır. Bence annenin üstüne atılıyor bir kaçış var gibi görünüyor

Ortada ciddi bir adım atılmayacaksa tanışmayın zaten
Aradı aramadı ,sordu sormadı sorunları oluyor sonra
Ne kadar gec okadar ıyı
Agırdan alın kendınızı ,bırakın onlar tanısmak ıstesın

sen niçin tanışmak istiyorsun
annelerle anneler tanışır
ne gerek var
evladım "evleneceğim kadın/adam" diye karşıma çıkarmayacaksa ben de tanışma gereği duymam.

Annesinin böyle bir şey dediğine pek inanmadım.Bence sevgiliniz size farklı aktarım yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…