- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
- Konu Sahibi perigunlugu
-
Çok doğru yazmışsınızEv buluşmalarına karşıyım ya. Daha tarafsız bir bölgede, dışarıda buluşulması daha münasip. Hem maksat tanışmaksa, bir masada oturup, sadece muhabbet etmek daha uygun. Evde yemek koy, çay koy, kaldır, masa temizle işleriyle, bunları kim yaparsa yapsın, konu sapıyor. Bir de sevgilinizin "annem böyle şeylere önem verir" demesini çok gıcık buldum. Annesi önem veriyorsa, kalkıp yardım etsin annesine bir zahmet. Siz kendinizi göstermeye, beğeni toplamaya mı gidiyorsunuz, yoksa tanışmaya mı? Kayınvalidenin sizi beğenmesi ne kadar önemliyse, sizin onu beğenmeniz de o kadar önemli. Yani her zamanki kadar kibar ve saygılı olun kafi, kendinizi kasmaya, beğendirmeye çalışmanıza gerek yok. İlk buluşmada bir şey götürmek istiyorsanız, çiçek kafi.
Mesela şunu merak ediyorum, diyelimki evde görüşme oldu bişiler yiyip içeceğiz illaki ama yardım etmeliyim ama hemen atlamak istemiyorum. Annesinin önce hazırlamak yada kaldırmak için adım atmasını bekleyip sonra mı yardım etmeliyim yada nasıl olmalı?
Erkek arkadaşım mesela annesinin buna dikkat ettiğini falan söylemişti ama o da bi erkek sonuçta esas önem verilen noktanın ne olduğunu tam algılayamayabilşr
Sanki işe girmek için jüri karşısına çıkılıyor yani. Sevgililer elbette birbirlerinin ailesiyle tanışsın, ama amaç tanışmaktan çok kendini beğendirmekse, o ilişki samimi gelişmez ya bence. İyi bir insansanız zaten zamanla sizi tanır ve severler. Kıymetli olan o.Çok doğru yazmışsınız
Kayınvalidenin de beğenileceği kısmı çoğu insan atlıyor. Baştan bir kendini sevdirmeye çalışmak, onay almak ister haline giriyor kadınlarımız. Evlenince de annenle görüşmek istemiyorum oluyor
Dışarıda olsa daha iyi olur diyecektim ki konu yeni açılmamış. O zaman nasıl geçti diye soralım :)Ve vakit geldi yarın tanışacağız. Dışarıda olmasına karar verdik özellikle ben öyle istedim açıkcası. Dışarıda buluşacağımız içinde birşey almak mantıklı gelmedi açıkcası çünkü çiçek vs bile alsam kadın bir sonraki gün gidiyor o da çok mantıklı değil.
Ama aşırı heyecanlanmaya başladım.
Çok iyi yapmışsınVe vakit geldi yarın tanışacağız. Dışarıda olmasına karar verdik özellikle ben öyle istedim açıkcası. Dışarıda buluşacağımız içinde birşey almak mantıklı gelmedi açıkcası çünkü çiçek vs bile alsam kadın bir sonraki gün gidiyor o da çok mantıklı değil.
Ama aşırı heyecanlanmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?