- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi perigunlugu
O kadar yazmıştım meğer eski konuymuş tüh, nasıl geçti? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün olacak henüz olmadı :)) heyecan dorukta :)O kadar yazmıştım meğer eski konuymuş tüh, nasıl geçti? :)
Haber verin bize de inşallah çok güzel geçerBugün olacak henüz olmadı :)) heyecan dorukta :)
Kendiniz gibi davranın.Merhabalar,
Bu haftasonu erkek arkadaşımın annesi ile tanışacağım. Annesi başka bir ilde yaşıyor ve erkek arkadaşım tek kalıyor istanbulda. Tanışma tam olarak evde mi dışarıda mı olacak bilmiyorum yarın konuşacağız. Beni şimdiden büyük bir gerginlik aldı. Ne yapıcam nasıl davranmam lazım giderken ne almalıyım ? Heyecan ve gerginlikle saçma sapan davranıp yanlış izlenim bırakmak istemiyorum.
Şuan oluyor muhtemelen. :)Bugün olacak henüz olmadı :)) heyecan dorukta :)
Herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Evet görüşme gerçekleşti ve tam 5 saat birlikteydik artık sevgilim dedi kalkalım isterseniz perigunlugunun yolu uzun falan diye de öyle ayrıldık. Annesi telefon numaramı falan aldı fotoğraf çekilmiştk hem hep birlikte hemde annesiyle ve hepsini annesi whatsapp durumunda paylaşmış şimdi gördüm :))))
Az evvelde konuşmuşlar ve beni çok beğendiğini söylemiş sana da böyle biri lazım demiş oğluna :))